My Autumn Wishlist 2017 - Őszi Kívánságlista 2017


Végre itt az igazi ősz, ami meghozza a kedvemet az őszi ruhákhoz, mert eddig rájuk sem tudtam nézni az üzletekben. Körülbelül két hete viszont elkezdett körvonalazódni bennem, hogy miket is szeretnék beszerezni az új évszakban. 
A ruhákon kívül természetesen kozmetikumok is szerepelnek a listán, bár időközben néhányat már ki is pipáltam róla, de utólag nem akartam kivenni őket a bejegyzésből. 
Holnaptól pedig Glamour-Napok így természetesen azt is elárulom majd, hogy mi az amit ebben a pár napban szeretnék beszerezni. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, mik szerepelnek az én őszi kívánságlistámon, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést. 
Ruhák-Kiegészítők

Alapvetően nagyon egyszerű az öltözködési stílusom. Megvannak azok a ruhadarabok, fazonok és színek amiket szeretek és amiket újra és újra megveszek, legyen szó kabátról, farmerről vagy pólókról. Ezeket szeretem feldobni egy.egy extrább darabbal, kiegészítővel. Lehet, hogy valakinek unalmas vagy basic, de nekem  a hétköznapokban és a munkámban ezek a kényelmes és praktikus darabok. 


  • Farmernadrágok - Ragaszkodom a magas derekú darabokhoz és általában két a alapvető színem a klasszikus denim és a fekete, így ezekből szeretnék venni még egy-egy darabot. 
  • Parka - Több átmeneti kabátom is van, ezért inkább már a hidegebb hónapokra kalibrált, kellően bélelt darabot keresem. Többet is kinéztem, erre szerintem kupont is fogok felhasználni, hiszen több ezer Forintot lehet így spórolni. 
  • Felsők - Általában basic pólókat szoktam viselni ősszel és télen a kardigánok és pulcsik alatt, így ezekből minden évben, illetve minden évszakban veszek egy-két darabot. Ezúttal egy sima fekete és valamilyen színes, mondjuk mustársárga vagy bordó árnyalatra pályázom. Valamint szeretnék egy mintás vagy feliratos felsőt is, amit viselhetek egy farmer- vagy kockás inggel és bakanccsal. 
  • Kockás ing - Körülbelül két éve vadászom a tökéletes oversize piros-fekete kockás ingre, remélem idén sikerül lecsapni rá. 
  • Pulcsik és kardigán - Szeretnék egy-két puha, meleg pulcsit, amik jól mutatnak farmerral és bakanccsal. A képen látható pompomos Zara pulcsi abszolút kívánságlistás darab, a többi pedig még alakul, de kardigánból inkább egy világosabb darabot szeretnék. 
  • Szoknya - Nagyon tetszenek a  bársony, bőr és hasítottbőr utánzat szoknyák, így egy ilyet is be szeretnék szerezni őszre. 



A Deichmannből két cipellőt néztem ki, az egyik ez a hímzett virágmintás csoda




A legszebb táskákat mostanában a Parfois-ban látom, ki is néztem ezt a fekete darabot. Semmi extra, tudom, de ilyen szempontból én mindig a praktikusságot tartom szem előtt. 


Kozmetikumok 

Tudom, hogy az utóbbi években divat lett a wc papírtól, a fogkrémen át, a dezodorig és tamponig mindent kívánságlistába tenni és lefotózni a zsákmányos posztokban, de én továbbra sem szeretnék ehhez a mozgalomhoz kapcsolódni, egyrészt, mert ezek a dolgok a blog szempontjából lényegtelenek, másrészt mert olyan dolgokról van szó, amik a mindennapi életvitel részei, amiket szinte hetente újra és újra vásárlok és nem érzem szükségét, hogy csak azért, mert #glamournapok van, lefotózzam őket. Ennyi erővel minden zsákmányos posztban szerepelhetnének, de van egy olyan érzésem, hogy sokaknál ez inkább arra megy ki, hogy a kupac a lehető legnagyobb legyen. Ezzel senkit sem szeretnék megbántani, ez csupán az én személyes véleményem. Természetesen mindenki azt rak bele a saját haul posztjába, amit akar. Én egyszerűen csak nem érzem szükségét, hogy beszámoljak a tampon vagy mosószer vásárlási szokásaimról, de korábban jeleztem azt is, ha valakit nagyon égetően érdekel az információ, szívesen összeszedem egy posztba, hogy miket használok a háztartásban, vagy esetleg intim higiénia területen. Itt szó sincs prűdségről, egyszerűen nem szeretem mások arcába tolni ezeket az információkat kéretlenül és személy szerint tisztelem annyira az olvasóimat, hogy nem nyomom le a torkukon azokat a dolgokat, amikre talán nem is kíváncsiak, csak azért, hogy kettővel több terméket fotózhassak le egy poszthoz. 
Tehát jöjjön az én őszi beauty-kívánságlistám. 😊


beauty wishlist




  • Parfüm - Ok, itt csaltam picit, mert ez a csodás Nina Ricci illat pár hete már a birtokomban van.Viszont épp aznap estem vele szerelembe, amikor a kívánságlistát összeraktam és utólag nem akartam kivenni belőle. Ha kíváncsiak vagytok rá, mennyire vált be, akkor itt olvashattok róla tesztet. 
  • Szempillaspirál - Több drogériás spirált nem akarom most venni, igyekszem elhasználni azokat, amiket tavasszal beszereztem, de a Lancome új szempillaspirálja nagyon szimpatikus és szívesen kipróbálnám. 
  • Alapozó - a Chanel Vitalumiere Aqua egy ideje birizgálja a fantáziámat és szerintem őszre-télre ideális darab lenne. 
  • Rúzsok - Két csodás rúzs szerepel még az őszi kívánságlistámon, az egyik a Chanel Ultra Hydrating rúzsok Mademoiselle árnyalat és a MAC-től a Sin. Habár az elmúlt napokban a Media árnyalat is elkezdett tetszeni, így lehet, hogy arra esik majd a választásom, hogy ne csak a matt finishű rúzsaikkal tegyek próbát. 
  • Benefit Ka Brow - Nagyon szimpatikusak a Benefit szemöldökformázó termékei, így ki szeretnék próbálni egyet közülük. Egyelőre a szemöldökformázó gél tetszik legjobbam. 
  • Paletták - A képen szereplő Zoeva En Taupe paletta már többször is szerepelt kívánságlistámon és mit tesz Isten, egy nappal azután, hogy elkészült a listám, egy bloggerina kolléganőnél megláttam blogsale-en, így gyorsan le is csaptam rá. Tökéletes hideg tónusú paletta. A Maybeline Burgundy Bart is beszereztem már, itt olvashattok róla részletes tesztet. 
  • Maybelline újdonságok - Ezekre szeretném majd felhasználni a kuponokat, habár mikor legutóbb drogériában jártam, még azt mondták az eladók, hogy nem tudnak semmit arról, hogy a Glam napokig kikerülnek e az újdonságok. A szemöldökceruza és a matt folyékony rúzsok közül az egyik piros szín került fel a listámra. Picit sajnálom, hogy utóbbiakból, csak négy árnyalat lesz nálunk kapható és persze pont azok nem, amik nagyon tetszettek volna. 
  • Púder - Szintén kuponnal szeretnék majd beszerezni egy fixáló púdert. Több termék is szimpatikus, szerintem teljesen spontán fogok majd választani. 
  • CC krém - Még sosem próbáltam CC krémet, de a Bourhjois 123Perfect már tavasz óta birizgálja a fantáziámat, így ezt is meg szeretném venni. 
  • TBS újdonságok - Hallottam valahol, hogy a TBS kupont az újdonságokra nem lehet felhasználni, ennek ellenére a sütőtökös termékekből szeretnék majd vásárolni. 
  • Origins Ginzing bőrradír - Az Origins termékeivel csak jó tapasztalatom van, így most szeretnék egy próbát tenni a GinZing termékcsalád egy termékével is. 


Még egy paletta felkerült a kívánságlistámra. A Makeup Revolution Soph X darabja, ami remélhetőleg nálunk is kapható lesz valamikor. Gyönyörű őszi-téli színek vannak benne. 

Ez volt tehát az én őszi és Glamour-napos kívánságlistám. Remélem hasznosnak és érdekesnek találtátok ezt a bejegyzést. 😊

Ti mit terveztek venni idén ősszel? Mentek Glamour-napozni? Ha igen, mit fogtok beszerezni a kuponokkal? 

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik ez a lista, a ruhák közül a szoknyát én is simán elfogadnám. Azt a Deichmannos bokacsizmát a hímzett virágokkal én is wishlist-re tettem, s pont ma láttam Hédinke videójában ezt a Makeup Revolution-ös palettát és nekem is leesett tőle az állam! ♥

    VálaszTörlés
  2. A hímzett cipő mennyire fantasztikusan néz ki!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik az a Parfois táska! :)

    VálaszTörlés
  4. Csizma, bakancs, táska , parka jöhet. Elfogadnám a többit is, de a sminktermékeket nem tudnám kellő képp kihasználni. Oedig olyan szépek azok a paletták.*.*

    Most tényleg csak alap dolgokat töltök visza. Elfogyott a kétfázisú micellás vizem, a tonikom, épp kitartott a spirál és a hajlakk. Házért szinte mindent, így takarékra raktam magam. Csak ami tényleg kell.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)