Weekly Inspiration

Gyere, szökjünk el együtt egy kicsit. Bármi is bánt, bármekkora gond nyomja is a válladat, hagyd magad mögött. Vegyél egy nagy levegőt, hunyd be a szemed és képzelj magad elé egy kertet. Élénk zöld, ahol a nap sugarai érik, ott smaragd színű. Virágok nyílnak benne és a fák lombjai között madarak dalolnak. Oda menjünk most, be a lombok alá. Üljünk le a fűbe, a hátunkkal a fa törzsének, mint egykor régen. 
Ugye milyen békés? Nem is kell beszélnünk, de ha akarod mondd el, hogy mi bánt. Meghallgatlak, de ha nem akarod nem mondok semmit. 
Tudom, hogy túl sok ez az egész és néha szeretnél végleg elszaladni, de egy nap majd jobb lesz. Csak ne felejtsd el, hogy ki vagy. Ha össze is csapnak a fejed fölött a hullámok, néha szakíts azokra a dolgokra vagy emberekre időt, akik azzá tesznek aki vagy. Néha legyél egy picit megint gyermek, aki a bárányfelhőket nézi a fűben fekve. Emlékszel még rá milyen volt ő? Miről álmodott? Talán most már butaságnak tartod ezeket az álmokat és nevetsz rajtuk, de hidd el, néha pont ezek segítenek túl minden bajon. A hit, hogy egyszer minden rendbe lesz és minden akadályt magunk mögött hagyhatunk. 


Bármilyen hosszú és fárasztó is volt egy nap, mindig feltölt energiával, ha a virágokkal és a kerttel foglalkozhatok. Ha pedig rossz kedvem van, vagy nem érzem jól magam a bőrömben, akkor az edzés mindig segít. Sosem volt még olyan, hogy megbántam azt, hogy edzettem, csak olyan, hogy azt sajnáltam, hogy kihagytam egy edzést. 
Ha a fejemben és a lelkemben érzek káoszt, akkor az írás szokott segíteni, ha pedig izgulok valami miatt, akkor főzni szoktam vagy takarítok. Ez általában lefoglalja a gondolataimat és gyorsabban telik az idő. 


Elsőre talán unalmasnak tűnik, de a női ruhatár két alapdarabja. 


Ingyenes a szállítás a Colourpop webshopban. Én ki is használtam az akciót, többek közt ezt a színt (Barely There) rendeltem meg, ami tökéletes lesz nyárra. 


Imádnivaló ez a manikűr. 


Odavagyok ezekért a táskákért. 


Hangulatos


Nekem is van egy nagyon hasonló nyakláncom, amit szívesen viselek tavasszal és nyáron. 


Nagyon szeretnék egy hasonló szokmyát. 


Ha kevés időm van sminkelni, akkor a szemöldököm formázására szánom a legtöbbet, illetve a szépen kifestett pillák és a highlighterrel kiemelt belső szemzug is sokat számít. Mellé még egy élénk rúzs, és máris olyan mintha 20-30 percet töltöttem volna a tükör előtt. 😉


Csini!


A TheBalm Bahama Mama bronzosítója évek óta fel és le kerül a kívánságlistámról, de most úgy érzem, hogy itt az ideje tenni vele egy próbát. 


Ki imádja még a bazsarózsát? 


Odavagyok ezekért az Essie lakkokért. 


Heti álomház. 


Próbáltátok már a karfiol vagy brokkoli pizzatésztát? Én igen és nagyon fincsi lett a végeredmény. 😊


Azt hiszem ezen a lépcsőn hamar kitörném a nyakamat, de amúgy whao! 


Hétköznapi csini. 


A párnák! 😍


Tudom, hogy minden az unikornisos cuccokért van meghalva, de nekem ezek a sellős ecsetek és a kagylós ecsettartó sokkal jobban bejön. 


Egy kicsit rideg az én ízlésemnek, de a kád nagyon tetszik. 


Nyami! 


Nyugalom, békesség. 


Manikűr-szerelem. 


Imádnivaló ez a ruhácska.


Hangulat 


Mindig is odavoltam ezekért a virággal befuttatott falakért. 


Nyami! 


Csodaszép ez a smink. 


Királylányos


Kis cukiság! 😍

Képek: Pinterest/Tumblr

Szép hetet mindenkinek az érettségizőknek pedig egy kalappal! :) 

Számotokra mi az ami még a rossz napokon is megnyugvást vagy kikapcsolódást jelent? Melyik kép volt a kedvencetek? 

Megjegyzések

  1. Úristen, annyira szépek a képeid ❤ Hát...néha nagyon nehéz munka után újra energiát szerezni, engem a sport és a barátok dobnak fel igazán 😉 De alapvetően sokszor csak úgy elmennek a hétköznapok.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)