Avon Luxe Szempillaspirál Teszt/Vélemény


 Pár hete már kipróbáltam az Avon egyik szempillaspirálját, a superSHOCK-ot, ami nem lett a legnagyobb kedvencem. Ezúttal a limitált kiadású Luxe spirált teszteltem, ami már a csomagolásával is elérte, hogy teljesen beleszeressek. Azt pedig, hogy mennyire vált be, megtudhatjátok a teljes bejegyzésből. 



 A Luxe dúsító szempillaspirál  egy gyönyörű elegáns, kecses csomagolást kapott, amit a limitált kiadás kedvéért csodaszép virágmintával ékesítettek. Igazi éke lehet a sminkes kollekciónknak ez a darab. 
Izgatottan vágtam bele a tesztelésbe, hogy vajon ez a lenyűgöző külső mit is takar.


 A keféje klasszikus sörtés kefe. A sörték rövidek és sűrűek, a kefe mérete épp ideális, tökéletesen el lehet érni vele az összes szempillát.


 A kefe épp elegendő festéket vesz fel, csupán a hegyén hajlamos picivel több festék megülni, de ezt le lehet húzni a tubus tetején. A festék állaga tökéletes, nem túl folyós és nem is túl sűrű. A színe klasszikus fekete, az illata sem tér el más spirálokétól. Nem okozott semmilyen irritációt.


 A bal oldalon csupasz pillák, a jobb oldalon a spirál egy rétegben. Alapjáraton rövidke, egyenesen növő pilláim vannak. 
Ez a spirál gyönyörűen megemelte és meghosszabbította őket, anélkül hogy csomósak vagy nehezek lettek volna. 
Nem potyog, nem maszatolódik, egy nyolc órás munkanapot simán kibír. Két rétegben sem lesz csomós, póklábszerű az eredmény és a lemosása is egyszerű.


Összegzés: A gyönyörű csomagolás ezúttal igazán szuper belsőt is takar. Nekem nagyon bejött ez a szempillaspirál, hiszen amellett, hogy tartós, egyszerű lemosni. Látványosan hosszabbak és íveltebbek lettek tőle a szempilláim és nem ragasztotta őket össze. A keféje szuper, a használata egyszerű. Ő lett a mindennapi kedvenc spirálom. Az ára is igazán baráti, hiszen most akciósan 1799 Forintért tudjátok beszerezni.

Értékelés: 5/5

Ha valaki egy szép csomagolású spirálra vágyik, ami jól végzi a dolgát, akkor nagyon tudom ajánlani az Avon darabját.

Ti próbáltátok már az Avon Luxe szempillaspirált?

Megjegyzések

  1. Nem lett a legnagyobb kedvenced , de még is 5/5? Nem értem ... vagy csak elírtad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem valamit rosszul olvastál, mert az összegzésben írtam, hogy ez lett a kedvenc hétköznapi szempillaspirálom. :)

      Törlés
  2. Nagyon régen csak Avonos sprirált használtam. Megnéztem a katalógusban, megrendeltem, kezembe adták. Kényelmes volt.
    Aztán szintén régen elkezdtem Glamourt és Joyt olvasni. Hatásukra rájőttem, hogy spirálok közt óriási a különbség. Nyíltak sorra a drogériák és több lehetőségem lett. Ár-érték-hatás arány tekintetében kiábrándultam az Avonos spirálokból. Biztos van azóta olyan mi jó, de jobb szeretem ha meg tudom nézni vásárlás előtt. Így nem valószínű, hogy megveszem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)