Weekly Inspiration

Az előző év állóvíz volt. Történtek jó dolgok és rosszak is. Semleges maradt. Szükségem volt erre, mert az azt megelőző időszak komolyan próbára tett. Egy részem szomjazott a változásra, miközben a másik belekapaszkodott mindenbe ami állandó. Így aztán apró dolgokkal kezdtem. A ház, a hajam, az edzés. Lecseréltem a bőrápolási rutinom, a hajszínem, a pénztárcám. A gondolkodásmódomon is változtattam. 
Aztán beleestünk az új évbe és habár nem fogadtam meg semmit, voltak célok, amiket el akartam és akarok érni ebben az évben. Az első két hónapot rászántam arra, hogy visszatérjek a normális, egészséges életmódomhoz és a mozgáshoz. Ezt sikeres teljesítettem is. A második pont, ami talán a legnehezebb és a legjelentősebb változás volt, az a munkahely váltás. Nagyon szerettem a munkámat, de már hónapok óta úgy éreztem, hogy egy helyben állok, nem haladok sehová. Az új munkám merőben más lesz és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartok tőle egy picit, de közben nagyon várom is. 
Emiatt lehet, hogy a következő időszakban egy picit kevésbé lesz mozgalmas a helyzet itt a blogon, de igyekszem előre dolgozni. Rengeteg tervem van még erre az évre, többek között a bloggal is. 
Most ti jöttök! Meséljetek, számotokra milyen változást hozott a tavasz? Mik a terveitek az új évszakra? 😊


Vagy akár azt is mondhatnánk, hogy bármennyi rossz dolog történik is, bármilyen kilátástalan is a helyzet, egyszer majd jobb lesz. Ugyanakkor nem szabad várni a csodát, dolgozni kell azért a "jobbért".


Sikkes


Hamarosan...


A szemöldök szerintem borzalmasan mű, de a smink többi része whao!


Egy ilyen rendel anyucinak tavaszra.


Csodaszép


Láttam már pár merész leányzót bőrdzsekiben és bomberben, de ebben a szeles, esős időben én még nem szántam rá magam, hogy elővegyem a vékonyabb dzsekimet. Habár szombaton pulcsiban sétáltunk az erdőben.


Ez a paletta maga a tökély.


"Párizs megmarad nekünk!"


Nagyon tetszik ez az outfit, különösen a táska. Valami hasonlót szeretnék én is tavaszra.


Piros, remélem látod ezt. 
Egyébként a Fendi SS17 kollekció egyik ékköve.


Imádnivaló ez a házikó.


Farmerszerelem


Továbbra is tartom magam, hogy a hófehér konyha csak azoknak praktikus, akik maximum Pinterestre fotózzák, mert ha napi szinten főznek benne, akkor egy fél élet eltelik a takarítással. De azért nagyon szépséges!


Csicseriborsó sali. Önmagában is szuper egy gyors ebédnek, de köretként is megállja a helyét.


Nagy lámpakeresésben vagyok. Ő az egyik szerelmem.


Imádom ezeket a színeket együtt.


Hangulatos


Éljen a tavaszi virágözön!


Nagyon tetszik ez a nappali.


Rose gold ragyogás.


Gyönyörű ez a szín.


Picinyke tavaszi dekor.


Tökéletes tavaszi manikűr.


Nude rúzsokból sosem elég.


Egy ilyen szoknyát be szeretnék szerezni tavaszra.


Csoki házilag.


Álomszép


Ha már a virágoknál tartunk...


A Mátrix óta imádom Keanu Reeves-et. A John Wick filmek is nagyon bejöttek. Badass pasi.


Ez a cicus is élvezi a tavaszt. 

Képek: Pinterest/Tumblr

Szép Hetet Mindenkinek! 

Melyik volt a kedvenc képetek? 😊

Megjegyzések

  1. a fehér konyha dologgal abszolút egyetértek! bár mi albizunk egyenlőre, és ott nem fenyeget ez a veszély, még fiatalon megfogadtam, hogy nekem biztos nem lesz ilyen soha. a családi házunkban fehér a konyha, és bizony volt, hogy nekem volt kiadva feladatnak, hogy takarítsak, mielőtt anyukám hazaér, vagy ha én főztem.. jajj! :D minden egyes csepp, porszem, minden ujjlenyomat minden meglátszódik mindenhol! nekem tuti nem lesz ilyen soha! :D


    ez a rozéarany mánia nálam is kezd eluralkodni, ehhez nekem a legjobb választás a rég elfeledett MUR iconic 3 palettám. :) másom nincs, amiben ilyen színek lennének.. sikerült selejteznem tavaly évvégén szerencsére. nálam ez volt a kis változás. kicsit fájó szívvel adtam el/ ajándékoztam oda/ dobtam ki több ezer ft értékű sminkcuccokat, de felnőttes lépés volt (nekem). :D idén nem lesz halmozás, gyűjtögetés! :)

    VálaszTörlés
  2. Látom bizony! Pár évig kerültem a mintás, hímzett darabokat. Mindíg úgy megnézték bennük vagy miattuk. Meg a mintákkal ugye vigyázni kell, ha nagyobb mérettel bírunk. Viszont hiányoznak, így válogatva vissza szivárognak az életembe. Ezt a táskát pl. farmer-fekete blézer és magassarkú cipő mellé simán viselném.
    Továbbra is kiállok az egészséges életmód mellett. Az étkezésre jobban odafigyelés a cél az eljövendő időszakban.
    Cél még a felesleges vásárlás elkerülése. Ennek érdekében terveztem, képeket nézegette, terveztem és végül írtam egy kis bevásárló listát. Az új arctisztítót már megvan. Szeretném megtalálni az én rózsaszínes- mályvás núd rúzsom, plusz egy pinken is gondolkodom. Szemhéjpúder fronton is foglalkoztatnak a mályvás árnyalatok. Palettákat néztem, de nem tudok dönteni. Ami a válogatásban szerepel, azt elfogadnám. Bár valamiért ez sem teljesen az igazi.
    Képek közül a manikűr, táska és a cicus a kedvenc.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)