Summer Haul - H&M, Colourpop, Notino, stb...


Ebben a bejegyzésben egy nyárindító vásárolgatás eredményeit mutatom meg Nektek. Néhány ruhadarab mellett több sminkterméket és bőrápolási terméket is beszereztem. Vannak köztük újdonságok is, de sok mindent újra is vásároltam. 
Én is kihasználtam a Colourpop ingyenes szállítását és beszereztem néhány új darabot, amik már régóta szerepeltek a kívánságlistámon. Illetve néhány tesztelésre érkezett termékről is olvashattok majd, amikkel hamarosan részletes bejegyzésben is találkozhattok majd. 
Tehát ha kíváncsiak vagytok rá, miket vásároltam mostanában, nézzétek meg a teljes bejegyzést. 😊



Notino


Notino-ról is rendeltem néhány terméket.


A mézes Missha Pure Source maszkot már régóta ki szerettem volna próbálni.


A Lirene micellés gélt már használtam korábban és nagyon-nagyon szerettem, így nem volt kérdéses, hogy újra be fogom szerezni. 

A Maybelline Fit Me Matte&Poreless alapozóról múlt héten olvashattatok. Ebből is beszereztem egy utánpótlást. 

A Catrice Slim Matic szemöldökceruzát tulajdonképpen két hetente újra vásárolom és mivel a drogériákban néha hiánycikk, így nem hagytam ki a rendelésemből.


Szerettem volna egy klassz bronzosítót nyárra és a TheBalm Bahama Mama darabja már hosszú évek óta szerepelt a kívánságlistámon, így rá esett a választásom. Hamarosan olvashattok majd róla tesztet. 😉


Drogériás alapdarabok


A nyár nem kezdődhet el a kedvenc Balea tusfürdőm nélkül. Ezt minden nyáron legalább 4-5x újra szoktam venni. 

Beszereztem a Balea grapefruitos borotvagéljét is, aminek igazán cuki, nyárias csomagolása van a flamingókkal. 

A jelenlegi kedvenc sampon-balzsam kombóm a Garnier Ultra Doux rizskrémes-zabtejes termékcsaládja. Nagyon kellemes illata van és a hajam sokáig puha marad tőle. 


Bőrápolás


Újravettem a La Roche Posay Serozinc arcpermetét, amiből már kettőt elhasználtam. Egy nagyon kellemes, frissítő permet, amit imádok nyáron. 

Végül én is beálltam a koreai hámlasztókat használók sorába. A Cosrx AHA/BHA arctonikra nagyon kíváncsi voltam. Még csak pár napja használom, így nem tudnék róla véleményt mondani, de természetes lesz majd róla külön bejegyzés a blogon. 

A Mizon Snail Recovery gélból szintén elhasználtam már két tubussal. Itt írtam róla részletes tesztet. Az arcápolási rutinom állandó része.


Tesztelésre érkeztek


Tesztelésre érkezett ez a színes négyes az Inecto-tól, amiről a következő héten részletes bejegyzés is érkezik majd, annyit azért elárulok, hogy új kedvencek kerültek ki közülük.


Az Avontól is érkezett néhány újdonság, ezekről is érkezik majd egy részletes bejegyzés.

NYX


A győri Douglasba is megérkezett a NYX pult és Atyaisten, egy vagyont tudtam volna otthagyni, ha minden készleten lett volna amit kinéztem. Így végül csak a Soft Matte lip cream Istanbul árnyalata és a Micro Brow szemöldökceruzák közül a Blonde árnyalat került a kosaramba.


Colourpop


Harmadszorra rendeltem a Colourpoptól. Ezúttal is minden simán ment, épségben ideért a csomag, csupán a szállítási infóra kellett várnom picivel többet.


Az ingyenes szállítás mellett még választhattam egy mini Ultra Satin Lipet is.


Ezúttal elsősorban az Ultra Satin Lipek voltak a célpontjaim, hiszen ezekkel még nem volt tapasztalatom.


Valamint nagyon kíváncsi voltam a szemöldök géljükre is, hogy van e olyan jó, mint az ABH.


A minik közül a Dopey árnyalatot választottam.


Ultra Satin Lip: Aquarius, Marshmallow
Ultra Matte Lip: Monday
Lippie Stix: Barely There
Mini Ultra Satin Lip: Dopey
Brow Gel: Blondie


Az Aquarius és a Marshmallow árnyalatok régóta kívánságlistásak voltak. Utóbbi már egy éve, de minden alkalommal amikor rendeltem, épp out of stock volt, szóval nagyon örültem, hogy most sikerült lecsapni rá. 
Természetesen hamarosan részletes teszt is érkezik majd a termékekről.


H&M


A H&M webshopban is ingyenes szállítás volt. Régóta szerettem volna egy farmerszoknyát, így le is csaptam erre a darabra, mivel a győri üzlet kritikán aluli módon aprócska lett és alig hoznak el valamint a kollekcióból, Nem is értem...


Természetesen basic felsőket is rendeltem, hiszen ezekből sosincs elég. Egy sima fehéret mindenképp akartam...


Valamint feketéből sem lehet elég a gardróbomban. :) 


Deichmann


Egy hétköznapi rohangászós nyári cipellőre is szükségem volt. Nagyon tetszettek az espadrillek, de egy üzletben sem találtam olyat, amiben el mertem volna indulni egy nyaralásra, vagy egy ügyintézős hétköznapra, amikor sokat kell gyalogolnom. Végül ez a csillogós, csíkos Deichmann darab lett a nyerő. 


Ti miket vásároltatok mostanában? 😊

Megjegyzések

  1. Én most születésnapi ajándékokat keresgélek, mert nyáron többet is ünneplünk a családban, és a lánytestvéreimet általában sminktermékekkel szoktam meglepni. :)
    A Colourpop szemöldökkrémet én is megvettem, ugyanebben a színben, mint te. :) Nekem nincs tapasztalatom ilyen pomádékkal, de ez tetszik, megért hat dollárt.

    VálaszTörlés
  2. Alig várom a Bahama mama bejegyzést! *-*

    Sminkek közül azt hiszem két highlightert és egy folyékony rúzst vettem...Nem emlékszem, hol szidtam a Sleek matte me-ket, de már a negyediket veszem belőlük...x'D
    NYX smlc-ből én is bővíteni akarok, de túl sok az árnyalat, amit szeretnék, és sose tudok dönteni, úgyhogy szerintem ha eljutok egy márkaboltba teljesen mást fogok venni (hosszú a lista más termékeknél is), és Karácsonyra írok egy árnyalatlistát fővárosi rokonomnak, hogy válasszon ő színt belőle, lepjen meg...úgy nem fog megszakadni a szívem amiatt, hogy otthagyok egy csomó szép árnyalatot...ezért van csak egy darab, annyira nem tudtam dönteni, hogy mit hagyjak ott, hogy a végén elköltöttem más termékekre az árát. xD
    (Nálunk nincs Douglas, a Müllerben pedig a Sleek került a NYX helyére.)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)