Naturissimo Levendulás Arctisztító Tej Teszt/Vélemény


Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy kipróbálhattam a Biola Organic Skin Care által forgalmazott Naturissimo termékcsalád egyik tagját, a levendulás arctisztító tejet. 
Erről olvashattok bővebben a bejegyzésben, hiszen több hete használom már és ennyi idő alatt alaposan kitapasztaltam a hatását és a használatával kapcsolatos praktikákat. Ha kíváncsiak vagytok rá, mennyire vált be számomra, olvassátok el a teljes bejegyzést. 



Az arctisztító tej egy sima kinyomós tubust kapott.Egyszerű de mutatós a fehér tubuson zöld és sárga minta. Picit gyógyszertári hatása van, nekem nagyon tetszik, teljesen jó választás egy natúrkozmetikumnak. Meglepő módon az adagolása is könnyű, habár ebben jelentősen közrejátszik a termék állaga is. De erről majd később.


A tubus 100ml terméket rejt.
Az ára 1588Ft ami szerintem nagyon korrekt összeg ekkora mennyiségért. 


A tubus hátoldalán megtaláljuk a fontosabb információkat. 

A leírás alapján megnedvesített vattára kell tenni az arctisztító tejet és azzal áttörölni a bőrt, majd leöblíteni. Nekem ebben az alkalmazásban annyira nem vált be a termék, inkább közvetlenül a nedves arcbőrre viszem fel és belemasszírozom a bőrömbe. 

Sminket nem próbáltam lemosni vele, csak az alapozó maradványait, de azt tényleg alaposan eltávolította, utána áttöröltem a bőrömet egy micellás vizes vattával és alig maradt rajta valami szennyeződés. 

Az állaga krémes, selymes, a színe hófehér. Az illata kellemesen levendulás-krémes. 
Nem szárítja a bőrt és nem hagy húzódó érzést. Én mostanában a reggeli arctisztításhoz használom, nagyon jól felfrissíti a bőrömet és tökéletesen előkészíti a szérumhoz és hidratálóhoz.


Összegzés: Ár-érték arányban szerintem szuper. Ha valaki a natúrkozmetikumok között keresgél arctisztító-sminkeltávolító ügyileg, akkor érdemes tenni vele egy próbát. Egyáltalán nem szárítja a bőrt és nagyon kellemesen felfrissít. Én meg vagyok vele elégedve és bátran ajánlom mindenkinek, aki nem küzd különösebb bőrproblémával, esetleg normál-enyhén száraz bőrre keres arctisztítót.

Értékelés: 5/5

Én nagyon megszerettem ezt a terméket. Minden szempontból tökéletes, legyen szó csomagolásról, állagról vagy épp a hatásáról. Nem ígért csodát, így nagy elvárásaim sem voltak, viszont néha pont azok a termékek válnak be a legjobban, amikhez nem kötődnek hangzatos ígéretek.

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Próbáltátok már a Naturissimo termékeket? Ti mit használtok a reggeli arctisztításhoz? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon örülök, hogy bemutattad ezt a terméket. A Biola szuper cég, én is használom a termékeiket. Most a Kökény arctejüket használom, azt hittem, hogy érzékeny bőrre csak az az egy termékük van de ezek szerint ez is jó rá. Szerintem teszek egy próbát majd vele. :)

    VálaszTörlés
  2. Én jelenleg a teafás arclemosójukat használom+ vadszilva gélt. Több éve használom a termékeiket, nagyon szeretem az összeset. A jelenlegi kedvencem a tropical testradír.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)