Avon superSHOCK Szempillaspirál Teszt/Vélemény


 Ez az elegáns csomagolású szempillaspirál az Avon limitált, karácsonyi csomagolású kollekciójának tagja volt. Nagyon-nagyon régen nem próbáltam már szempillaspirált az Avontól, de mivel a superSHOCK szempillaspirál család nagy népszerűségnek örvend, így mindenképpen ki akartam próbálni, hogy mit is tud. 
ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el a teljes bejegyzést. 



 A duci fekete tubus igazán elegánsan fest az arany betűkkel és mintával.


 A szilikon kefe hatalmas, többször sikerült magam majdnem megvakítani vele. 
Egyébként pont kellő mennyiségű festéket vesz fel és a festék állaga is ideális, nem túl folyós, de nem is sűrű. Egy picit erősebb illata vagy inkább szaga
van, mint amihez én hozzá vagyok szokva de természetesen ez felkenés után nem érződik.


 Bal oldalon: spirál nélkül, jobb oldalon: spirál két rétegben. 
(Valamilyen okból egy szempilla úgy döntött, hogy fellázad és makacsul kilógott a sorból. 😄) 
nekem alapból picike, gyenge szempilláim vannak, szóval nem sok spirállal tudok igazán szép, drámai hatást elérni. 
Sajnos az Avon spirálja sem ilyen. Látványos a különbség és hétköznapra tökéletes ez az eredmény, de nem éreztem azt a whao hatást. 
A spirál egyébként szépen elválasztja a szempillákat és meg is  emeli őket. 
A tartósságát tekintve viszont ismét csalódást okozott, mert bizony a nap végére az alsó pilláknál csúnyán elkenődött. 


Összegzés: Szerintem ez a spirál annak lehet igazán jó, akinek alapból szép hosszú és dús szempillái vannak és csak ki akarja hangsúlyozni őket egy picit. Hétköznapra, vagy ha csak pár órára megyek el otthonról, akkor szívesen használom, mert az eredmény természetes, visszafogott. A kefe hatalmas, így csak olyannak ajánlanám akit ez nem zavar. Ha picit tartósabb lenne, akkor meg tudnék vele békéni, de így biztosan nem ő lesz a go-to hétköznapi spirálom.

Értékelés: 5/3 

Sokkal több pénzért is próbáltam már ennél rosszabb szempillaspirált, plusz azt gondolom, hogy a szempilla egy annyira egyedi dolog, hogy nehéz olyan spirált csinálni, ami mindenkinek beválna. A superSHOCK nem lesz a kedvencem, de biztosan el fogom használni.

Itt tudjátok megrendelni, az ára most 1249 Forint. 

Ti próbáltátok már ezt a szempillaspirált? Ha igen, mennyire vált be? 

*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Megjegyzések

  1. A "klasszikus" (ami szerintem ez csak másik csomagolásban :D), az extra fekete (blackest black) és a zöld (brights - emerald) boldog tulajdonosa vagyok/voltam, a kefének hatalmas rajongója, de én eleve szilikon-párti vagyok, magával a termékkel is elégedett voltam, szép volt, tartós (rajtam,bár nem vagyok se könnyezős, se szemdörzsölős), könnyű vele dolgozni, de nekem az összes olyan büdös nyitás után rögtön, hogy a zöldről (elég régóta bontva volt) nem tudtam eldönteni, hogy romlott-e, így elhasználtam teljesen..feltételezem nem volt az, mert semmi baja nem lett a szememnek...fontos az óvatosság...x'D
    Mondjuk teljesen megértem, ha nem jött be annyira, mert tényleg nem egy nagy durranás...de szép volt az összhatás, így ha nem is csinált WOOOOW-pillákat, én szerettem. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)