Weekly Inspiration

Számomra a július eleje mindig a szülinapomat jelenti, illetve ötödik éve már az évfodulónkat Szivivel. Gyerekkoromban ilyenkor volt az aratás és mindig elkísértem a nagypapámat. Kora reggel indultunk a földekre, hideg innivalóval és tízóraival, amit legtöbbször az egyik fa árnyékában ettünk meg. Közben odahaza anyu és a keresztmamám készült a szülinapomra (zsúrom csak egyszer volt, a végén az is elmaradt, mert mikor máskor esnék akkorát a biciklivel, hogy a balesetire kell vinni, összevarrni, mint a szülinapomon. :D) Emlékszem, hogy már napokkal előtte izgatottan vártam ezt.  A tizenharmadik szülinapom reggelén Dexter egy hatalmas, kövér vakonddal a szájában csörtetett be a szobámba, anyukám legnagyobb elborzadására. Ez a mai napig az egyik legviccesebb szülinapi élményem. :)
Aztán ahogy elteltek az évek, az izgatottság lassacskán átfordult egy szomorú melankóliába. Nem volt már nagypapám, sem aratás és sajnos elveszítettem a keresztmamámat és tavaly Dexter is itthagyott minket örökre. 
Sokan azt hiszik, hogy a korom miatt vagyok szomorú. Nem mondom, hogy nem maradtam volna örökre 20-23 vagy 25 éves, de engem mégsem a lassacskán 30-hoz közeledő szám szomorít el, hanem inkább az elveszett dolgok és személyek. 
De pont ezek miatt értékelem mindennél jobban a családomat, a barátaimat és mindazt amim van. Ezt a blogot és Titeket is... :)


Gondoltam ez a válogatás legyen egy picit más, így a képekhez fűzött szokásos kommentárok helyett inkább személyesebb információkat és gondolatokat olvashattok. :)


Imádok a flamingókat. Egyszerre a legszebb és legcsúnyább madarak. Ha már itt tartunk mindig szerettem volna egy sólymot vagy baglyot.


Tizenöt éves koromban kezdtem el sminkelni, előtte csak a ragacsos szájfényekkel és a szempillaspirállal próbálkoztam. Meg persze az iskolai bulik elengedhetetlen kellékével: a csillámos testkrémmel. :D


Imádom a gyűrűket.


Egyszer hat évesen az olasz tengerparton kagylógyűjtés közben belemásztam egy nagy gödörbe, amiből nem tudtam kijönni. Két kedves német turista húzott ki. :D


Zöld, szürke, fehér és citromsárga kivételével mindenféle színű hajam volt már. :D Most az utóbbi 5 évben sötétbarna és barna voltam, de június közepén szőkére váltottam.


Tizennyolc éves koromig csak parancsra vettem fel szoknyát, mert nagyon szégyelltem a lábamon lévő heget (a szülinapos baleset eredménye :D). Mostanra megbékéltem vele. Sőt rájöttem, hogy a legtöbb embernek fel sem tűnik. :)


Kisgyerek korom óta imádok olvasni. Mindig nagyon vártam a szerdákat, mert akkor szabadnak volt a vendéglőnkben és anyukám mindig olvasott nekem elalvás előtt. Írni 14 évesen kezdtem komolyabban.


Körülbelül 10 fél pár fülbevalóm van, mert mindig elhagyom őket. :D


Teljesen egyedül, magamtól tanultam meg úszni.


Imádom a susogó falevelek hangját.


Abszolút semmi érzékem a körmös dolgokhoz, de igyekszem tanulni és fejlődni.


Gyerekkorom óta imádom a farkasokat.


Nagyon szeretem az olyan lakberendezése megoldásokat, ahol látszanak a gerendák a plafonon.


Mostanában legtöbbször én is így hordom a hajamat.


Szeretek farmersortokat gyártani megunt farmerokból.


Imádom a természetet, az erdőket, a vízpartot, az összes évszakot.Nagyon szeretek túrázni és kirándulni.


Sajnos teljesen odavagyok a nagyon hizlaló, abszolút tömény édességekért. :D


Gyűjtöm a sminkecseteket, most körülbelül 80 ecsetem van.


Félek a lépcsőktől.


Az egyik kedvenc színem a lila és imádom az ombre manikűröket.


Hat évesen rúgtam be először. Megláttam, hogy a tesóm rájár a mamánk félretett sherryjére és addig kóstolgattam, amíg fel sem bírtam kelni. Megesik az ilyen. :D Az első és utolsó cigimet anyukám adta a kezembe 14 évesen, hogy próbáljam ki. Bejött, mert sosem dohányoztam utána.


Régebben állandóan masnis hajpántokat és csatokat hordtam a hajamban (scene korszak hello). Visszanézve úgy festettem, mint egy hatalmas yorkie. XD


Nagyon szeretem a szép sminktermékeket.


Volt egy spider bites piercingem, körülbelül 3 hétig, amit ki kellet szednem a gyakorlat miatt és benőtt. Így szerencsére nem maradt helye sem. Fiatalság, bolondság... :D


A húszas éveim elejéig meg voltam róla győződve, hogy a fülpuci a legtökéletesebb sminkelési eszköz. :D


Az egyik kedvenc ételem a pizza. Meg anyukám vadasa.


Otthon tartunk tyúkokat. Van egy kopasz-nyakú is, úgy hívom, hogy gyilokmadár. :D


Az öltözködésben nálam mindig a kényelem a fő szempont és az, hogy semmiképp ne legyen melegem vagy ne fázzak. :) Tudom, nem túl izgalmas.


Sokkal jobban szeretem a vadvizeket, tavakat folyót, tengert, mint a medencés strandokat.


Nagyon érzelmes, könnyen meghatódó ember vagyok. Képes vagyok elsírni magam egy reklámon, egy szép zenén, egy könyvön vagy egy árva kisállat láttán.


Imádom a cicákat és a kutyákat is. Ha tehetném, nyitnék egy saját állatotthont. Remélem egyszer lesz rá lehetőségem. :)

Képek: Wehertit/Tumblr/Pinterest

Szép hetet és csodás júliust kívánok Mindenkinek! :)

Melyik volt  kedvenc képetek? Van olyan random információ magatokról, amit megosztanátok velem és a többi olvasóval? :)

Megjegyzések

  1. Boldog szülinapot! :)
    A szeretteid meg úgyis veled lesznek, még akkor is, ha már sajnos nem tudnak fizikálisan is melletted lenni. Leginkább az ilyen aranyos/szép/kedves emlékeken keresztül. :)

    És most el kezdtem én is aggódni, hogy mi van, ha ki kell vennem a piercingjeimet majd...nem a nyomuk miatt, hanem mert annyira szeretem őket, és elég sokat költöttem már életemben testékszerekre, valószínűleg azt is sajnálni fogom, hogy úgy...maximum 5 perc alatt több tízezer forintot szedek ki magamból...Főleg úgy, hogy egyelőre még többet szeretnék.

    A hat éves sherry-s alakításod mondjuk aranyos lehetett, gondolom azóta is emlegetik. :D
    Egyébként valahogy nekem a fültisztító kimaradt a sminkes eszköztáramból mindig...én az ujjaimat használtam...Bár általában az egész fejem szemfestékes lett, mert ugye jó minőségű újsághoz csomagolt smink az mindenfele pereg...plusz néha elfelejtettem, hogy festékes az ujjam, és odébb löktem egy-két hajtincset, gondosan becsíkozva az arcomat is közben véletlenül...:D

    (A kedvenc képem meg az az édességes kép, úgy megkívántam, olyan finomnak tűnik. :D)

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot!:)
    Jó volt ez a poszt, kicsit 'megismerhettünk' mi, akik csak kb. 1 éve találtunk rá a blogodra. :)) (biztos nem csak én vagyok.. :DD)
    Ez az idő múlás dolog ismerős, bár egy idősebb biztos nevet rajtam most, de nekem már a 22 is olyan, hogy 'úristen, most voltam 15'.. Most kezdődött a gimi, fiatalság, bulik, semmi felelősség... Aztán kőkeményen rám szakadt a munka-pénz világ, és nagyon nagyon hiányzik az, amikor csak azért jártam a tescoba dolgozni, mert 'jó buli volt', és nem azért, mert 'rászorultam'.. :D
    Mondják, hogy 20 felett repül, és szerintem ez abszolút igaz.

    A tinis lázadás nekem is megvolt, fültágító (22 mm, összeforrt ugyan, de a bal füllyukam picit tágabb, mint a jobb :D) emos korszak (haha, én a scene lányokat utáltam!:DD) fekete hajal, 'deszkás' cipővel, brutál vastag fekete panda szemek.. te jó ég:DDDDDD miért nem szólt rám senki anno.. :D

    Az én első berúgásom 12 évesen történt, túl sok volt a murci, mert hát olyan finom volt.. :D Másnap szédülés, hányinger, jajjj.. :D

    Amúgy azért megnéznék 1-2 képe rólad a sok-sok különböző hajszínnel, mert nagyon bájos az arcod, és ez a szpkés jól áll nagyon (amit instán láttam), kiváncsi lennék a többi verzióra is! :D

    VálaszTörlés
  3. Boldog szülinapot! Nagyon jó kis bejegyzés lett ez, képet nehéz is választani, de nagyon hangulatos lett. A gyűrűk tetszettek, ezüstben mind elfogadnám.
    Nekem meg jrock korszak volt, na? Szerencsére rövid volt, azóta teljesen átmentem metalheadbe. Szóval a többség szerint valószínűleg rossz irányba fejlődtem:D

    Ami (telefonról)

    VálaszTörlés
  4. Boldogságos szülinapot! Eddigi legkedvencebb WI-m lett. :)

    VálaszTörlés
  5. Boldog születésnapot! Sajnos, az idő telik és ami régen jó volt, ma már nem ugyanaz még ha akarnánk sem. Jó visszaemlékezni ezekre a dolgokra, mert az azt jelenti, hogy öröm is volt benne. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)