Sleek Makeup "Suede" Pirosító Teszt


 Alapjáraton nem vagyok az a típusú makeup junkie aki mindent szalad megvenni amit épp felkap egy enyhe hype fuvallat. Igyekszem ésszerűen vásárolni, jól kihasználható darabokat beszerezni. Na persze néha becsúszik egy-egy "kell mert kell" típusú vásárlás is, de ahogy telnek az évek, egyre inkább csak olyan termékeket szerzek be, amiket a mindennapokban is használni tudok. 
A Sleek "Suede" pirosítóját először Kathleen Lights videóiban láttam. Korábban is tudtam már erről az árnyalatról, de ha Kathleen nem áradozik róla annyit, akkor magamtól biztosan nem fedeztem volna fel, hiszen első ránézésre nem az a wawawooom szín. Mégis rövid idő alatt nagy kedvencem lett. Miért is? Az kiderül a teljes bejegyzésből. 



 A csomagolás a Sleek márka jól megszokott egyszerű, letisztult, minőségi műanyag fekete potja. Matt és szépen gyűjti az ujjlenyomatokat, foltokat.


 A Sleek logó és a Blush felirat fényes betűkkel szerepel rajta. Jól záródik, de nem az a körömletörős fajta. Egyszerűen csak olyan, amit nyugodt szívvel bedobhatunk a táskánkba egy utazáshoz.


 A hátoldalon megtaláljuk a fontosabb infókat és az összetevőket.


 Íme a szín. Első látásra talán még bronzosítónak tűnhet, de igazából egy picit barackos, lágy terrakottába hajló nude árnyalat. Talán így elsőre nem tűnik izgalmasnak, de egy nagyon jól kihasználható szín, ami mindenféle sminkhez passzol, ráadásul nagyon-nagyon kevés olyan barnásabb-sárgásabb pirosító van, ami a fehér rózsaszín alaptónusú bőrhöz passzolna, így a hozzám hasonló hófehérkéknek a H&M Tawny Peach árnyalatához hasonló holy grail nude pirosító ez a darab.


 A pirosítóhoz tartozik egy kis tükör is. Nem mondom, hogy felesleges, de én személy szerint nem szoktam használni.


 A szín tényleg a tökéletes hasítottbőr árnyalat. A textúra selymes, könnyen kezelhető, egészen minimálisan porzik csak.


 A pigmentáltsága erős közepes, de nagyon jól építhető, ebből a szempontból jobb, mint a másik Sleek pirosítóm a Flamingo, amivel nem árt óvatosan bánni, mert nagyon pigmentált.


 A finishe matt, de nem krétásan matt, tökéletesen utánozza a bőr természetes ragyogását. Én ezt a finisht kedvelem a legjobban a pirosítóknál.


 Bal oldalon natúran bőrre felvéve. Jobb oldalon eldolgozva. Igen, tudom én is megijedtem tőle először, hogy ez bizony nagyon sárga, de higgyétek el, arcon egészen másként mutat. :) Ha megnézitek a jobb oldali színmintát, ott is látszik, hogy nagyon természetes a hatása, egyáltalán nem pirosítószerű. Kinti természetes fényben készült a kép.


 Benti természetes fényben így mutat.


 Itt pedig élesben, rajtam. Nagyon könnyen és egyenletesen eldolgozható. A tartósságát tekintve szuper, rajtam 8-10 órát simán fenn marad anélkül, hogy kopna, vagy foltossá válna, bár ez nyilván alapozó-primer függvénye is.


Még egy utolsó színminta napfényben. 

Én a Pink Panda webshopban rendeltem,  1690 Forintért. (14-én éjfélig ingyenes szállítás akció van az ILOVEFSH kóddal)


Összegzés: Ez egy szuper natúr-semleges pirosító, ami az év bármely szakában, bármilyen sminkhez ideális és azon ritka kevés barnás-sárgás pirosítók egyik, amik a fehér bőrű lányoknak is jól állnak. A pigmentáltsága szuper, a textúra kellemes, könnyen eldolgozható és nagyon tartós is. Szerintem igazán megéri az árát. Nekem az egyik kedvenc pirosítóm lett. 

Értékelés: 5/5 

Nem tudok benne hibát találni, mind maga a pirosító, mind a csomagolása, tartóssága, felvitele csillagos ötös nálam. :) Még egy szín, a Rose Gold szerepel a Sleek pirosító kívánságlistámon. 

Ti próbáltátok már a Sleek pirosítóit? Van kedvencetek? Kedvelitek a nude-natúr pirosítókat? :)

Megjegyzések

  1. Óóó, pont egy hasonló árnyalatot vettem az Essence leárazáson, de még nem próbáltam ki, viszont ezek láttán elő is veszem gyorsan :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól áll ez a szín az arcbőrödhöz, tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Én vagy hatot kinéztem közülük, de úgy kicsit költséges lenne...illetve most van is pirosítóm...dee egyre jobban vágyok rájuk...><

    VálaszTörlés
  4. Kívánságlistás, és most már még inkább. Épp nagy pirosító elhasználási és kiszelektálási fázisban vagyok, utána jöhet. :)

    VálaszTörlés
  5. Megvan már vagy 3 éve, még mindig tökéletes a minősége. A legeslegjobb nude pír, el nem cserélném semmire.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)