Maybelline Baby Skin Primer Teszt/Vélemény


Drogériás viszonylatban még mindig nehéz igazán jó primert találni. Én is kísérletezgettem vele, de egyedül a L'Oréal kis tégelyes sminkalapozója vált be, a többi rend szerint nem csinált semmit. 
Ezúttal a Maybelline népszerű termékét próbáltam ki és most leírom róla a véleményemet. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 




Ahogy telnek az évek, egyre inkább az egyszerű, letisztult, elegáns csomagolásokhoz húz a szívem, de ezt a cuki kis tubust nem lehet nem szeretni. Egyszerűen jópofa ez a kék szín a pink betűkkel. 

A tubus egyébként meglepően kicsike, így könnyedén elfér még a legkisebb neszesszerben is. 
22ml terméket kapunk. 
(Ha jól emlékszem a DM-ben 2000 Forint az ára, a Rossmannban pedig 2199 Forint.) 



A tubus egy keskeny csőrös adagolót kapott, amivel precízen kinyomhatjuk a kívánt mennyiséget. Maga a primer kellően sűrű és nincs semmilyen illata. 


Teljesen átlátszó. Én általában egy borsónyi mennyiséget szoktam eloszlatni az arcomon. 
Ígérete szerint mattítja a bőrt, eltünteti a pórusokat és segít egységessé tenni a bőrképet. 



A piros karikán belüli részen használtam a primert és láthatjátok, hogy míg a karikán kívüli bőrfelületen látszanak a bőr apró barázdái, a karikán belül a primer szépen kisimította, feltöltötte a bőrt. 


Ahogy említettem, nagyon pici mennyiség is elég belőle, mert én úgy tapasztaltam, hogy ha többet viszek fel belőle, akkor a bőröm hajlamos gyorsabban kifényesedni és az alapozót sem tudom beledolgozni olyan szépen a bőrömbe. A megfelelő mennyiséggel viszont nagyon szép, egyenletes lesz az eredmény. 
Az alapozó és a BB krém tartósságát nem befolyásolja a primer, legalábbis én nem vettem észre, hogy bármivel is tartósabb lett volna tőle. Tehát ha valaki ebből a célból kezdené használni, akkor szerintem csalódni fog. 
Viszont amit ígér, a pórusok eltüntetését és a bőr kisimítását, azt maradéktalanul teljesíti, épp ezért én nagyon elégedett vagyok vele. 


Összegzés: Amit ígér azt be is tartotta, illatanyagmentes és az ára is korrekt szerintem, (50% kuponnal különösen) szóval ha valaki pórusfinomításra az apró szarkalábak eltüntetésére, a bőr kisimítására keres primert, akkor szívből tudom ajánlani a Maybelline Baby Skint. 

Értékelés: 5/5 

Mivel mindent betartott amit ígért, így jár neki az öt pont. Jó kis termék, biztosan el fogom használni. 

Ti próbáltátok már ezt a primert? Melyik a kedvenc ilyen terméketek? 😊

Megjegyzések

  1. Én most vettem meg fél áron, pont abból a célból, hogy eltüntesse legalább látványra a pórusaimat, ráadásul már használták rajtam sminkelésnél és úgy emlékszem, hogy jó volt, azért mertem megvenni, de most már várom, hogy kipróbáljam, remélem nekem is be fog válni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon bevált és annyira kis cuki a csomagolása. :)

      Törlés
  2. Holika Holika primert és The Body Shopot használok. A kettő között sok különbség nincsen, bár a TBS-es jóval szilikonosabbnak tűnik, és kb. 3x annyiba került... Újra tuti nem veszem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A TBS-t próbáltam az üzletben, de nem tetszett, tényleg túl szilikonos. A Holika Holika is szimpi, lehet hogy teszek vele egy próbát, ha elfogyott a Maybelline. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)