Avon Planet Spa Újdonságok Teszt/Vélemény


Ma az Avon Planet Spa vonalának két új tagjáról olvashattok a blogon. A Radiant Gold lehúzható arcmaszkról és a Blissfully Nourishing kézkrémről osztom meg veletek a tapasztalataimat. Ha kíváncsiak vagytok rá, nekem mennyire váltak be ezek a termékek, akkor olvassátok el, a teljes bejegyzést. 




A Planet Spa vonal termékeivel eddig mindig nagyon meg voltam elégedve és a csomagolásuk is mindig nagyon mutatós, így nagy reményekkel kezdtem tesztelni ezt a két újdonságot. 


A Radiant Gold lehúzható arcmaszk aranyszemcséket és oud-ot tartalmaz, ami egy délkelet-ázsiai gyantaféle és gyakori összetevője a luxusparfümöknek. 
Ígérete szerint eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket, javítja a bőr textúráját és egyensúlyba hozza azt. 

Maga a termék átlátszó, benne sok kis apró aranyló szemcsével. Eléggé ragacsos, így ecsettel kevésbé célravezető a felvitele, én kézzel jobban boldogultam. 
A lehúzható maszkokhoz hasonlóan kell neki 10-15 perc, mire megszárad. Nagy előnye, hogy szépen, egyben lejött az egész, csak a homlokomnál maradt pár kisebb folt, amit le kellett "kapargatni". A használata után a bőröm sokkal puhább, üdébb lett. 
Tökéletes választás, ha csak egy kis extra ápolást szeretnénk a bőrünk számára, például egy hosszú, fárasztó nap végén. 

Az ára most akciósan 949 Forint.  


A Planet Spa Blissfully Nourishing kézkrémeit nagyon szeretem. A levendulás nagy kedvencem volt tavaly nyáron. Ezúttal a shea vajas változatot próbáltam ki, ami ha lehet még jobban belopta magát a szívembe. 
Az illata valami fantasztikus karamellás tejre hasonlító, ráadásul a kiszerelés is nagyon praktikus, igazán táskabarát. A temperás tubushoz hasonlító csomagolás lehetővé teszi, hogy az utolsó csepp kézkrémet is kinyerjük. 
A tápláló hatása nekem tökéletesen elegendő, de meg kell említenem, hogy nincs extra száraz bőröm. Gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzést as bőrön. Az illata sokáig megmarad. 

Az ára 1099 Forint. 

Összegezve, mindegyik termékkel nagyon meg vagyok elégedve. A kézkrém nagy kedvencem lett, a maszkot pedig szintén szívesen használom, ha egy kis extra ápolást szeretnék biztosítani a bőröm számára. 


Ti próbáltátok valamelyiket? Melyek a kedvenc Planet Spa termékeitek? 😊

Megjegyzések

  1. Nekem a kézkrém az illata miatt nem lett nyerő sajnos, pedig a hidratáló hatása tényleg elég jó. Viszont az illata annyira erős, hogy nekem megfájdul tőle a fejem :/

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)