5 Termék, amit ki szeretnék próbálni Augusztusban


Összeállítottam egy rövidke kívánságlistát azokkal a termékekkel, amiket a nyár utolsó hónapjában szívesen kipróbálnék. A lista mindegyik pontja olyasmi, amiről már sok jót olvastam-hallottam, vagy régóta szimpatikus volt. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mely termékek kerültek fel az augusztusi kívánságlistámra, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést. 




Bourjois 123 Perfect CC Krém 

Erről a termékről legelőször Fleur de Force egy videójában hallottam, és nagyon szimpatikus lett. Még sosem próbáltam CC krémet, de vele szívesen tennék egy kísérletet, szerintem tökéletes lenne nyár végére és őszre. Bőrtónus kiegyenlítő hatása van és 15-ös SPF van benne. 



Bubz volt az első youtube guru, akit követtem és habár mostanában inkább már csak vlogol, de még mindig nagyon kedvelem őt, mert annyira kedves, vicces, melegszívű lány és tündéri családja van. 
Ez a paletta nem számít újdonságnak, és mióta kijött, azóta vágyom rá. Szintén egy olyan darab, ami szerintem tökéletes lenne augusztusra és őszre is. 



A BBW termékekkel is régóta szemezgetek. Még nem próbáltam tőlük semmit, de azt hiszem elsőként a kézkrémeikből választanék. A dinnyés-uborkás kollekció nagyon szimpatikus. a 30 ml-es kiszerelés pedig pont tökéletes táskába dobós méret, sőt nyaralásra is ezt vinném magammal. 


L'Oréal hajszínezők

Itt most picit csaltam, mert egy árnyalatot, a Dirty Pinket már kipróbáltam. Nagyon bejött, így biztosan fogok még venni belőle és szívesen kipróbálnám a lila és kék színeket is, vagy akár több színt is egyidejűleg. 



Ezzel a márkával semmilyen tapasztalatom sincs, de ahogy végignéztem az illatkínálatot, egyre inkább kezdtem elcsábulni, így augusztusra szeretnék beszerezni tőlük egy gyertyát. Például a képen látható illatot. A gyertyák mellett egyébként olvasztható viaszaik is vannak, amik árban szerintem egészen barátságosak. Én is általában viaszokat használok, de ezeknek a gyertyáknak a csomagolása is nagyon tetszetős és szerintem jól mutatnának egy polcon vagy éjjeliszekrényen. 

Ez volt tehát az én augusztusi kívánságlistám. Remélem, hogy hasznosnak és érdekesnek találtátok ezt a bejegyzést és esetleg tudtam olyan terméket mutatni ami a ti érdeklődéseteket is felkeltette. 

A ti kívánságlistátokon mi szerepel? 😊

Megjegyzések

  1. Nincs konkrét termék a kívánságlistámon augusztusra, azt hiszem, már mindenem megvan, amivel ki tudom húzni a nyarat. Inkább az őszi kívánságlistámat (annak is a bőrápolási részét) kezdem hamarosan összerakosgatni.
    A Bourjois CC-krémet nagyon szeretem, szerintem egy kis fedése is van, én is egy blogger/youtuber - Estée Lalonde - miatt vettem meg először. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem már volt egy Bourjois CC krémem, nagyon tudom ajánlani! :) Szeretném majd újra beszerezni a legvilágosabb szín, pont megfelelő világos bűrű lányoknak. Úgyhogy a színválasztással nem leszel nagy gondban. :)
    Egyébként én is szemeztem Bubz palettájával de nekem sok benne a lila és azt a színt nem szeretem. A Coloristát én is szeretném még kipróbálni, de sötét barna hajra nem tudom melyik működne.

    VálaszTörlés
  3. A Catrice alapozójából a 020ast szeretném beszerezni, mert a 010es már igen csak kezd fehér lenni,ileltve augusztus végén megrendelni a Cosrx BHA-t az AHA mellé :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)