Weekly Inspiration

A szeptember olyan gyorsan eltelt, mintha csak egyetlen lélegzetvétel lett volna az egész évhez viszonyítva. Voltak szép emlékeim is, hiszen hónap elején az Őrségben kirándultunk és összességében jól telt ez a hónap is, de mégis olyan érzésem volt, mintha folyamatosan egy sötét felhő alatt járkálnék, ami eltakarja a napot és néha hideg esőt zúdít a nyakamba. 
Baby elvesztése nagyon megviselt. Nem csak azért, mert már nem volt kutyusom többé, hanem mert ő volt Dexter barátja. Egy kapocs közöttünk. Ők már együtt vannak, én pedig itt maradtam egyedül. Ha valaki tizenöt évig része az életednek, akkor nem tudod megszokni a hiányát egyik napról a másikra. Amikor két évvel ezelőtt Dextertől kellett elbúcsúznom, együtt gyászoltunk, együtt tanultunk meg nélküle élni. Rengeteget segített, hogy ő ott volt nekem. Megvigasztaltuk egymást, hiszen neki is nagyon hiányzott. Egyikünk sem volt már ugyanaz nélküle. 
Tudom, hogy most már együtt vannak és mindig mosolyogva gondolok a sok szép közös emlékre. 
De üresnek éreztem magam. Világ életemben volt kutyánk. Néha egyszerre négy is. Voltak csodaszép fajtatiszta kutyusaim is, de a szívemnek legkedvesebbek mindig a kis keverék kutyusok voltak. Ilyet szerettem volna újra és persze nem is volt kérdéses, hogy menhelyről szeretnék majd örökre fogadni. 
Több kutyus után is érdeklődtem, de valami általában mindig közbejött. Aztán megláttam őt. A nagy kajla füleit, a jóságos, mosolygó szemeket, a dögönyöznivaló buksit és tudtam, hogy ő lesz az én kutyusom. Szeptember utolsó napjának délelőttjén pedig már ott ült mellettem a kocsiban. Izgatottan, kicsit félénken, hozzám bújva. 
Valaki megjegyezte, hogy hoztam Dexter és Baby helyett egy kutyust. Nem javítottam ki, pedig tévedett. Ha elveszítesz egy kutyát és utána befogadsz egy másikat, akkor nem csak az otthonodba fogadod be, hanem a szívedbe is és nem az elvesztett "helyett", hanem mellé. Hiszen őt is örökké ott őrzöd majd, és ez így van jól. 


Itt az október, ami azt jelenti, hogy vészesen közeledünk az év végéhez. 


Ősz Párizsban. 


Nagyon tetszik ez az outfit. 


Ha ősz, akkor nálam kezdődik  a tea-szezon. 


Nagyon hangulatos ez a mani. 


Tökéletes őszi szett. 


Alig várom az októberi kirándulásokat. 


Én , minden október elsején. 😁


Őszi dekor kicsit másképp. 


Habár rühellem az esős időt, de ebben a szettben biztosan elviselhetőbb. 


Nagy kedvenc lett ez az illat. 


Csodaszép ez a smink. 


Imádom az ilyen pulcsikat. 


Nagyon tetszik ez a világos, letisztult nappali. 


A karfiol az egyik kedvenc zöldségem, minden formában imádom. 


Nagyon hangulatos. 


Az én ízlésemnek picit sok a fehér, de egyébként nagyon tetszik. 


Heti háttérkép. 


Csodás ez az összeállítás. 


Kívánságlistás ez a paletta.  


Nagyon tetszenek ezek a finom kis darabok így együtt. 


Dzseki-szerelem 


A héten mindenképp szeretnék készíteni egy quiche-t, mert ki akarom használni, amíg még tele van a kert friss zöldséggel. 😊


Meseszép


Varázslatosan szép ez a manikűr. 


Kell egy ilyen pulcsi!


Egy picit túl van tolva a photoshop szerintem, de egyébként csodaszép ez a smink és a színek is. 


Pasztellszínek ősszel? Miért ne! 😊


Tökéletes őszi színek. Viper és a Notion még szerepel a kívánságlistámon. 


Mesés ez a ruha! *.* 


Heti cukiság. 

Képek: Pinterest/Tumblr

Melyik volt a kedvenc képetek? Mik a terveitek októberre? :) 

Megjegyzések

  1. Aaa megint nem tudom eldönteni, hogy melyik a kedvenc képem, talán a márványos köröm! :o És tényleg nagyon gyorsan elrepült az első őszi hónap, s nem, hogy az évvége, de a szalagavatóm is nagyon közeleg, amitől még picit tartok, hogy fog sikerülni. :)

    VálaszTörlés
  2. Mit meg nem adnék egy olyan amerikai, kiülős, pulcsis, forró csokis létért!!! *.* :'( Komolyan vérzik a szívem ilyenkor.

    VálaszTörlés
  3. Kedvenc kép? A szőrmés dzsekis, mert szeretnék valami hasonlót és az a mesés lila ruha 😍 A lila hajam jelenlegi árnyalatához pont nem passzol, de kikeverném azt a színt, amihez felvehetném!😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lila haj? Mennyi komoly! :) Nekem csak lila melírom volt még valamikor az őskorban. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)