Parfüm Pillanatok: Jimmy Choo - Illicit


Imádom az összetett, izgalmas parfümöket, amikben van egy kis plusz extra, ami meglepetést okoz és nem csak simán édes vagy fűszeres, esetleg virágos. 
A Jimmy Choo "Illicit" nevű kreációja is ilyen. Miért is? Az a teljes bejegyzésből kiderül! 


 Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy a Parfum.hu jóvoltából kipróbálhattam ezt az illatot


 Kezdjük a külsőségekkel. A parfüm doboza nagyon elegáns, fehér és arany, dombornyomásos.


 Az üvege a kerek és szögletes formák tökéletes elegye, teljesen kézre álló, nagyon elegáns, klasszikus és mégis modern. A kupak jól záródik, így bátran betehetjük egy kézitáskába is. 
A tükörfényes fém, a letisztult üveg benne a rózsaarany színű parfüm tökéletes dísze lehet egy pipereasztalnak.


 Jimmy Choo ezen illata 2015-ben debütált. a Név jelentése: Tiltott, törvénybe ütköző. 

Valóban illik rá a név, hiszen egy már-már törvénybe ütközően szexi illatról van szó. Feltűnő, de nem harsány, szexi, de mégis kifinomult. Édes de nem émelyítő, fűszeres és mégis friss. Hogy lehetséges ez? Nézzük meg az összetevőket!

Fejillat: Gyömbér, Keserű narancs
Szívillat: Rózsa, Sambac jázmin
Alapillat: Ámbra, Méz, Szantálfa 

Fújás után a kissé csípős-kesernyés gyömbér mutatkozik meg először, ami magával csalogatja a méz édességét. A háttérben ott van a szantálfa kicsit füstös, karakteres esszenciája is, ami tökéletesen kiegészíti a narancsos illatvonalat. 
Néhány perccel később megjelenik a virágos jegyek tökéletes keveréke, amitől szinte belesimul a bőrbe. Körülöleli az édes és fűszeres  illatjegyeket. 
Később, miután lecsendesült az illatorgia, egy nagyon-nagyon kellemes, édes, de nem émelyítő, lágyan fűszeres, harmonikusan virágos illatot érezhetünk. Olyan mintha egy tiltott távol-keleti oázisba sétálnánk bele. 

Én inkább őszi-téli illatnak nevezném, de egy nyári estén is tökéletes viselet. Ha korcsoportot kell belőnöm, akikor mindenképp azt mondanám, hogy a 25 év felettiek tudják szerintem igazán értékelni az eleganciáját és visszafogott bujaságát. 

A tartósságát tekintve szerintem szuper, bőrre fújva nyolc órát minimum, ruhán többet is kibír.


A Jimmy Choo "Illicit" parfümöt itt tudjátok megvásárolni, illetve a márka több másik illatát is megtaláljátok itt. 

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.  

Próbáltátok már ezt a parfümöt?  Van kedvenc illatotok a Jimmy Choo márkától? :)

Megjegyzések

  1. Nem ismertem ezt az illatot de a leírás alapján nagyon tetszik. Ha elfogyott a Katy Perrym ő lesz a következő illatom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)