My Spring Wishlist 2017 - Tavaszi Kívánságlista


Az idei évben picit mozgalmasan telt a tavasz a munkahely váltással, így eléggé megcsúsztam a tavaszi kívánságlistával, a trendeket bemutató bejegyzéssel (nem is tudom érdekel e titeket egyáltalán, érdemes e megírni és a "Must Have" lista is csak nem rég került ki a blogra
Ebben a bejegyzésben a személyes kívánságlistámat mutatom meg Nektek. ha kíváncsiak vagytok rá, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést. 


Ruhák-Kiegészítők 


Magas derekú farmer - Teljesen átszoktam a magas derekú farmerok viselésére. Erre a szezonra is szeretnék venni egyet a meglévőek mellé, ezúttal egy koptatott darabot. 
Szoknyák - Egy sima fekete, elől gombos vagy cipzáras darabra és egy hasonló fazonú farmerszoknyára fáj a fogam. Utóbbi lehet sima, vagy mintás mint a fotón. 
Virágos ruci - Szeretnék egy lenge, könnyű kis virágos ruhát, ami hordhatok a hétköznapokon is, vagy akár vacsorázni-moziba. 
Pulcsi - Hétköznap nálam a kényelem az elsődleges szempont és a sportosabb szerkóimhoz szeretnék egy világos, valamilyen cukorkaszínű pulcsit, amit viselhetek egy farmer-slipon szettel. 
Könnyű kardigán - Szeretnék egy világos színű, könnyű kis kardigánt is, a képen látható darab a kiszemeltem. 
Basic felsők - Minden évszakban beszerzek 1-2 ilyen darabot, mert hétköznapokon általában ilyeneket hordok és egy-másfél évente le szoktam őket selejtezni. Ezúttal egy csíkosat és egy sima szürkét szeretnék. 
Könnyű kis top - Ha a hőmérséklet fixen 25 fok fölé kúszik, szívesen viselnék a képen látható darabhoz hasonló spagettipántos felsőként. Egy fehér és egy pasztellszínű darabra fáj a fogam. 
Rövidnaci sportoláshoz - Ahogy melegszik az idő, úgy lesznek egyre izzasztóbbak az edzések, pont ezért szeretnék egy olyan rövidnacit, amiben a melegebb időben is edzhetek-futhatok majd. 
Chokerek - Tudom, basic, de nekem nagyon bejönnek a kis horgolt darabok. 
Sportos cipő - Habár már beszereztem egy bokacsizmát és egy fekete slipont tavaszra, szeretnék egy világosabb színű sportos cipőt is. 
Táskák - Két darabra lenne mindenképp szükségem, egy nem túl aprócska fekete, láncos táskára, amit hordhatok hétköznapokon és elegánsabb alkalmakkor is és egy hatalmas, mázsacipelőre, ami mindent elnyel, lehetőleg barna, camel vagy karamellbarna színben, amivel dolgozni járhatok. A cuki kis parfümüveges táska, meg teljesen levett a lábamról, szerintem nagyon aranyos. 😊



Szépségápolás-Sminkelés-Illatok a lakásba 


Ehhez a listához egy kis nyitógondolatot fűznék hozzá. Korábban általában mindig volt legalább 2-3 paletta, ecsetkészlet, miegymás amik után ácsingóztam, sokat meg is vettem belőle, de az utóbbi hónapokban semmi sem mozgatta meg a fantáziámat és ami azt illeti, úgy érzem nincs is szükségem a hatodik nude palettára vagy a százhuszadik ecsetre. Ezek helyett inkább időről-időre beinvesztálok egy-egy prémium kategóriás vagy high end darabra. 
A drogériás szekcióból mindig van 1-2 újdonság amit kipróbálok, de ugyanakkor legtöbb esetben inkább a korábban bevált termékeket veszem meg ismét. 


High end alapozók - Az utóbbi években nem igazán használtam drágább alapozót, mert ahelyett, hogy félretettem volna rá a pénzt, inkább indokolatlanul nagy mennyiségű drogériás sminket halmoztam fel. De az utóbbi egy évben igyekszem inkább a minőséget és nem a mennyiséget szem előtt tartani. Épp ezért jó befektetésnek tartom beszerezni egy prémium kategóriás alapozót. Két darab között vacillálok, az egyik az Estée Lauder Double Wear, a másik pedig a Nars Sheer Glow. Nagyon más alapozók és mindkettőt régóta ki szeretném próbálni. Ha esetleg valakinek van tapasztalata velük, akkor ne tartsa magában! 😊
Lancome Hypnose Drama - Körülbelül 18-20 éves korom között a Hypnose volt számomra A SZEMPILLASPIRÁL. Csak ezt használtam, általában a zsebpénzemből sportoltam össze rá, vagy a szülinapomra kaptam meg. Meg aztán itt előjött a mennyiség a minőség előtt probléma és elkezdtem feltölteni a sminkes fiókomat a cuki Essence és Catrice spirálokkal. Bár találtam hasonlóan jó spirált a Maybelline kínálatában, a Hypnose-t eddig semmi sem tudta felülmúlni, úgyhogy szeretném ismét beszerezni. 
Pirosító - Oda meg vissza vagyok a Benefit cuki pirosítóiért. Most épp a Dandelion a kiszemeltem, szerintem tökéletes lenne tavaszra és nyárra. 
MAC rúzs - Hosszú idő után idén év elején vettem újra MAC rúzst, mégpedig a Whirl árnylatot. A kívánságlistámon számos szín szerepel, többek között a Snob, a Myth, Velvet Teddy, Twig és a Faux is. Utóbbi szerintem az egyik legszebb tavaszi rózsaszínes nude árnyalat. 
Parfüm - Szerettem volna egy virágos-púderes vagy virágos-édeskés parfümöt tavaszra. Két illat közül vacilláltam, az egyik a Chloé edp változata, a másik pedig a képen látható Elie Saab Le Perfum szintén edp változata. Mindkettőből rendeltem mintát és egyelőre az utóbbit érzem közelebb magamhoz, bár a Chloé és lenyűgöz a kecses, rúzsás, púderes eleganciájával, de úgy érzem az Elie Saab inkább én vagyok. 
Maybelline Fit Me Matte&Poreless - Ok, itt csalni fogok, mert ezt már beszereztem, nem sokkal azután, hogy összeraktam a listát. Mivel a kedvenc L'oréal Infallible Matte alapozómból elfogyott a "téli" színem, ezért gondoltam teszek ezzel egy próbát. 
Maybelline szempillaspirálok - Szintén csalok picit, mert mindkettőt megvettem már. A Big Shotra kíváncsi voltam, a Falsies pedig nagy-nagy kedvencem volt már régebben, hármat is elhasználtam belőle. 
Maybelline filces tus - A rejtett szemhéjú sorstársaim tudhatjátok azt a kínt, mire megtaláljuk a szemhéjtust, ami a nap közepére nem kenődik a szemhéjunkra. Nos számomra ő az, plusz pofonegyszerű a használata. 
Colourpop - Ismét időszerűnek érzek egy Colourpop rendelést. Két darab került fel a kívánságlistámra, a Midi és a Donut árnyalatok. Mindkettő szuper kis tavaszi szín. 
Hajszínező - Habár egy hosszan tartó hajszínezésre már nem vállalkoznék, de ezek a kimosható 1 napos vagy 1 hetes hajszínezők nagyon szimpatikusak. Egyet biztosan ki fogok majd próbálni a buli kedvéért. 
Fényvédelem - Mivel nagyon fehér bőröm van, így már tavasztól szoktam használni naptejet, főleg ha sokat tartózkodom a szabadban, túrázás vagy sport miatt. A dry mist verzió nagyon praktikus ezekre az esetekre, ilyet szeretnék venni. 
Fátyolmaszkok - Több márka kínálatát is kipróbáltam már, most épp a Missha darabjai a kedvenceim, a képen látható mangósat szeretném legközelebb beszerezni. 
L'Oréal Pure Clay Mask - Nagyon szeretem az iszapmaszkokat, így a L'Oréal darabjait is ki szeretném próbálni. 
La Roche Posay Serozinc - Ezt az arcpermetet tavaly nyár vége óta használom, immáron két flakon fogyott el belőle és egészen biztosan újra fogom venni. Hamarosan tesztet is olvashattok róla, így addig nem is lőném le a poént, hogy miért lett a kedvencem. 
Mizon Snail Recovery Gel - Szintén egy olyan termék, ami nagy kedvencem és amit mindig újraveszek. Itt olvashattok róla tesztet. 
Benton Snail Bee High Content Lotion - Ebből korábban már használtam mintát és nagyon szerettem, valamint az esszencia testvérkéje is nagy kedvencem, ezért be fogom szerezni. 
Yankee Candle illatok - A két tavaszi kollekció mindegyik darabja nagyon szimpatikus, így ezeket biztosan meg fogom rendelni tart-formában. 

Ez volt ez én tavaszi kívánságlistám. A tiéteken mi szerepel? Vagy mi az amit már kipipálhattok? 😊

Megjegyzések

  1. Ezt a listád ismét nem kellett volna elolvasnom...
    Ami megvan az az ugyanilyen Fit Me alapozó.
    Ami kell: fekete bokazokni( sehol sem találok), fehérnemű, szempillaspirál, basic polo nyárra, egy új táska ami nem is pici és nem is óriási (persze sehol sem találok).

    VálaszTörlés
  2. Nálam újonnan lett nagy szerelem a magasderekú farmer, de már a következő vásárlásán gondolkodom. Én is szeretnék majd a Colour Poptól rendelni (bár még sosoem tettem) nálam két szín kívánságlistás a Chandelier és a Exaggerated, de egyenlőre spórolgatok rá, mert most fontosabb dolgokra kell pénzt szánnom. De ha lenne egy ingyenes shipping, akkor már úton is lennének hozzám az ajakkencéim. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd ha rendelek tuti utána héten lesz ingyenes a szállítás. :D

      Törlés
  3. Egy Colorpop rendelés nálam is érik, de még remélem, hogy valamikor lesz free shipping. Ráadásul onnan főleg monok fogtak meg, és most megint monokatcipelgetni és tárolni egy jól összeállított paletta helyett...?

    Ami a Joy napos listámra felkerült, az a Sleek Storm palettája, nem is értem, eddig hogy nem vetettem rá magam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Storm tényleg gyönyörűszép paletta, nekem is nagyon tetszik, de most azt hiszem egy darabig nem veszek palettát, mert így sem használom ki őket.

      Törlés
  4. Magasderekú farmert én is szeretnék. Te hol veszed őket? Meg néhány felsőt szeretnék, mert siralmas a ruhatáram...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. H&M, Zara és Bershka. Bár utóbbiban a legtöbbnek rövid a szára, ami derékban jó lenne.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)