Augusztusi Avon Kedvencek


Habár már szeptember közepe van, az igazi őszi idő csak a napokban érkezett meg, és amíg  a hőmérő higanyszála 25 fok fölött van, én a nyári termékeimet használom. Augusztusban csodás idő volt, szinte végig és a forró napokon jól esett hűsítő-frissítő termékeket használni. 
Az Avon kínálatából három kedvencet is avattam, akiket többek között a nyaralásra is magammal vittem. 
Ezeket szeretném most bemutatni egy bejegyzésben. 



Az Avon Senses tusfürdőket nagyon szeretem, főleg a nyári kiadásokat. A testpermeteiket pedig állandó jelleggel használom. Nyáron a hűtőben szoktam tartani őket és sokszor előfordul, hogy utazáskor is magammal viszem, mert hihetetlenül frissítő érzés magamra fújni a melegben. 


Egy problémám van a tusfürdőkkel, hogy nagyon nehéz kinyitni őket. De minden rosszban van valami jó, mert emiatt bátran vittem magammal utazásra is és nem kellett attól félnek, hogy kinyílnak. (Sajnos jártam már így pár éve.) 


A California Glow egy igazi nyári koktélra emlékeztet. Nagyon gyümölcsös és kellemes. Lágy habot képes és az illata nagyon sokáig megmarad a bőrön. Plusz a címke és a szín igazi nyári hangulatot áraszt. 


A mentás-grapefruitos testpermet sokaknak nem tetszett, de nekem abszolút bejött ez a citrusos, kicsit kesernyés illat és nagyon jól harmonizált a nyári parfümjeimmel is. Tényleg nagyon frissítő hatása van és az illata sokáig megmaradt a bőrömön. Strandoláskor parfüm helyett legtöbbször ezt vittem magammal. 


A legnagyobb kedvencem az Oriental Zen tusfürdő lett. Ez a zöld teás illat szerintem abszolút unisex. Nagyon kellemes, frissítő, visszafogott. Sportolás után kifejezetten jól esett használni, de a 40 fokos hőségből hazaérve is mindig ezt használtam a frissítő zuhanyomhoz. Az illata sajnos nem maradt meg olyan sokáig a bőrömön, mint szerettem volna, de ez az egyetlen hibája. 


*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Ti használtátok-szerettétek valamelyik terméket? Mik voltak a nyári fürdő-testpermet kedvenceitek? 😊

Megjegyzések

  1. Avonos arcpermetem van AHA savval, természetesen hozzá kötelező a fényvédő. Annyira szeretem. :D
    Illetve pont ma érkezett meg így őszre a kakaóvajas testápolóm :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)