Weekly Inspiration

Az október az egyik kedvenc hónapom és számomra az igazi ősz is egyben. Az időjárás még sokszor kellemes, kirándulásra csalogató. Szeretem az őszi dekorációkat, a Halloween-hangulatot és a Mindenszentek komor, de mégis ünnepélyes gyertyafényét, a virágba borult temetőkkel. 
Szeretek egy bögre forró teával bebújni a takaró alá, hogy megnézzek egy jó filmet vagy olvasgassak. Szeretek őszi recepteket kipróbálni és a régi, évek óta bejáratott ételeket és nassolnivalókat elkészíteni. 
Szeretem az őszi erdőt. A színeit, az illatát, a hangjait, hogy sosem tudod, a zörgő avarban vajon ki jár a fák között. Talán egy sündisznó neszez, vagy egy őz rejtőzik? Ha szerencséd van megláthatod, de legtöbbször elrejti őket a természet, mert hát ez a dolga. 
Szeretem a tábortüzes estéket, az utolsó kinti sütögetésekkel és az első ködös reggeleket, amikor jól esik meleg sálba burkolózni. 
Ez a hónap csupa titok és varázslat, csak ki kell nyitnunk a szemünket és a lelkünket, hogy észrevegyük. :)

Ti mit kedveltek legjobban az októberben?


Éljen a kockás sál időszak!


Varázslatosan szép ez a manikűr.


Igazi őszi paletta.


Háttérképgyanús.


 Csodaszép őszi smink.


Ilyenkor sajnálom kicsit a hosszú hajamat. :D Nem mintha meg tudtam volna csinálni magamnak ezt a frizurát... LOL! :D


Ide nekem egy Obession-t! :P


Vagány ez a szett.


Most abszolút gyűrűs hangulatban vagyok. :)


Álomház. Nem kizárt, hogy az eddigi kedvencem. :)


Imádom a gyümölcsökkel kombinált salátákat.


Nálunk is van pont egy ilyen út.


Kényelmes és csini egyszerre.


Mintha egy gyűszűnyi óceán lenne.


Csodaszép!


OMG!


Az a kandalló!


Pizza helyetti nasi.


Piros, erről te jutottál eszembe, remélem látod! :)


Praktikus kis tároló.


Telefonom háttérképe.


Ecsetpornó.


Varázslatosan szép ez a manikűr.


Nagyon tetszenek ezek a finom színek együtt.


Heti kísértetház.


Valaki nem akar egy ilyennel meglepni most? :D


Hétvégén az erdőben kirándultunk, az október tiszteletére. Habár az őszi színek még csak mutatóban jelentek meg, mégis hihetetlenül hangulatos volt és teljesen feltöltődtem attól a csendtől és nyugalomtól.


Kell nekem ez a ruha.


Napi cukiság. Én imádom a lovakat, szinte mindig volt lovunk és egyszer majd szeretnék egy sajátot is. :)


Képek: Pinterest/Weheartit/Tumblr

Szép Hetet Mindenkinek! 

Mit vártok leginkább az októberben? Melyik volt a kedvenc képetek? :) 

Megjegyzések

  1. Anna! Csodálatos képeket válogattál össze és a bevezető gondolatok is tetszenek. Szeretem az őszt, csak ne fagynék szét sokszor :-) Mióta megszületett a babám, nagyon kevés blogot olvasok és bevallom, valahogy a te blogod is feledésbe merült, de most örülök, hogy belefutottam ebbe a bejegyzésbe! Gyorsan be is állítottam fb-on, hogy mindig kapjak értesítést, ha új bejegyzés van a hírfolyamodon. Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó! Köszönöm szépen! :) Hogy vagytok? Vigyázzatok magatokra majd a hűvös őszi időben! A picúr biztosan nagyon édes lesz az őszi ruhácskákban! :)

      Törlés
    2. Jól vagyunk, köszönjük :-) Szerintem néha túl is öltöztetem Dalmát, úgyhogy remélem nem lesz gond. Én már túl vagyok egy 3-4 napos megfázáson, de ő erős baba, úgyhogy nem kapta el <3

      Törlés
  2. Az október azért jó, mert kellemesen metál hangulata van anélkül, hogy szétfagynék :D Plusz valahogy ősszel a legjobb kávét inni, nem tudom, miért, pedig a kávé minden évszakban a kedvenc italom.
    A stílusunk ugye nem sokban egyezik, de az a fekete ruha nagyon tetszik nekem is. Meg az opál gyűrű, hát még ha ezüst lenne. Ja, és a Covet... lehet, ki kéne próbálnom a Milanit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Covet nekem is tetszik, de most kaptam egy NYX Teddy-t, úgyhogy barnát most nem akarok. :)
      Én inkább teás vagyok, főleg októbertől áprilisig kb. napi 4-5 bögrével működöm. :D

      Törlés
  3. Szia!
    Annyira tetszett ez a bevezető is... :) Nektek is volt lovatok? :O Mi is csak három éve vagyunk "lovatlanok", és borzasztóan hiányoznak... De így is jó látni. Neked is mindig az jut eszedbe egy ilyen képről, milyen jó puha lehet az orra? :)
    Az októberben pedig a szívet melengető színeket, hangulatokat szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igeeen! :D Ezt csak a lovasok értik szerintem. :D

      Törlés
  4. Igen, látom. Köszönöm!
    Nekem most ez a kedvencem : https://hu.pinterest.com/pin/423971752404623289/
    Gondolkodom haloványan, hogy a ruhát megvarrom és egy hímzőházban kihímeztetem. Igazából ez egy ukrán viselet, de nagyban hasonlít a kalotaszegi keresztszemesre.
    Az oktoberben a színeket várom a leginkább.
    Azok az ecsetek.. a nagyokra szükségem lenne, hiánycikkek a szekrényemben. A második manit már tavasszal lementettem. Bordósabb aranyos verzióban már el is készítettem magamnak. 6-7 éve vettem magamnak egy katonai boltban katonai zölzd alapon fekete tyúklábmintás sálat. Kb egy négyzetalakú terítő nagyságának felel meg. Nagyon vastag és nagyon meleg. Mostanában viszont vágyom egy képen látható darabra. Vagy valami nagyon hasonlóra.

    Mikor férjem lovát rendezem ( kikötöm pányvára legelni, itatom, behozom) , ha nincs itthon , mindíg megbújom oldalt a nyakánál. Sokszor még puszit is kap. Mostanában keveset van használva, így nagy a gyomra. Mindig mondom neki: Pufigombóc!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk a cicák kapnak puszit minden reggel. Olyan aranyosak, sorba állnak mint a gyerekek. :D Már a kicsi is ott tipródik, mászik bele az ölembe és dugja a kis orrát, sőt van amikor repetázni is szokott. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)