2016. szeptember 5., hétfő

Weekly Inspiration

Habár már több napja szeptembert írunk, ma reggel éreztem először az ősz közeledtét. Ősz illata volt az esőnek és ma reggel kellett először lámpát kapcsolnom felkeléskor. A park fái is megváltoztak. A buja nyári zöldből, haragos sötétté váltak. Mintha éreznék a változást és makacsul ragaszkodnának az életükhöz, minden erejükkel hirdetve azt. 
Nem sok idő van már hátra addig, amíg lassan koppanni kezdenek a gesztenyék a fűben és megjelennek az első sárga és piros levelek. 
Az ősz már bejelentkezett. Érkezését jelezvén narancs színűre festette a tököket a kertben és illatossá érlelte a szőlőt, a barackot és a vén almafa néhány túlélő gyümölcsét, akik ragaszkodtak hozzá még a nagy nyári viharban is, amikor az összes többi lehullott. 
Hamarosan ideje lesz a ködös reggeleknek és a hosszú estéknek, amikor jól esik majd egy bögre teával bebújni a takaró alá. 
A tél az tél december elsejétől, függetlenül attól, hogy mínusz vagy plusz 15 fok van. 
A tavasz azon az első reggelen kezdődik, amikor a madarak megéneklik a kertben kibújt krókuszokat. A nyarat csak az első harminc fok körüli hőmérsékletnél hisszük el. De az ősz különleges. Egy egész hónapot ad, hogy elköszönjünk a nyártól és szinte napról napra megszokjuk a közeledtét, hogy aztán egy csípős októberi reggelen a könnyű kis cipellő helyett valami vastagabbat húzzunk, aztán rácsodálkozzunk a színekbe öltözött természet búcsútáncára.


Számotokra milyen a szeptember?


Klassz és egyszerű sulis vagy munkahelyi hajviselet hétköznapokra. Még hogy rövid hajból nem lehet csini frizurát varázsolni! :P


Hamarosan itt az ideje a sötét lakkoknak, habár én most épp még egy nyárias manikűrt viselek. :)


Vagány!


Linda egy újabb varázslatos alkotása. Tökéletes őszi smink hétköznapokra, ha valaki kedveli az ajakhangsúlyos sminkeket.


Wawawooom cipellő.


Egy kis extra.


Hangulatos...


Háttérképgyanús.


Nálam nincs átmenet. :D


Nem tudom mi van benne, de én teljesen oda vagyok az egymásra pakolt tűzifa látványától. :D


Ki tudnék békülni egy ilyen olvasószobával.


A mai nap margójára.


Abszolút álomház.


Nyamiság.


Csodaszép!


Imádom az ilyen útszakaszokat.


Hófehér álomháló.


Egészséges nasi filmezéshez. :)


Ha már a hófehérnél tartunk, itt egy meseszép konyha is.


Igaz, nekem csak a dupe változat van belőle, de imádom ezeket az ecseteket.


Ez a kabát! *.-


Törékeny csoda.


Nem vagyok smink-náci és nem ragaszkodom hozzá, hogy minden sminkcuccom high end legyen. Nyilván egy MUR palettának kevésbé szép a csomagolása mint egy MAC-nek vagy Urban Decaynek, és minőségben sem lesz ugyanaz, de jó kis dupe-okat találhatunk köztük. Én inkább az arany középútban hiszek és habár néha meglepem magam egy-egy drágább darabbal, amiről tudom, hogy megéri az árát, ha valamire szükségem van, akkor mindig a budget barát vonalon nézek körül elsőként. :)


Pöttyös maniszépség.


Hétfői sikk.


Az egyik legszebb smink amit valaha láttam.


Kis DIY ötlet így szeptemberre.


Ójajjj nyami! :P


Varázslatos!


Hétfő... -.- 


Fotók: Weheartit, Pinterest, Tumblr 

Melyik volt a kedvenc képetek? :) 

4 megjegyzés:

 1. Azok a rúzsok... Pont megfelelne, ha a legvilágosabb nude-okat lecserélném valami sötétvörösre ésvagy bordóra. Amúgy ma zuhogó esőben mentem suliba/munkába, szóval nem támogatom így ezt az ősz dolgot :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úúúúútálom az esőt. Kivéve ha a meleg ágyikóból kell hallgatni egy finom teával. :D

   Törlés
 2. Szia!
  Ismét egy hangulatos felvezető, ami nagyon tetszett! :)
  Az utolsó előtti képnél hosszan elidőztem. Egyszerűen hihetetlenül szép! :)
  A fenyves-esős útszakaszról Maggie Stiefvater könyvsorozata, a Mercy Falls farkasai jutott eszembe. Teljesen ugyanaz a hangulat, nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazad van, tényleg olyan a hangulata. Imádom azt a könyvsorozatot, az egyik kedvencem. Sajnálom is, meg nem is, hogy nem lett belőle film. Nem hiszem, hogy azt a hangulatot vissza tudták volna adni filmben, de sajnálatos, hogy filmadaptáció hiányában kevesen ismerték meg a könyvet.

   Törlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...