Weekly Inspiration

Ma, hét indító gondolatként a motivációról szeretnék Nektek néhány gondolatot leírni. Legyen szó munkáról, edzésről, tanulásról, vagy hobbiról, mindenkivel előfordulhat, hogy rosszabb napjai vannak. Ha szakad az eső, vagy ha magánéleti gondokkal küzdesz, akkor nehezebb rávenni magad, hogy hozd azt a bizonyos 100%-ot amit máskor nyújtani szoktál. Aztán vannak olyan napok, amikor ezerrel pörögsz és minden jobban meg az átlagnál. Ez teljesen normális. 
A motiváció szerintem nagyon nagy részben attól is függ, hogy mennyire akar valaki valamit. Ha az edzést abbahagyod egy hét után, akkor nem akartad eléggé. Nem, nem kell kifogás. Te is tudod, hogy egy hét kevés ahhoz, hogy látványos eredmény történjen. Nem ezen múlt. És nem is az időjáráson, vagy azon, hogy a barátnőd nem ért rá lemenni a terembe Veled. Ha igazán akartad volna, akkor egyedül is lemész. 
Vagy épp itt van az ötös dolgozat kérdése. Egy volt tanárom mondta mindig, hogy aki négyest ír, az a leglustább, mert ötösre is megtanulhatta volna. 
De akkor felmerül a kérdés, hogy honnét is meríthetnénk motivációt? Nyilván  a legfontosabb a szemünk előtt lebegő cél. Ez legyen a legfontosabb. Akarod? Akkor csináld! Menj előre, ne hátrálj meg, ne add fel. Ha akadályba ütközöl, ugord át, vagy kerüld meg. De ne fordulj vissza! 
Sokaknál bejön az, ha egy példaképet állítanak maguk elé a,i inspirálja őket. De itt sem szabad átesni a ló túloldalára. Ne hasonlítsd magad másokhoz. 
Ez is fontos, hogy ha valami nem sikerül elsőre, vagy nem úgy sikerül, hogy te elképzelted, akkor ne add fel. 
A saját példámat említeném meg. A hétvégén nagyon el voltam keseredve, mert úgy éreztem, hogy a blogom már senki sem érdekel. Nem érkeznek kommentárok, már az ismerős olvasók is ritkán szólnak hozzá egy-egy bejegyzéshez. Emiatt komolyan elgondolkodtam rajta, hogy van e még rám szükség? Akarja e ezt a blogot még valaki? Aztán rájöttem, hogy én igen. Nekem fontos, mert habár mindig jólesik, ha valaki megosztja velem a véleményét,. elsősorban azért csinálom, mert szeretem és mert kikapcsol. Az pedig, hogy erre visszaemlékeztem, azonnal megadta a kezdő lökést a folytatáshoz. 
Összefoglalva tehát. Mindig legyen előtted a cél. Időként emlékeztesd magad, hogy miért is vágtál bele. Inspirálódj, fejlődj, keress új ötleteket, de ne hasonlítsd magad és az eredményeidet görcsösen másokhoz. Fogadd el, hogy vannak rosszabb és jobb napok, de ne keress kifogásokat. Csak azért, mert odakint esik az eső, te még tornázhatsz egy fél órát, vagy épp megírhatod a jelentkezésedet arra az állásra, amiről eddig azt gondoltad, hogy úgysem jönne össze. 
A legfontosabb pedig: Higgy magadban!  😊


Ti mivel dekoráljátok a sminkes asztalotokat vagy szekrényeteket? 


Csodás, üde smink Lindától. 


Nagyon tetszik ez a choker. 


Cukiság


Odavagyok ezért a színért. 


Melyik highlightert szeretitek legjobban? 


Nyaklánc-szerelem.


Nagyon szeretném kipróbálni ezt a parfümöt. 


Heti háttérkép 


Heti mosoly. 


Ezzel a fotóval nem tudok betelni. 


Most nagyon jól esne egy mascarponés-csokikrémes torta, sok erdei gyümölccsel. 😊


Csodás ez a felső.


Az egész kollekciót elfogadnám. Egyelőre csak a Monday árnyalat van útban hozzám. 


Heti álomház. 


Tombol az unikornis imádat. Ti beszereztetek már valamilyen kozmetikumot vagy kiegészítőt? 


Egy kis nyárváró hangulat.


Csodás ez a sok fény.  


Csini! 


Nyami! 


Fantasztikusak ezek a színek és ez a minta így együtt. 


Éljen a maxiruhás és szoknyás idő!


Sajnos nekem nagyon nem állnak jól a narancsos színek, de ez a paletta akkor is álomszép. 


Ez én ízlésemnek picit sötét, de egyébként tetszik.


Ezt akár a fenti palettával is el lehetne készíteni. 


Álomkonyha


Szeretnék egy hasonló ruhát. Nem láttatok valahol? 😊


Varászlatos


Heti cukiság. Milyen puha lehet! *.*

Képek: Pinterest/Tumblr

Szép Hetet Mindenkinek!

Mit gondoltok a nyitósorokról? Melyik volt a kedvenc képetek? 😊


Megjegyzések

  1. Én csak nemrég fedeztem fel a blogodat, és mindig szuperek a képek, szépek, vissza is néztem sok postot, én drukkolok, csináld, mert érdemes 😘

    VálaszTörlés
  2. pedig sokan zugolvasunk, és töltődünk szerintem!

    VálaszTörlés
  3. Most magamra veszem az inget kicsit. Rég nem írtam én sem, pedig olvastam...
    Sokszor munkahelyemen vagy út közben. Most is munkából haza felé menet írok a járatos buszon.
    Kicsit én is motiváció vesztett vagyok mostanában. Kezdenek össze csapni a hullámok. Rengeteget dolgozom. Héten végig 12es muszakot, szombaton megyek délután. Multhéten éjszakás voltam, szombaton vissza mentem délutánra. Házat veszünk, nagy a feszültség itthon. Közben : elvárásokat támasztottam magammal szemben több téren. Főleg edzés és kézművesség. Van- volt egy tervem. A sok munka meg családi és egyéb dolgok miatt elcsúsztam-késtem . Le vagyok maradva a tervezettől. Ez kiborít. Elmúlt másfél hétben egyszet edzettem csak. Nem tudom honnét szedjek még időt...miből faragjak még....meg elkeseredtem én is, hogy megtorpanni látszik megint a fogyás is. Festésre nincs időm, pedig megrendeléseim is vannak, meg csomó ötletem....jól esne abból az irányból is a vissza jelzés. De amég nem látnak tőlem semmit...
    Meg venni szerettem volna egy-két dolgot. Nincs semmi nyári lábra valóm. Úgy tűnik abból sem lesz semmi.
    Olvastam a "csicska és társai" gondolatmenetedet is. Az nagyon kiborított. Engem is szóltak meg abban az időben, mert nem volt mobilom.
    Láttam a ruhát is!!!

    VálaszTörlés
  4. Bazsarózsa *-* Hamarosan szülinapom, remélem idén azt kapok orchidea helyett :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó bevezetőt írtál!
    Igazad van.A körömlakk színe gyönyörű ez a kedvenc.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)