Spring Must Have List 2017


Mivel itt a Glamour-Napok és a következő hónapban pedig a Joy-Napok, így szerintem a legtöbben most frissítik tavaszi ruhatárukat, illetve most vásárolnak kozmetikumokat és szépségápolási termékeket is. Főleg a drogériás vásárlásoknál éri meg kihasználni a kuponokat, hiszen nagyon sok terméket akár féláron szerezhetünk be. 
Ismét készítettem egy listát, hogy ebben az évszakban milyen ruhadarabokra, kiegészítőkre és kozmetikumokra érdemes lecsapni. Remélem hasznosnak és érdekesnek találjátok majd és a végén pár szóban esetleg leírjátok a véleményeteket is. 😉



💋 Blézer - A blézer nem csak az irodista lányok és a vizsgára indulók legjobb barátja, hanem a női gardrób egyik alapdarabja is. Fekete és bézs színben érdemes beszerezni. Sokan felesleges pénzkidobásnak tartják, csakúgy mint a kis fekete ruhát vagy a fekete ceruzaszoknyát, mondván egy egy évben kerül csak elő, pedig ezek mind-mind nagyon jól kihasználható darabok és sosem mennek ki a divatból. Dolgozó lányként különösen jól jön egy-két szép blézer, de vizsgákra, állásinterjúra vagy bármilyen más formális eseményre is előveheted. 
💋 Cipőfűző nyaklánc - Ez tipikusan az a kiegészítő amit a nők egy része megvet, a másik fele pedig imád. De az tény, hogy nagyon trendi és szerintem mindenki be tudja építeni a saját egyedi stílusába is, nem kell azonnal átmenni #basicbit*hbe. 
💋 Pirosító - Egy szép rózsaszínes, mályvás vagy korallos darabbal még a legsietősebb reggeleken is üdévé is frissé teheted a pofidat. 
💋 SPF - A fényvédelem egész évben fontos, de ilyenkor már érdemes fokozottan figyelni rá. Válassz olyan arckrémet, BB, CC krémet vagy alapozót, amiben legalább 15-ös SPF van. 
💋 Napszemüveg - Nem csak trendi kiegészítő, de a szem körüli apró szarkalábak elkerülését is segíti, valamint védi a szemedet a káros sugaraktól. 
💋 Tiszta bőr - Tavasszal érdemes felkeresni a kozmetikusodat, egy alapos tisztító kezelésre, de te magad is gondoskodhatsz a bőrödről otthon, ha beszerzel egy jó arcpakolást. A drogériákban már számos darab közül válogathatunk és kuponnal különösen megéri beszerezni őket.
💋 Radírozz! - Ahogy egyre több bőrt villantunk a meleg idő beköszöntével, úgy érdemes fokozottabban odafigyelni a bőrünk táplálására. A testápolók és testvajak használta azonban önmagában nem elegendő, hiszen az elhalt hámsejtektől sem árt megszabadulni. Egy jó bőrradír nem csak puhává de feszessé is tesz a bőrödet, hiszen a használata fokozza a vérkeringést.
💋 Alapozó - A kuponos akciók alkalmával nagyon megéri lecserélni az alapozódat is. Szinte mindenkinek váltani kell az évszakváltással, hiszen a bőrünk is máshogy reagál a hideg téli időre, mint a melegre. Szóval ha úgy érzed, hogy az eddig használt alapozó már nem működik, akkor szerezz be egy újat.
💋 Rohangászós - A sportcipők nem csak divatosak, de nagyon kényelmesek is. A klasszikus fehér mellett idén a pasztellszínek és a metálos fényűek is hódítanak.
💋 Ajakkencék - Továbbra is tarol a matt-mánia. Tavasszal a mályvás, korallos színek, a pinkek és a szürkés-lilás árnyalatok a legtrendibbek, de ha bevállalós vagy, akkor próbálj ki egy kéket vagy zöldet.
💋 Fényáradat - Egy szép highlighterrel azonnal ragyogóvá és élettel telivé teheted az arcbőrödet. Ráadásul nem csak az arcodon használhatod, hiszen felviheted a dekoltázsodra és a szemsminked készítésénél is előkerülhet.
💋 Trendi táska - Továbbra is hódítanak a láncos kis oldaltáskák és a hasítottbőr darabok. Ha valami nagyon trendi darabot szeretnél, akkor egy ilyet szerezz be.
💋 Hajszínváltás - Ha tetszenek a pasztellszínű frizuracsodák, de nem mersz belevágni ilyen drasztikus váltásba. akkor szerezz be egy kimosható hajfestéket, amit használhatsz akár egy buliba vagy nyaralásra is.
💋 Csábos pillák - Szerintem nem, túlzok, ha azt mondom, hogy a kuponos akciós alkalmával szinte mindenki szokott szempillaspirált vásárolni. Szerintem ez a legjobb alkalom, hogy beszerezz 1-2 ígéretes spirált az új szezonra.
💋  Szemöldökformázás - A pomade-őrület után most a micro szemöldökceruzák hódítanak. A drogériákban is megtaláljuk őket, de kapható például a Zoeva és a NYX kínálatában is ilyen darab.
💋 Tavaszi ruhácska - Tavaszra szinte kötelező egy lenge kis ruha, amit felvehetsz randira, moziba, vagy akár valamilyen elegánsabb alkalomra is. A képen látható fazon minden testalkaton jól mutat.
💋 Gyűrűszett - Évek óta divatosak ezek a gyűrűszettek és szerintem csodásan mutatnak az egymásra halmozott finom kis ékszerek. Önmagukban, de akár egy látványosabb nyaklánc vagy fülbevaló "kísérőjeként" is hordhatjuk őket.
💋 Kontúrpaletták - Habár az instagram-kontúr csillaga leáldozóban van, a szépen, finoman kiemelt arc még mindig trendi. Én személy szerint a nagyobb palettákat preferálom, amikben van highlighter és bronzer is.
💋 Lenge darab - Bármennyire is kellemes az idő, reggelente még elkél egy könnyű kis sál. Nem csak kényelmi szempont egy ilyen darab, de nagyon jól feldobják a hétköznapi szettjeinket és a tavaszi kabátokat.
💋 Farmerdzseki - Ismét hódítanak a farmerdzsekik. Ezúttal a különböző mintákkal és hímzésekkel díszített darabok a legmenőbbek.
💋 Pakolós - Egy nagy méretű, sima pakolós táska igazi alapdarab. A legjobb ha beszerzel egy bézs vagy barna és egy fekete árnyalatot is.
💋 Tavaszi paletta - Ez az üde színeket felvonultató paletta tökéletes tavaszra. Hétköznapi és alkalmi sminkeket is kreálhatsz vele és a csomagolás miatt még utazáshoz is ideális.
💋 Illatfelhő - Ideje lecserélni a nehéz, édes, fűszeres parfümöket egy könnyed, friss tavaszi illatra. Az egyik legkellemesebb tavaszi illat szerintem a Dolce&Gabbana Dolce Floral Drops illata.
💋 Basic darabok - Én minden szezonban beszerzek egy-két basic felsőt, amit a hétköznapi szettjeimben hordhatok. Ezeket különösen érdemes kuponnal megvásárolni, hiszen a leárazásokon ritkán futunk beléjük.


spring must have list 2.



💋 Bomber - A szezon másik legtrendibb dzsekije a bomber, különösen a mintás és pasztellszínű darabok, de egy military zöld, vagy sima fekete is remek választás lehet, hiszen ezeket könnyebb beilleszteni egy ruhatárba.
💋 Fátyolmaszk - Végre az európai bőrápolás köztudatába is kezdenek beszállingózni a fátyolmaszkok. Kaphatunk remek darabokat a drogériákban is, de a legjobbak továbbra is a koreai termék. Én személy szerint a Missha darabjait ajánlom.
💋 Bőrápolás - A jó idő beköszöntével sokan tapasztalják, hogy a bőrük igényei is változnak. Ilyenkor érdemes arcápolási rutint változtatni. Sokszor már csak az arckrém vagy a tonizáló lecserélése is nagy változást eredményez.
💋 Extra ápolás - A bőrápolásban az arckrémek és szemkörnyékápolók mellett már megjelentek a szérumok, az esszenciák és a különböző olajok is. Az egyik leghatékonyabb kiegészítő ápoló termék a csiganyál krém, ami számos bőrproblémára megoldást jelent.
💋 Ecsetkészlet - Ha csak nem valamelyik professzionális márka darabjait használod, amik 5-10 éven át garantáltan működnek, akkor érdemes az ecseteidet 1-2 évente lecserélni.
💋 Kis rojtos - A szezon egyik legtrendibb fülbevalótípusa a rojtos darabok. Ha valami nagyon extra, különleges darabot szeretnél, akkor egy ilyet szerezz be.
💋 Gingham - A kockás minták közül ebben a szezonban a gingham hódít. Ha igazán trendi akarsz lenni, akkor szerezz be egy ilyen ruhadarabot, vagy akár kiegészítőt.
💋 Rose gold - Hódítanak a rose gold cipellők és táskák, amik még a legegyszerűbb hétköznapi szettekbe is belecsempésznek egy kis glamúrt.
💋 Korrektor - Szerencsére már a drogériákban is találhatunk hiper-szuper korrektorokat, amikkel elfedhetjük a legmakacsabb sötét karikákat és pattanásokat is. Ilyen például a Maybelline Fit Me! korrektor, vagy a Catrice Camouflage vonal termékei.
💋 Kardigánmánia - Tegye fel a kezét aki már legalább egyszer hallotta az anyukájától vagy a nagymamájától, hogy "Kislányom, legalább egy kardigánt vigyél magaddal!" Na ugye? És milyen igazuk van. A tavasz időjárása elég kiszámíthatatlan, így ha napközben elindulsz otthonról, még lehet, hogy 25 fok van, de este lehűlhet az idő. Szóval szerezz be egy-két könnyű kis kardigánt, hogy anyu és nagyi megnyugodjanak.
💋 Choker imádat - Nekem személy szerint bejönnek ezek a nyakláncok, főleg a hímzett és különféle charmokkal feldobott darabok.
💋 Hátizsák - Hódítanak a plüss és szatén hátizsákok, különösen a cukorkaszínűek. Nem csak cukik, de praktikusak is, bár egy fesztiválos hétvégére szerintem mindenképpen praktikusabb egy fekete darab, de munkába-suliba már nyugodtan cukiskodhatunk egy rózsaszínnel is. 😜
💋 Laza hullámok - A kuponok között bőven találhatunk különféle elektronikai áruházakban beváltható kupont is. A kúpvas az egyik legklasszabb hajformázó eszköz, hiszen pillanatok alatt laza, szexi hullámat kreál, még a leglaposabb hajból is.
💋 A farmer - A szezon kedvenc farmerei a magas derekú darabok, a különféle hímzésekkel ékesítettek és a girlfriend fazon.
💋 Villantós - Nagyon trendik a vállvillantós felsők. Ha valami extrább darabit keresel, akkor próbálj fel egy-két ilyet. Még egy ok, hogy elkezdj vállra is edzeni, ugye? 😊
💋 Az örök balerina - A balerina cipő kirobbanthatatlan a divatból. Idén a csatos-pántos és fűzős darabok a divatosak.
💋 Púderfelhő - Ahogy beüt a meleg idő, a bőrünk úgy lesz hajlamos a kifényesedére. Azért, hogy húsz fok fölött is tartós legyen az arcsminkünk, érdemes beszerezni egy jó mattító púdert.
💋 Farmerszoknya - Még mindig nagyon divatosak a farmerszoknyák. A klasszikus darabok mellett az A vonalú gombos és cipzáros fazon is nyerő.
💋 A szezon körömlakkjai - Éljenek a holografikus, unikornisos lakkok, a csodás pasztellek és a merész színek.
💋 Hangulat illatban - Ha az otthonodba is tavaszi hangulatot szeretnél, de szerezz be egy-két illatos gyertyát vagy párologtató viaszt. A képen láthatjátok azokat, amiket én különösen ajánlok.

Ez volt tehát a 2017-es év tavaszi "must have" listája. Remélem hasznosnak és érdekesnek találtátok és tudtatok belőle ötleteket meríteni, 

Ti mit terveztek beszerezni erre az évszakra? Mi az amit még hozzátennétek a listához? :) 


Megjegyzések

  1. Szuper bejegyzés ismét.
    Én bokazoknit,és balerinába való zoknit szeretnék. Egy alapozót,korrektor és szempillaspirát. :D

    VálaszTörlés
  2. Egy részét úgy is tudod mit szeretnék.😉
    Két három napja gondolkodom, h másik alapozó kellene. A bőrőm nem javult az új arctisztítótol. Inkább rosszabb lett. Így most igyekszem mindent kicserélni. cserélni

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)