Mizon Snail Recovery Gel Teszt/Vélemény


 Múlt héten már bemutattam nektek a Benton Snail Bee esszenciát, ami nagy kedvencem lett. Ezúttal is egy koreai arcápolási termékről írok, ami szintén egy csiganyálkás kozmetikum. Ez a Mizon Snail Recovery gél. Ezt szintén több hónapja használom, így ennek tükrében részletes véleményt tudok róla írni. Ha kíváncsiak vagytok, nekem mennyire vált be, olvassátok el a teljes bejegyzést. 




 A Mizon csigaváladék krém nagyon népszerű termék. 74% csigaváladékot tartalmaz és nincs benne parabén, illatanyag és színezék. Ha valaki a csiganyál hallatán felfordult gyomorral kattintana rá a kis piros X-re, azt hadd marasztaljam még pár percre, hátha sikerül meggyőznöm, hogy félretegye a viszolygását, ugyanis a csiganyál csupa-csupa jóságot jelent a bőr számára. Nem csak regeneráló hatású, ezáltal segít megelőzni a bőr öregedését és gyógyítja a sebeket, hegeket, hanem egységesíti a bőrfelszínt, feszesíti és hidratálja azt.


 Az összetevői is nagyon szépek. 
A csomagolás egyébként nagyon csajos, rózsaszín és letisztult. 45ml krémet kapunk, ami nálam mindennapi használt mellett 5 hónap alatt fogyott el.


 Maga a gél tejüvegszerűen átlátszó és nincs különösebb illata. 
Pillanatok alatt beszívódik a bőrbe és nem hagy maga után zsíros-ragacsos érzést. 
Én az esti arcápolási rutinomba építettem be, a hidratálókrém előtt viszem fel. Mivel ősszel kezdtem el használni, így önmagában nem volt elég a hidratálóhatása, de el tudom képzelni, hogy nyáron csak ezt használjam. 
A bőröm puha és friss lesz tőle és nagyon szépen lehúzza a pirosságot, valamint a pattanások leküzdésében is segít és az utánuk maradó hegeket is gyorsan begyógyítja. Azt kell hogy mondjam, ez a koreai kozmetikum is beváltotta a hozzá fűzött reményeket és maximálisan meg vagyok vele elégedve.


Összegzés: Ez egy olyan termék, ami minden korosztály számára kihasználható, hiszen a pattanások kezelésében ugyanúgy hatásos, mint a bőr öregedésének meggátolásában. A 45ml több hónapra elegendő, ráadásul az ára is igazán baráti. A Notino webshopban 2990 Forintért tudjátok megrendelni. Érzékeny bőrűek is használhatják, mivel nincs benne illatanyag. 

Értékelés: 5/5

Ismét egy olyan termék, ami hosszú távon is bekerült a bőrápolási rutinomba és ami nagyon bevált számomra. Ha olyan terméket kerestek ami kiegészítője lehet az arcápolási rutinotoknak, miközben tényleges hatása van, akkor tegyetek vele egy próbát. 

Próbáltátok már a Mizon csigakrémet vagy valamilyen más márka hasonló termékét?

Megjegyzések

  1. 3 ezer forint? :O ebayen fele annyi, és ott még postaköltség sincs. elég brutál ez az ár.
    egyébként én is nagyon szeretem ezt a krémet, bár nem minden nap használom. a kék mizon hidratáéóval felváltva szoktam általában :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kissé ki vagyok az áron akadva, én szívesebben várok érte 2-3 hetet. Egyébként az Ebay-es árakat nem sokallom, mert ahogy te is írtad nagyon sokáig elég a krém és nagyon sokan szeretik.
      Nálam is kivánságlistás darab már régóta, vártam, hogy egy magyar bloggerina írjon róla. Meggyőztél, kösziii! :)

      Törlés
    2. Én azt olvastam, hogy sajnos ezt is hamisítják, ahogy például több Etude House és Holika Holika terméket is. Én is Ebayről rendeltem az elsőt, de pont emiatt nem mertek megkockáztatni, hogy a feltűnően olcsók közül rendeljek, de így is egy hónapot kellett várnom rá. Szóval nem sokkal kevesebbet fizettem érte és még baromi sokat is vártam.

      Plusz nem mindenki tud ebayről rendelni.

      Jó látni, hogy másoknak is bejött a termék. :)

      Törlés
    3. Nekem vannak koreai eladóim, akik nagyon megbízhatóak és, ahogy többek között írta valaki előttem koreai eladót választok, azért manapság a sok véleménynek köszönhetően jól körmére lehet nézni mindenkinek.:)

      Törlés
  2. Ha Koreai eladótól vásárolsz, az kizárt, hogy hamis legyen. Valóban hamisíthatják, kínai eladóktól nem szabad pont ezért vásárolni.

    VálaszTörlés
  3. Régóta meg akarom rendelni, főleg inkább a hegeim és az olykor kijövő pattanások miatt.
    Én sem szívesen várok olykor 3 hetet, de ha valóban megbízható eladóval van dolga az embernek Ebay-en és ismer legalább 2-3 ilyet, az egyik tuti árulni fogja majd. A baj tényleg a várakozással van. A főbb problémám azzal van hogyha Kínából vagy Koreából rendelget az ember és nem tudja le a rendeléseit legkésőbb október 31-november 1-2ig, akkor Karácsonyig nem fog megjönni a csomag a megnövekedett forgalom miatt. Ha kér rá nyomkövetést, akkor az még plusz 300 Ft ugyan, de akkor már majdnem 2100-2300 Ftnál tartunk árban. Aki nem sajnálja azt a plusz 700-800 Ft-ot, ne rendelje meg, akinek meg mindegy, az döntsön belátása és TÜRELME szerint. Néha nekem is égnek áll a hajam, ha utánpótlást rendelnék, ezért álltam rá sürgős esetben a Notinora, mert 2 munkanap és itt van a csomag. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)