Parfüm Pillanatok: Jessica Simpson - Fancy Nights


 Ma egy különleges parfümöt szeretnék bemutatni Nektek, amit a Parfum.hu jóvoltából próbálhattam ki. Egy klasszikus, múltat idéző illat, ami túlmutat az időszakos parfümtrendeken és ami egészen biztosan nem jön velünk szembe az utcán. Egy olyan parfüm, ami kitűnik a sztár-illatok sokaságából. Ez Jessica Simpson Fancy Nights nevű parfümje. 


 Jessica Simpson amerikai énekes-színésznő, divattervező és televíziós személyiség, aki az elsők között tört be a kozmetikai iparba saját testápolási termékeivel is illataival. A Fancy illatcsalád 2008-ban debütált, ennek harmadik tagja a Fancy Nights 2010-ben került a piacra. 

Első látásra magával ragadott a csomagolás, hiszen már maga a parfüm doboza is egy mestermű és komolyan mondom, nem sok ennél szebb parfüm-dobozt láttam eddig. A fényes arany dobozon dombormintás indék sokasága díszeleg, középen a parfüm logójával. 
Az üveg hatalmas, masszív, minőségi, aprólékosan megmunkált. Olyan, mint egy keleti bájital üvege. Titokzatos, elegáns, különleges. Igazi fésülködőasztal dekoráció.


Az üveg jól záródik, így bátran magunkkal vihetjük utazásra is, nem kell attól tartani, hogy a kupak leesne. 
Fás-meleg fűszeres illatcsaládba lehet besorolni, és egyértelműen egy esti illat. Én mindenképpen őszi-téli parfümnek tudom csak elképzelni, ez ugyanis nem egy édes-cukorás-virágos tucat celeb illat. Ennek a parfümnek karaktere van. 

Fejillat: bergamott, egyiptomi papirusz
Szívillat: jázmin, pacsuli, bulgáriai rózsa
Alapillat: szantálfa, tölgymoha, ámbra, vanília

A nem mindennapi illatjegyek után az ember lánya rögtön tudja, hogy egy különleges parfümöt tart a kezében és nem is téved. A Fancy Nights a bulgáriai rózsa és a szantálfa mély, izgalmas elegyével indít, amit körül ölel egy kesernyés, fűszeres árnyalat, hogy aztán néhány perccel később kibontakozhasson a vanília édeskés lágysága, a háttérben a jázmin finom eleganciájával. 
Egy nagyon intenzív parfüm, amiből elég 1-2 fújás a nyakra, vagy a csuklóra, ami aztán egész nap elkésír minket. Egy klasszikus illat, ami számomra az 20-as 30-as éveket idézi, a jazz korszakot és a Nagy Gatsby világát. Ha valaki kedveli a Chanel N°5 illatát, akkor ezt is szeretni fogja. 
Ebből a parfümből árad a luxus, a stílus és az elegancia. Nem hétköznapokra megálmodott illat, hanem a nagy alkalmakra. Egy olyan illat, amit akkor fújunk magunkra, amikor el akarjuk kápráztatni a környezetünket. 
Ezt a parfümöt tudni kell viselni és kell hozzá egy bizonyos életszemlélet és tapasztalat, hogy értékelni tudjuk, épp ezért azt mondanám, hogy inkább a 25+ korosztály számára ajánlanám. 
Tökéletes ajándék lehet édesanyának és nagymamának is, például karácsonyra. 



Próbáltátok már Jessica Simpson valamelyik illatát? Melyik az a parfüm, amit szívesen viseltek különleges alkalmakkor? 


Megjegyzések

  1. Awww Imádtam anno Jessicát, a zenéjét és a termékeket is, amiket kiadott. Régen voltak ezek a Dessert (ha jól emlékszem) parfümök, azokból rengeteget vettem az ebay-nek hála (akkor még máshol nem volt kapható). Örülök a posztnak, legalább eszembe jutottak a régi szép idők, meg az is, hogy ideje venni egy JS parfümöt magamnak, jön a mikulás haha :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)