Bourjois Újdonságok Teszt/Vélemény


 Habár a Bourjois márka több drogériában és parfümériában is elérhető itthon, mégsem mondhatom, hogy túl sok terméket használtam volna tőlük, de amit eddig próbáltam, azok nagyon beváltak. 
A Coty jóvoltából most kipróbálhattam néhány újdonságot, és ebben a bejegyzésben le is írom róluk a véleményemet, hiszen itt a Glamour Napok, hátha valaki pont ezekre szeretne lecsapni. :) 



 A legérdekesebbek számomra a Rouge Edition Souffle de Velvet rúzsok voltak, amik sheer azaz nem teljes fedésű matt rúzsok. Nyolc árnyalatban elérhetőek és ígéretük szerint tíz órán át hidratálja az ajkakat és könnyed érzetet ad, mintha csak egy ajakbalzsamot viselnénk. 

Hozzám két árnyalat érkezett, a 03 VIPeach és a 05 Fuchsiamallow.

Az áruk 3699 Forint.


 Az állaguk könnyed, géles, egyáltalán nem ragacsos. A fedése valóban sheer és néhány perc alatt mattra szárad. Igazából olyan a hatásuk, mintha egy lip tintet használnánk, azok hátránya nélkül. Valóban kellemes viselet. egyáltalán nem szárítja az ajkakat. Negatívumként talán csak a szagát említeném meg, számomra ez nagyon kellemetlen volt felvitelkor, de szerencsére száradás után már egyáltalán nem érződött. A tartósságát tekintve átlagosnak mondanám, rajtam körülbelül 4 óra elteltével kezdett kopni, evés és ívás után, így mondhatjuk, hogy egy fél munkanapot bír ki. Ezután kellett megigazítanom. A hatásuk nagyon természetes, így ha valaki nem kedveli a rúzsokat és a ragacsos szájfényeket, akkor remek választás lehet ez a termék.


 A La Laque Gel körömlakkok közül is kettőt próbáltam ki, illetve a hozzájuk tartozó fedőlakkot. 
Ezek a lakkok 12 árnyalatban jelentek meg. Magas pigmentáltságúak és a fedőlakkal használva akár 15 napon át tartó manikűrt ígérnek, de ellentétben más szelés manikűrökkel, ezeket könnyedén el lehet távolítani körömlakklemosóval is. 

Hozzám a Orange Outrant és a Fuchsiao Bella árnyalatok érkeztek.

Az áruk 2499 Forint.


 Az Orange Outrant árnyalatot két rétegben vittem fel. A lakk állaga pont jó, se nem túl folyós, de nem is sűrű. Az ecset kialakítása nagyon praktikus, pedig én tényleg béna vagyok a lakkozásban, de ezzel könnyedén tudtam dolgozni. Az egyetlen negatívum, hogy picit sok festéket vesz fel, erre érdemes figyelni. Azt hittem, hogy a háromszög alakú kupak meg fogja nehezíteni a munkámat, de egyáltalán nem zavart. A száradási idő átlagos, de én rásegítettem egy körömlakk szárító spayel. 
A fedőlakk állaga nagyon kellemes. Csodaszép fényes hatást ad a körmöknek, ami több napon át sem tompul el, más fedőlakkokkal ellentétben.


 A Fuchsiao Bella árnyalatot egy rétegben vittem fel, mivel már így is tökéletes és egyenletes volt a fedése. A fedőlakkal csodásan fényes, szinte tükörszerű hatást kapott. Ezt árnyalatot öt napon át viseltem és a hatodik napon mostam le úgy, hogy egyáltalán nem pattogott le, csupán a fényéből veszített, így szerintem egy hetet simán kibír.


Ha valaki tartós manikűrt szeretne, olyan lakkal, ami akár egy rétegben is tökéletesen fed, akkor szerintem megéri beszerezni. Gyönyörű színek kaphatóak én már ki is néztem egy halvány rózsaszínűt, amit mindenképpen meg szeretnék venni. 



Gyönyörű pirosak és bordók őszre. :) 

Összességében nagyon kellemeset csalódtam a Bourjois újdonságaiban. A lakkból egyet még biztosan beszerzek majd, mert a húzósabb időszakokban mindig jól jön egy-két olyan lakk, amikkel ki lehet húzni egy teljes munkahetet.
A rúzsok nagyon érdekesek, még sosem volt dolgom matt sheer finissel. Ha valaki a természetes, nem ragacsos ajakkencéket kedveli, akkor nagyon tudom ajánlani ezeket, mert szinte észrevétlen érzés az ajkakon.

Ti próbáltátok már ezeket a termékeket? Van kedvencetek a Bourjois-tól? :) 

Megjegyzések