Rózsaszín Kedvencek


Nagyon régen volt már kedvences bejegyzés és habár tervezek egy nagyobb terjedelmű, hasonló felsorolást is, amiben az utóbbi hónapok kedvenceit mutatom majd meg, most kiemeltem belőlük hármat, amikben ugyan csak egy dolog közös: mindegyik a rózsaszín valamely árnyalatában pompázik. Róluk szeretnék picit mesélni Nektek. 




Elsőként a Yankee Candy Cherry Blossom illatviaszát kell megemlítenem, ami egy tökéletes tavaszi-nyári illat a lakásba. 
Az illat tökéletes elegye a virágos és gyümölcsös aromáknak. Egyértelműen érezhető benne a cseresznye illata, de egy sokkal lágyabb, púderesebb, finomabb, változatban, amitől valóban a kecses cseresznyevirágok jutnak eszembe. 


Nagy kedvencem volt idén tavasszal az Avon gránátalmás-bazsarózsás habfürdője is. 
A kis kerek flakon nagyon jól mutat a fürdőszobában. Az illata nagyon kellemes gyümölcsös-virágos. Kellő mennyiségű habot képez és az illata sokáig megmarad a bőrömön. 


A kedvenc ajakkencém mostanában a NYX Lingerie matt folyékony rúzsok közül az Embellisment árnyalat volt, ami egy mély, mályvás rózsaszín. 
Nagyon tartós, az itthoni drogériás árkategóriájú matt folyékony rúzsok közül szerintem a legjobbak a NYX ezen kollekciójának darabjai. Az ivást nagyon jól bírja, a villával evést is, bár egy kiadós pizzázás után már kellett rajta igazítom, de ez is 6 óra viselés után volt. 
A NYX termékeket egyébként a két márkabolt mellett most már a Douglas üzletekben is megvásárolhatjuk. 


Van esetleg olyan rózsaszín termék, amit mostanában nagyon kedveltek? A fentiek közül próbáltátok már valamelyiket? 😊



Megjegyzések

  1. Cherry blossom best yankee!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Én szívesen nyúlok a Lovely Highlighter triója után főleg így nyáron, ami részben a szép csomagolása miatt tetszett meg elsőre. 😊

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)