Weekly Inspiration

Augusztus... illatos őszibarack és mosolygó napraforgók. Száradó strandtörülközők a szélben, és aranyló tarlókon pihenő szalmabálák. Csendes szénaillatú alkonyok és tücsökzenére énekelő éjjeli madarak a csillagos égbolt alatt. 
Almáspite és lángos, gyorsan olvadó fagylalt és páracseppek versenye a jeges limonádé poharán. 
Csodálkozás, hogy a múlt héten ilyenkor még világos volt. Barna vállak és szeplők, farmersort és aprócska top. Ülünk a fűben, ülünk a stégen. Naplemente Füreden, posztold ki Instára is!
Főtt kukorica és strand, állatkert és jégkása. Leárazások és de jó a légkondi! 
Idén már nem lesz beach body úgyhogy menjünk pizzát enni! 
Dörög az ég, lustán esik az eső éjszaka. A fecskék már készülnek az útra. Menjünk ki fürödni, de jó is a bányató! 
Az első párafoltok reggel a határban. Buli után a kihalt városban, ilyenkor a legfinomabb a gyros! Megvárjuk a napfelkeltét itt a tó mellett. Parfüm helyett szúnyogriasztó. Idén sem csináltattunk tetkót. Rikító piros paradicsomok, lassan megunjuk a lecsót is. Kirepültek a kisgólyák. 
Búcsúzik a nyár... 


Mik a terveitek erre a hónapra? :)


Háttérkép gyanús!


Meseszép!


Egyszerű, de sikkes.


Trópusi ihletésű smink.


De jó lenne most itt! :D


Egészséges és finom vacsoraötlet. Gyorsan elkészíthető, így tökéletes hétköznapokra.


Nagyon szépséges a hajszín és a frizura is.


Heti álomház.


Zoeva szépségek. Egyre többször ácsingózok a webshopban, csak hát olyan nehéz választani!


Hangulatos.


Ágynemű-szerelem.


Nyári mezők, naplemente.


Egészséges és fincsi nasi.


Azok a tükrök!


Városi teraszra tábortűz helyett? :)


Nyári sikk.


Odavagyok ezekért a csészékért.


Pasztell álomkonyha


Heti gyűrűszerelem.


Csodaszép!


Ki imádja még a jumpsuitokat?


Ez a rose gold tusvonal minden!


Ha már a rose goldnál tartunk...


Szoktatok használni mono szemhéjpúdereket, vagy inkább a palettákat kedvelitek? :)


Otthonos


Nagyon szeretnék hortenziát az udvarunkba, de sajnos minden évben kipusztul. Pedig olyan gyönyörű!


Éljen a bogyigyümi szezon!


Csodaszép ombre tortácska.


Az az ajtó!


Próbálom magam odaképzelni az egyik pálmafa alá. :D


Gyönyörű!


Királylányos


Kicsi bacon! :D Milyen cukker!

Képek: Pinterest/Tumblr

Szép Hetet Lányok! 

Mik a terveitek erre a hónapra? Melyik volt a kedvenc képetek? :)  

Megjegyzések

  1. Kismalac <3 Magam részéről én már alig vártam, hogy augusztus legyen és vége legyen a nyárnak. :) Én már lélekben készülök az őszre. Lehet ez még kicsit korai, de az augusztusnak mindig van egy szomorkás hangulat szerintem, főleg a vége felé, amikor még mindenki reménykedik az indián nyárban.
    Nagyon tetszenek a képeid változatlanul :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Én imádom a meleget, kibékülnek évi 6 hónapnyi júliussal, a többi meg lehetne október és karácsony :D

      Törlés
  2. Kicsi bacon :) :) Vinnyogva röhögtem. :D Mostantól minden cucut kicsi bacon-nek fogok hívni. :D Ajtó, konyha, bögrék, "tábortűz", és persze kicsi bacon a kedvencem. Mindig nagyon jó képeket válogatsz össze és a bevezetőidet is imádom. De ezzel már csak ismétlem önmagam. :) Virág

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Hihetetlenül jól esik, amit írtál! :) <3

      Törlés
  3. Szia!
    Már megint egy isteni bevezető! :)
    Persze a képek is nagyon tetszettek, különösen a nyári mezős, a csini hófehér ruha, a csipkeszerű, a rose gold tusvonal és körmök tetszettek. :)
    Mono és paletta (általában valami kisebb számú, mondjuk négy darabos) szemhéjpúdereket is használok, hiszen a szép színeket nem mindig adják palettában. :)
    Ebben a hónapban, szeretnék eljutni Sárhatvanba, Tengelicre, és talán még egyszer a Balatonra is. És kissé nagyjából elrendezni az ügyeket, hogy az ősz már nyugisabb lehessen. :)
    Tetszett az összeállítás, ezekért mindig várom a hét elejét. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon jól esik, amit írtál! :)
      Tengelicre én is szívesen mennék. :) Balcsira is vissza szeretnénk még menni pár napra.

      Törlés
  4. Én nem várom, hogy elmúljon a nyár. Sőt azt sem bánnám, ha télen sem menne a hőmérséklet 20 fok alá. Nekem az ősz mindig olyan szomorú, az elmúlás jut eszembe róla.
    Csodás képeket válogattál össze. Azt a házikót én is elfogadnám álomotthonnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én imádom azt őszt, a csípős levegőt, a színeket, az illatokat, a hangulatot. :) De azért nem bánnék még 2-3 hónap nyarat. :D

      Törlés
  5. én régebben imádtam ezt a 40 fokot, mikor mindenki meg volt halva a melegtől, én akkor éltem. :D de mostanra ez megváltozott, és nagyon tudok szenvedni, és természetesen akkor vannak ilyen nagy melegek, mikor dolgoznom kell. :D amikor szabin vagyok / hétvége van, akkor leszakad az ég, lehűl.... -.- :D
    de amúgy számomra csak akkor ideális a 40 fok, amikor vízparton lehetek. mindegy, hogy bányató, vagy a kerti medence, csak hűsöljek, iszogassam a hideg citromos sört, ilyesmi.. :D
    de amúgy szerintem teljesen ideális lenne egy 25 fok. Az olyan, hogy meleg van, de nem izzadsz 2 perc után. a hideget gyűlölöm. :D szóval várom is meg nem is az őszt...
    az őszt régen a suli miatt persze utáltam, de most, hogy munka van, semlegesen érint. amúgy ez a nyár nagyon hamar elrepült. szinte most volt az, hogy végre nem kell tavaszi kabát-idő van, és lassan jöhet vissza megint.. :D :(

    VálaszTörlés
  6. Nagyon klassz összeállítás.Az évszakok hónapok hangulata varázsa,szépsége mindegyiknek!ezeket adja vissza emeli ki ezek a bejegyzések azért a kedvenceim!Köszönöm.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon klassz összeállítás.Az évszakok hónapok hangulata varázsa,szépsége mindegyiknek!ezeket adja vissza emeli ki ezek a bejegyzések azért a kedvenceim!Köszönöm.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)