Winter Haul - H&M, Notino, Ebay, stb...


 Januárban még vásárolgattam egy picit, kihasználva a leárazások utolsó hullámait, illetve néhány klassz akciót is sikerült kifognom és beszereztem pár olyan terméket is, amire szükségem volt, mert kifogytam belőlük vagy épp már régen ki akartam próbálni őket. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miket vásároltam az elmúlt hetekben, nézzétek meg a teljes bejegyzést!


 H&M


 A H&M webshopjában ingyenes szállítás volt, így pár dolgot még beszereztem. 
Az egyik ez a kis fekete ruha volt. Kemény 2090 Forintba került.


 Harisnyával és valamilyen kardigánnal akarom hordani, illetve tavasszal majd bomber dzsekivel.


 Egy bordó basic topot is vettem, mert ezekből sosem elég. Sajnos már nem kapható, de rengeteg hasonlót találtak a H&M-ben 890-1500 Forint között.


 Szükségem volt egy topra sportoláshoz és a H&M sportruházatát nagyon szeretem.


 Ez sem kapható már, de itt még nagyon sok leárazott darabot találtok.


Ebay


 Heccből rendeltem ezt a három darabos orrkarika szettet. 
Másokon nagyon tetszik, magamon még nem tudom eldönteni egyelőre. 


 Kicsit kiakadtam, amikor az egyik üzletben megláttam ezeket a cipőfűző-nyakláncokat 1290 Forint/darab áron. Én ezt irreálisan soknak tartom és ennyiért biztosan nem vennék meg egy műbőr darabkát két fémmel a végén, főleg mert szintén olyan, amiről még nem tudtam eldönteni, hogy tetszik e vagy sem, de ebyen 300 Forintba került a két darab, gondoltam kipróbálom. 


DM&The Body Shop


 Januárban két szuper kupon is volt a DM appban, az egyik a Garnier micellás vizekre egy 50%-os kedvezmény. Én mindig csak ilyen kedvezménnyel veszem meg őket, és egy üveg általában fél évre elegendő. 
A másik szintén 50% kedvezmény volt a Maybelline termékekre és több darabra is fel lehetett használni, így gondoltam kipróbálok valami olyat, amivel már régóta szemezgetek. 
Sajnos Győrbe nem hozták el a kibővített Maybelline pultot a Fit Me termékekkel, így végül egy Brow Satin szemöldökceruzával és egy Baby Skin primerrel távoztam. 

Mióta megnyílt Győrben a TBS üzlete, gyakran benézek és persze mindig elcsábulok valami apróságra is. 
Ezúttal egy leárazott Vanilla Chai tusit szereztem be a testvajam mellé. 


Notino


Leadtam egy nagyobb rendelést a Notino webshopban is. A család néhány tagjának és a barátnőmnek is rendeltem pár dolgot, és nekem is szükségem volt néhány termékre. 


 A kedvenc Catrice korrektorom legvilágosabb árnyalatának általában csak hűlt helyét találom a drogériákban, így egyszerűbb volt innét megrendelni. 

Youtube körökben rengetegen imádják a Revlon Colorstay alapozóját és mivel az ára igazán kedvező, így gondoltam teszek vele egy próbát. A legvilágosabb árnyalatot rendeltem, ami épp tökéletes a téli-színemhez, ami a kiázott vámpír-vízihulla fantázianevet viseli. A Combination/Oily változatot rendeltem meg belőle, amiben 15-ös SPF van. 
Kapható belőle egy normál-száraz bőrre kapható verzió is, amiben 20-as SPF van. 

Arclemosóra is szükségem volt és valami újdonságot akartam kipróbálni, így a Ziaja Manuka Tree gélre esett a választásom.


 Ha már úgy alakult, rendeltem egy Real Techniques sminkszivacsot is, amit korábban már használtam és nagyon szerettem, de Bucky (Ha haragszom rá akkor szigorúan Buchanan) ellopta, amíg a radiátoron száradt és alaposan megrágcsálta. Egyébként azóta egy másikkal is hasonlóképpen járt el, szóval ugyanitt félszemű macska ingyen elvihető. (Csak vicceltem, nem adnám semmi pénzért a kis dögöt. :D) 

Rendeltem egy Argan Oil szérumot is, mivel anyukám kinézte magának a kézkrémüket és megakadt rajta a szemem. nagyon tetszik ez a pipettás megoldás, igazán mutatós darab, szóval kíváncsian kezdtem tesztelni.  

Szükségem volt egy arckrémre is és gondoltam, hogy teszek egy próbát a Bioderma Sébium Hydraval.


Tesztelésre érkezett


Tesztelésre érkezett az Avon új illata az Imari Elixir, amiről hamarosan részletes bejegyzés is érkezik majd. 


Ti miket vásároltatok mostanában? Miről olvasnátok tesztet a fentiek közül? 😊

Megjegyzések

  1. Sose értettem a 'mű' testékszereket - ajakkarikákat, orrkarikákat, fülkarikákat, mágneses fülbevalókat.

    Viszont a H&M ruha tetszik, egyszerű, de csinos...:D
    én is bevasaroltam náluk...én mondjuk inkább itthoni ruhákat (a melegítőjük annyira kényelmes és meleg) és fehérneműket -illetve ecsettisztítót és baglyos ajakbalzsamot. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ízlések és pofonok. Én a műkörmöt, műhajat, műbarnaságot nem értettem soha.

      Törlés
    2. Őszintén szólva, én se értettem sose azokat se...><

      (Egyre gyakrabban érzem úgy, hogy már nem csak az embereket nem értem, hanem a szépségápoláshoz/divathoz tartozó dolgokat se - azt hiszem maradi vagyok. JA és természetesen nem kötekedni akartam, se előbb, se most.:))

      Törlés
  2. Szinte az összes új ruhám a H&M-es leárazásokból van :D Mivel a legfontosabb kritérium, hogy fekete, de legalábbis monokróm legyen, mindig találok valamit, most is vettem egy fekete ruhát, olyan hálóing fazonút. Feketét feketére rétegelni az igazi :D
    A Catrice leárazásról lemaradtam, de essence dolgokat sikerült beszerezni. Meg még Angliában szereztem be néhány dolgot boxing day-en, illetve ott a TBS-ban. Eleve olcsóbb ott a TBS, de leárazáson 3 karácsonyi kézkrémet-ajakbalzsamot vettem 4 (!!!) fontért...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A TBS itthon és Ausztriában is indokolatlanul túl van árazva.

      Törlés
  3. Megértem a kiakadásod, minden csilliós összegbe kerül, ami éppen trendi. Legyen az egy "cipőfűző choker" :D (jajj ez a szóó!! kiráz tőle a hideg. utálom, ha valami divat lesz, akkor már nem magyarul beszélnek róla. bomber, choker, basic felső, rosegold...... brrrrrr!)
    én azzal a telefonzsinóros hajgumival voltam sokkos. :D (nem tudom, mi a neten elterjedt neve) Hallottam róla csudajó dolgokat, hogy nem töri a hajat, ilyesmik, de mikor megláttam, hogy 2-3-4 ezer ft DARABJA........ :D maradtam az ebaynél én is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A choker szó alapból angolul is nevetséges, magyarul viszont gondolj bele: FOJTÓ vagy ELZÁRÓ SZELEP :DDDDDDDDDDDD
      Telefonzsinór hajgumiból a Müllerben van noname 5 vagy 6 darabos csomag 600 forintért, teljesen olyan, mint az eredeti Invisibobble, viszont jobb, mint az ebayesek :)

      Törlés
    2. Szerintem is vannak olyan szavak, amik egyszerűen nevetségesen hangzanak szó szerinti fordításban, külön szó pedig nincs rájuk a magyarban. Mondjuk én a highlighterre sem szeretem azt mondani, hogy kiemelő. A basic felső pedig furán hangzik alap felsőként. :D

      Törlés
  4. Semmi újat nem vettem, csak utánpótlást. Carmofulge tégejes korrektort, micellás vizet.
    Ruha kell nagyon, sport kellékek...

    VálaszTörlés
  5. Nekem is 'kiázott vámpír-vízihulla' csak, hogy téged idézzelek. :D Már hosszabb ideje mozgatja a fantáziámat ez az alapozó, de úgy tudom, hogy a Müllerekben vannak kint teszterek is és inkább ott nézem majd meg. Tartok tőle, hogy neten sikerülne mellé nyúlni. :/

    Ezt a Camouflage korrektor fájdalmat áttudom érezni.. én més sosem próbáltam és szinte sosincs kint világos árnyalat belőle. Úgyhogy, ha ki fogyok a mostaniból lehet, hogy az online vásárláshoz fogok folyamodni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is néztem a Müllerben de akkor ott még a régi kiszerelés volt, amihez nincs pumpa. De az árnyalat csekkolásához mindenképpen jobb, ha élőben nézed meg. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)