Avon True Colour "Smokey Grey" Négyes Szemhéjpúder Teszt


 Én azt gondolom, hogy a sminkelésben az egyik leghasznosabb, legalapvetőbb technika vagy nevezhetjük stílusnak is, a füstös szem. Ha az ember lánya ezt megtanulja elkészíteni, akkor lényegében már csak a színekkel való játszadozáson múlik, hogy mit hoz ki belőle a későbbiekben. 
A füstös szem örök klasszikus, télen-nyáron bevethető és mindenkinek jól áll valamilyen formában. Tökéletes buliba vagy elegáns alkalmakra. Az elkészítéséhez igazából két dolog szükséges. Egy nagyon jó satírozóecset és egy jó minőségű paletta az alap színekkel. 
Ebből a bejegyzésből kiderül, hogy Avon True Colour "Smokey Grey" darabja ilyen e! :) 



A paletta a márka szokásos fekete kartondobozkájában érkezik, ami mindig jól jön utazáshoz vagy tároláshoz, ha nem akarjuk, hogy a fényes fekete műanyag karcolódjon. Egyébként a paletta remekül záródik és csak akkor nyílik ki, ha megnyomjuk az elején a kis gombot. 
Tükör és applikátor is tartozik hozzá.


 Négy tökéletes alapszínt kapunk. Egy egészen minimálisan fényes fehér kiemelőszínt, egy gyönyörű fémes ezüstöt, egy  majdnem kékes grafitszürkét és egy taupe-os matt hamuszürkét. Fekete nincs a palettában, de szerintem nem is hiányzik belőle, hiszen matt fekete szín szinte minden palettában található.


 Kinti természetes fényben. A színminták alap nélkül, ecsettel készültek.


 A leggyengébb láncszem a kiemelő árnyalat, ami nem is baj, hiszen a szemöldökcsont kiemelésének természetesnek és észrevétlennek kell lennie, így egyáltalán nem probléma, ha ez az árnyalat nem a legpigmentáltabb.
Az ezüstből inkább csak a csillámok érvényesülnek, a szín csak alapos építgetés után jelenik meg és sajnos meglehetősen potyog is. 
A grafitszürke viszont mesés. Szinte krémes, remekül pigmentált és nagyon szépen satírozható. 
A matt szürke is meglehetősen jól pigmentált és szépen építhető és csak minimálisan porzik, szemhéjalapozóval pedig tökéletes. 


Összegzés: Ha az ember lánya nem akar smink guru babérokra törni, csak egy alap füstös szem kivitelezése a szíve vágya  és ehhez keres egy elérhető árú palettát, akkor remek választás lehet ez a kis négyes. Minden más, a csomagolás, a praktikusság rendben van. Most akciós, 1899 Forintos áron szerezhetitek be itt! 

Értékelés: 5/4 

Az ezüst színt sajnálom és az a fránya porolás is zavar egy kicsit, de összességében jó kis paletta ez. Ha elutazom valahová, biztosan bekerül majd a sminkes kofferomba.  

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

A fotózásnál volt két kis segítőm is. :) Bucky cica, akit Instagramról már ismerhettek. Hamarosan bemutatom őt nektek egy külön posztban is, hiszen igazán kalandos úton indult a kis élete és sajnos nem a legjobb értelemben.


 És Sophie is végigasszisztálta a fotózást.


Ti kedvelteik a klasszikus füstös szemsminket? Mi a véleményetek az Avon négyes palettáiról? :)

Megjegyzések

  1. Nekem nagy kedvenceim az Avon négyes palettái, ezt az összeállítást még nem próbáltam, de a Berry Love, és a Stone Taupes mindig megtalálható nálam :)

    VálaszTörlés
  2. Szeretem a füstös sminket, csak nem mindíg sikerül.
    Színre tetszik a paletta, de kicsit sokallom az árát.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)