Ajándékötletek Anyák Napjára


Május első vasárnapján ünnepeljük az édesanyákat, a nagymamákat és a dédnagymamákat. Az ünnep ötletét anno 1925-ben Petri Pálné hozta magával Amerikából, de az iskolák ünnepélyei közé, csak 1928-ban került be miniszteri rendelet útján. 
Sokan nem tudják, hogy habár nemzetközi szintű hagyománya van, mégis országonként eltérő, hogy mikor tartják meg az Anyák napját. Míg nálunk május első vasárnapjára esik, a legtöbb országban május második vasárnapján ünneplik, de vannak olyan országok is, amik fixen egy dátumhoz kötötték. (Lengyelországban május 26-án ünneplik.) 
Ebben a bejegyzésben néhány ajándékötletet hoztam Nektek a Notino kínálatából. 




Ez a Farmona szett tökéletes ajándék a nagymamáknak. Emlékszem, gyerekkoromban az én nagymamám levendulás szappant használt, és mindig volt egy kis üveg bulgáriai rózsaolaj az éjjeliszekrényében, amivel a haját illatosította. 


Kedves és figyelmes gesztus lehet, ha a kedvenc arckrémjükkel lepjük meg őket, vagy akár egy olyan darabbal, amit maguknak nem biztos, hogy megvennének. A Vichy Idéalia arckrém segít eltüntetni a fáradtság nyomait és energiával tölti fel a bőrt. Ha valami igazán figyelmes ajándékot szeretnénk adni mellé, akkor meglephetjük őket egy kozmetikus, esetleg masszázs kuponnal is, hiszen egy nő minden korban megérdemli, hogy csinosnak érezze magát. 


Ebben a Pupa palettában mindent megtalálhatunk, ami egy sminkhez kell. Tökéletes ajándék az édesanyáknak, akik állandóan sietnek, de akár egy nyaralásra is magukkal vihetik. Mellé meglepheted egy csajos programmal, például egy mozizással vagy vacsorával, amire együtt készülődhettek. 


Emlékszel még, hogy gyerekkorodban melyik volt a kedvenc illata? Lepd meg vele, vagy valamilyen hasonló parfümmel. Hidd el, midnen alkalommal, amikor megdícsérik majd az illatát, büszkén meséi, majd, hogy a kislányától kapta Anyák napjára. 
Az én személyes ajánlatom a Chloé parfümje, ami egy időtálló klasszikus, a rózsa kifinomultságával. Egy olyan illat, amit a család összes nőtagja szívesen viselhet. 

Ti milyen meglepetéssel készültök? Van esetleg valamilyen közös tradíciótok az anyukátokkal vagy nagymamátokkal? 😊

Megjegyzések

  1. Félelmetes örökség! A webhely valójában figyelemfelkeltő. Személy szerint azt hiszem, ez a szerelem.
    ajándékötletek

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)