Weekly Inspiration

Habár már több napja szeptembert írunk, ma reggel éreztem először az ősz közeledtét. Ősz illata volt az esőnek és ma reggel kellett először lámpát kapcsolnom felkeléskor. A park fái is megváltoztak. A buja nyári zöldből, haragos sötétté váltak. Mintha éreznék a változást és makacsul ragaszkodnának az életükhöz, minden erejükkel hirdetve azt. 
Nem sok idő van már hátra addig, amíg lassan koppanni kezdenek a gesztenyék a fűben és megjelennek az első sárga és piros levelek. 
Az ősz már bejelentkezett. Érkezését jelezvén narancs színűre festette a tököket a kertben és illatossá érlelte a szőlőt, a barackot és a vén almafa néhány túlélő gyümölcsét, akik ragaszkodtak hozzá még a nagy nyári viharban is, amikor az összes többi lehullott. 
Hamarosan ideje lesz a ködös reggeleknek és a hosszú estéknek, amikor jól esik majd egy bögre teával bebújni a takaró alá. 
A tél az tél december elsejétől, függetlenül attól, hogy mínusz vagy plusz 15 fok van. 
A tavasz azon az első reggelen kezdődik, amikor a madarak megéneklik a kertben kibújt krókuszokat. A nyarat csak az első harminc fok körüli hőmérsékletnél hisszük el. De az ősz különleges. Egy egész hónapot ad, hogy elköszönjünk a nyártól és szinte napról napra megszokjuk a közeledtét, hogy aztán egy csípős októberi reggelen a könnyű kis cipellő helyett valami vastagabbat húzzunk, aztán rácsodálkozzunk a színekbe öltözött természet búcsútáncára.


Számotokra milyen a szeptember?


Klassz és egyszerű sulis vagy munkahelyi hajviselet hétköznapokra. Még hogy rövid hajból nem lehet csini frizurát varázsolni! :P


Hamarosan itt az ideje a sötét lakkoknak, habár én most épp még egy nyárias manikűrt viselek. :)


Vagány!


Linda egy újabb varázslatos alkotása. Tökéletes őszi smink hétköznapokra, ha valaki kedveli az ajakhangsúlyos sminkeket.


Wawawooom cipellő.


Egy kis extra.


Hangulatos...


Háttérképgyanús.


Nálam nincs átmenet. :D


Nem tudom mi van benne, de én teljesen oda vagyok az egymásra pakolt tűzifa látványától. :D


Ki tudnék békülni egy ilyen olvasószobával.


A mai nap margójára.


Abszolút álomház.


Nyamiság.


Csodaszép!


Imádom az ilyen útszakaszokat.


Hófehér álomháló.


Egészséges nasi filmezéshez. :)


Ha már a hófehérnél tartunk, itt egy meseszép konyha is.


Igaz, nekem csak a dupe változat van belőle, de imádom ezeket az ecseteket.


Ez a kabát! *.-


Törékeny csoda.


Nem vagyok smink-náci és nem ragaszkodom hozzá, hogy minden sminkcuccom high end legyen. Nyilván egy MUR palettának kevésbé szép a csomagolása mint egy MAC-nek vagy Urban Decaynek, és minőségben sem lesz ugyanaz, de jó kis dupe-okat találhatunk köztük. Én inkább az arany középútban hiszek és habár néha meglepem magam egy-egy drágább darabbal, amiről tudom, hogy megéri az árát, ha valamire szükségem van, akkor mindig a budget barát vonalon nézek körül elsőként. :)


Pöttyös maniszépség.


Hétfői sikk.


Az egyik legszebb smink amit valaha láttam.


Kis DIY ötlet így szeptemberre.


Ójajjj nyami! :P


Varázslatos!


Hétfő... -.- 


Fotók: Weheartit, Pinterest, Tumblr 

Melyik volt a kedvenc képetek? :) 

Megjegyzések

  1. Azok a rúzsok... Pont megfelelne, ha a legvilágosabb nude-okat lecserélném valami sötétvörösre ésvagy bordóra. Amúgy ma zuhogó esőben mentem suliba/munkába, szóval nem támogatom így ezt az ősz dolgot :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúúúútálom az esőt. Kivéve ha a meleg ágyikóból kell hallgatni egy finom teával. :D

      Törlés
  2. Szia!
    Ismét egy hangulatos felvezető, ami nagyon tetszett! :)
    Az utolsó előtti képnél hosszan elidőztem. Egyszerűen hihetetlenül szép! :)
    A fenyves-esős útszakaszról Maggie Stiefvater könyvsorozata, a Mercy Falls farkasai jutott eszembe. Teljesen ugyanaz a hangulat, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, tényleg olyan a hangulata. Imádom azt a könyvsorozatot, az egyik kedvencem. Sajnálom is, meg nem is, hogy nem lett belőle film. Nem hiszem, hogy azt a hangulatot vissza tudták volna adni filmben, de sajnálatos, hogy filmadaptáció hiányában kevesen ismerték meg a könyvet.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)