Luxus a fürdőszobában - Zador szappanok


Még tavasz elején érkezett hozzám egy szemet gyönyörködtetően szép csomag a Zadortól. A magyar szappanmárka a Balaton-felvidékről származik. A természetes összetevőkből készült, értékes ásványi anyagokkal dúsított luxus szappanok, izgalmas illatukkal és elegáns csomagolásukkal igazi élménnyé teszik a fürdőzést és akár ajándéknak is tökéletesek. 
Ebben a bejegyzésben a kollekció két darabjáról mesélek Nektek, amiket én is kipróbáltam. 



Mielőtt a lényegre térnék, el kell, hogy mondjam, ilyen gyönyörű, igényes csomagolású PR küldeménnyel ritkán találkozom. Maguk a szappanok is meseszép borítást kaptak, tényleg sajnáltam kibontani őket, bár nagyon kíváncsi is voltam rájuk, hiszen a csomagoláson keresztül is érezni lehetett a fantasztikus, izgalmas illatokat. 


A szappanok 160 grammosak, tehát olyan mennyiséget kapunk, ami jó ideig elegendő lehet. 

A paprika szappan egy pezsdítően fűszeres aromájú illattal lep meg minket. E-vitaminnal és shea vajjal ápolja a bőrt, valamint Hévizi termálvizet tartalmaz. Fürdéskor kellemes, melengető hatása volt és egyáltalán nem szárította a bőrömet. Az illata sokáig megmaradt, sokkal tovább mint egy átlagos fürdőtermék esetében. 

A kedvencem mégis a Füge-körte szappan lett, ami a társához hasonló ápoló összetevőkből készült, de egy sokkal frissebb, gyümölcsösebb illattal kényeztet minket, ami tökéletes tavaszra és nyárra. Szintén elmondható, hogy nem szárítja a bőrt, fürdés után még testápolót sem kellett használnom. 
Az illata ennek a darabnak is nagyon intenzív, sokáig megmarad a bőrön. 


Engem abszolút meggyőzött a márka, valóban olyan fürdőélményt nyújt, amit eddig egyetlen szappan sem tudott produkálni, hiszen az ápoló összetevőkön kívül egy relaxáló illatterápiát is kapunk. 
Ha valami extra, luxus érzetű fürdőtermékkel szeretnénk meglepni magunkat, akkor tökéletes választás lehet, de ajándéknak is kiváló, hiszen mindkét nem számára találhatunk a kínálatban izgalmas illatokat. 

Próbáltátok már a Zador termékeit? 

Megjegyzések