Ismerkedés a Soins termékeivel


 Még nyár végén érkezett hozzám a Soins Natúr Kozmetikumok csomagja, de mivel épp nagyon problémás volt a bőröm, így csak ősszel tudtam belekezdeni a tesztelésükbe. Mostanra viszont eléggé kitapasztaltam őket, hogy véleményt írhassak róluk. Tehát ha szeretnétek megismerni ezt az új magyar natúrkozmetikumot és a termékeiket, akkor olvassátok el a bejegyzést! 



 A Soins Natúrkozmetikumok minőségi, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak kőolaj és parabénszármazékokat, illat- és színezőanyag mentesek. 
A csomagolásuk nagyon mutatós, dekoratív, letisztult, így a fürdőszobánk díszei is lehetnek.


 Elsőként a kézzel készített arctejet próbáltam ki, ami mandulaolajjal és aloe vízzel tisztítja és ápolja a bőrt. 

Összetevők: aloevera gél, édes mandulaolaj, sheavaj, panthenol 

 ÖSSZETEVŐK (INCI): Aloe barbadensis leaf juice, Prunus amygdalus dulcis oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Butyrospermum parkii butter, Cocos glucoside, Glyceryl oleate, Panthenol, Xanthan gum, Benzylalcohol*, Benzoic acid*, Sorbic acid*( *Rokonsal : natúr kozmetikumok konzerválószere, természetazonos nagyon jó minőségű baktérium és gombaölő)






 Én reggelente használtam. A benedvesített arcbőrre vittem fel belőle egy keveset egy konjac szivacs segítségével és alaposan áttöröltem vele az arcomat. Az illata kellemes, visszafogott, a gyógyszertári készítményekre hasonlít. Az állaga krémes, ugyanakkor nagyon folyékony, de könnyen adagolható. 
Puhává és frissé tette az arcomat, előkészítve azt a nappali hidratálásra.




 A másik tesztalanyom a pattanásos bőrre készült arckrém volt, ami természetes szalicilsavat tartalmaz. A webshop leírása szerint csökkenti a gyulladást és megnyitja az elzáródott pórusokat, valamint segíti a sejtek regenerálódását és meggátolja a pattanások kialakulását.




 A krém állaga sűrűbb, de könnyen kenhető. Az illata nagyon erős, picit köménymagos aromájú, elsőre furcsa volt, de hozzá lehet szokni és mostanra meg is szerettem. Gyorsan beszívódik a bőrbe, ugyanakkor nagyon jól hidratál és nem hagy zsíros érzést maga után, ezért nappali arckrémnek is beválhat. 
A használatával láthatóan tisztább lett a bőröm, kevesebb mitesszert fedeztem fel az államon és az allergia okozta orr körüli irritációt is megszüntette. 

Összetevők: tisztított víz, levendula víz, jojoba olaj, feketeköménymag olaj, kukui dió olaj, shea vaj, B3 vitamin, szalicilsav, urea, allantoin, kínai édesgyökér kivonat, A vitamin, E vitamin

 ÖSSZETEVŐK (INCI): Aqua, Lavandula angustifolia, Simmondsia chinensis seed oil, Glycerine, Polygliceryl-3 dicitrate stearate, Aleurites moluccanaoil, Nigella sativa seed oil, Butyrospermum parkii butter, Salix nigra bark extract, Niacinamid, Cetyl alkohol, Glyceril stearate, Urea, A vitamin, Allantoin, Tocopherol, Glycyrrhiza uralensis root extract, *Benzylalcohol, *Benzoic acid, *Sorbic acid ( *Rokonsal : natúr kozmetikumok konzerválószere, természetazonos nagyon jó minőségű baktérium és gombaölő)





Végezetül pedig kipróbáltam a Soins grapefruitos fürdősóját is, ami egy csodaszép csatos üvegben érkezett és igazán vidám pink színű.
Ígérete szerint segít oldani az izomfáradtságot és enyhíti az izületi fájdalmakat. Stimulálja immunrendszert és gyulladás csökkentő hatású. 


 Az illata visszafogott, természetes grapefruit illat, picit kesernyés nagyon friss.


Viszonylag gyorsan feloldódik a vízben és nagyon kellemes, relaxáló fürdőélményt nyújt. Nekem bevált edzés utáni izomláz enyhítésére, határozottan könnyebben mozogtam egy kiadós fürdő után. 

Összetevők: tengeri só, grapefruit mag illó olaj, MICA

 ÖSSZETEVŐK (INCI): Maris sal, vulgaris citrus paradisi, mica , CI 77891, CI 77861, CI 77491

Összességében nagyon pozitív benyomásom született a Soins termékeiről és bátran ajánlom mindenkinek, hogy nézzen körül a webshopjukban, hiszen mindenféle bőrtípusra és problémára kínálnak megfelelő terméket és az áraik is igazán barátiak. :) 

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

Ti próbáltátok már a Soins márka termékeit? :) 
 


Megjegyzések

  1. szimpatikusak nagyon is a termékeik, ahogy végignéztem a webshopot, sok jó dolgot találni. sajnos nem az én pénztárcámnak szabták, de egyszer szívesen kipróbálnám az arcápolóikat, tetszik az összetevőlista, amivel dolgoznak :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    A kis tégelyt, amit pluszban küldtél a nyereményem mellett, hamar elfogyasztottam, köszönöm! :) Egyelőre még csak a normál bőrre való arckrémet próbáltam, ez nagyon tetszett, meggyőzött. Kellemes - de nem túl tolakodó - illata volt, amiből leginkább a szőlő érződött, ezt még akár néhány óra múlva is éreztem magamon. Eléggé sűrű volt, felkenve egyáltalán nem éreztem, hogy egy plusz réteg lenne az arcomon. Kicsit lassan szívódott be, de nagyon jól hatott! A csomagolása is nagyon aranyos, meg is maradt dísznek, tettem bele néhány levendula virágot és rózsaszirmot... :)

    VálaszTörlés
  3. Így olvasásra nagyon jó termékeknek tűnnek. Megnéztem a webshopot. Találtam bőrömre valót. Az ára viszont sajnos a keresetemhez képest kissé sok.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)