Weekly Inspiration

Egy leheletnyi tavasz érződött tegnap a levegőben. Nem csak én vettem észre, hanem a madarak is, akik szorgalmasan jártak az etetőhöz egész télen és nem hagyták szó nélkül ez az észrevételt. És valahol a sártengeren túl, a kopár, csontvázszerű fák törzseinek mélyén, a fakó, szürke, téli égbolt alatt, amit meg-megtörtek a gyenge, tompa napsugarak, már ott volt a tavasz ígérete. 
Elküldte a névjegykártyáját, hogy tudjuk, hamarosan megérkezik. Szükség volt rá, hiszen régen volt már ilyen zord, hosszú tél. Ilyenkor hiába a makulátlan hótakaró, a kandallótüzes hosszú esték, még a tél legnagyobb szerelmesei is elkezdenek sóvárogni egy kis napfény, meleg és az előbújó hóvirágok után. Habár most még csak mutatóba érkezett a tavasz és holnaptól a tél ismét magának követeli majd a februárt, nincs már messze a könnyű tavaszi kabátok, jácintillatú kertek és ibolyával-csibevirággal ékesített pázsitok ideje. Csak még egy kicsit ki kell tartanunk!


Ilyenkor februárban legtöbbször már nyugtalan vagyok. Várom a tavaszt, a jó időt. Leszedem a téli dekorációkat és beszerzek pár friss virágot az ablakba. Ti hogyan hangolódtok a közelgő tavaszra?


Nagyon tetszik ez az összeállítás.


Csini ez a kabát.


Classic


Imádnivaló ez a bokacsizma.


Heti álomház.


A heti egy thai vagy indiai kajának meg kell lennie ilyenkor télen. Az egyik kedvencem a fűszeres thai tészta. Itt találtok egy nagyon egyszerű receptet. 


Csodaszépek ezek a NYX folyékony rúzsok.


Egy kicsit szomorú vagyok, amiért felénk nem volt igazán szép havas idő. Egy nap esett picivel több hó, de sajnos akkor sem tudtam kimenni fotózni, pedig imádok a havas tájon sétálni.


Az egyik gyengém, amire mindig elcsábulok, a fánk. Lehet klasszikus szalagos, cukormázas, churros vagy épp túrófánk. Mindegyiket imádom. 😜


Újabb csodás smink Lindától.


Egy kis dupe lista.


Ti hogy tároljátok a táskáitokat? Én most valami hasonló megoldáson gondolkodom.


Nagyon bejön ez az outfit.


Melyik az álom parfümötök vagy melyik az amit szívesen viseltek?


Odavagyok a cuki edzőcuccokért. Motivációnak is tartom őket, mert ha az ember megveszi, akkor kár lenne a szekrényben eldugva tartani őket, nem? :)


Ezt csak úgy, mert whao...


Álomszép


Egy kis tavasz.


Nagyon tetszik a fotel és a lámpa.


Az a Milani pirosító olyan szép, hogy sajnálnám használni.


Mióta szőke hajam van, egyre jobban tetszenek ezek a hajcsatok.


Álomszép ez a gyűrű.


Az a kis kék szinte lángra lobbantja a többi színt.


Nagyon bejönnek ezek a kis polcok.


Imádom az ilyen konyhákat, amikor minden elől van, kéznél, használatra készen és nincs katalógus-tökéletesség. Az ilyen konyhában élet van és látszik, hogy szeretik és használják.


Nem hiszem, hogy a sóskaramell szósz bármilyen édességet is elrontana. :D 


Ez a ruha valami mesésen gyönyörű és légies.


Csodaszép ez a mani.


A legcukibb dolog ever ez a kismama fotózás a vemhes tacsival. 😍

Képek: Pinterest/Tumblr 

Szép Hetet Mindenkinek! 

Ti várjátok már a tavaszt és az enyhébb időjárást? Melyik kép volt a kedvencetek?  

Megjegyzések

  1. Az a jelenlegi problémám, hogy éhes vagyok. Emiatt rosszul ítélem meg a képeket. Az ételek tetszenek.
    A tavaszt pedig nem kicsit várom, nagyon. Multhéten virágzó játszintokat vettem.
    Az edzők rucikról hasonló véleménnyel vagyok.
    Chloé parfümnek volt egy reklámja a Joy magazinba pár éve. Egy fiatal, rövid hajú nő volt a képen, fekete bőr dzsekiben, fekete alsóneműben. Be volt hajtva a lap széle. Alatta volt illatos a papír. Nekem az volt az álom parfüm. Még férjem is azt mondta, hogy az tényleg jó! Csak eltűnt az újság mikor költöztünk. Elfelejtettem a nevét....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. See by Chloé a neve. :)

      Tényleg nagyon kellemes, a szociológia tanárnőm is azt használta.Egyszer megkérdeztem, hogy mit használ, akkor figyeltem fel a Chloé parfümökre, előtte valahogy elsiklottam fölöttük.
      Én is vettem ma jácintokat, meg a tavalyi hagymákat is átültettem, hátha kihajtanak.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)