Autumn Must Have List 2017


Mivel hétvégén Joy-Napok, ezért gondoltam időszerű ez a bejegyzés. Általában minden évszakban szoktam készíteni egy ilyen listát, amiben pontról pontra, fotókkal illusztrálva összeszedem az adott szezon legtrendibb, leghasznosabb ruhadarabjait, kiegészítőit és kozmetikumait, amiket szerintem érdemes beszerezni arra az évszakra. 
Jöjjenek tehát az ősz "kötelező" darabjai. Remélem hasznosnak és érdekesnek találjátok majd ezt a listát és esetleg segítségetekre lesz a hétvégi shoppingoláshoz. 

Autumn Must have List 2



🍁 Feliratos pulcsi vagy póló - Szerintem mindig remek módja annak, hogy egy kis extrát csempésszünk a szettjeinkbe és most nagyon jópofa feliratokkal ellátott darabokat találhatunk. 
🍁 Hátizsák - Még mindig az egyik legtrendibb táskatípus a hátizsák, ami nem csak akkor praktikus, ha az ember lánya iskolába jár, de például akkor is jól jön, ha biciklivel járunk dolgozni. 
🍁 Meleg pulóver - Egy meleg pulcsi igazi alapdarab ilyenkor ősz végén, ráadásul most nagyon divatosak a kötött pulóverek. 
🍁 Törtbársony - Ez a 80-as éveket idéző anyag most reneszánszát éli. Minden divatos ami törtbársony, ezért ha valami nagyon trendi darabra vágyunk, ezzel aktualizálhatjuk az őszi és téli ruhatárunkat. 
🍁 Őszi paletta - Az egyik legszebb őszi színeket tartalmazó paletta szerintem a Maybelline Burgundy Bar, amiről itt írtam részletesen. 
🍁 Alapozó - Lassan mindenki elveszíti a nyáron szerzett barnaságot, illetve a legtöbbünknek más-más alapozóra van szüksége a melegebb hónapokban, mint ősszel és télen. Ha gyengébb fedésű alapozót kerestek, akkor nagyon tudom ajánlani a Maybelline Fit me Matte+Poreless-t, amiről itt olvashattokotesztet. Ha pedig erősebb fedésű darabra vágytok, akkor jó drogériás alternatíva a L'Oréal Infallible Total Cover alapozó. 
🍁 Drogériás telitalálatok - Az utóbbi hónapokban sok szuper termék érkezett a hazai drogériákba, amikre érdemes például kupont beváltani ezen a hétvégén. Ilyen például a L'Oréal Paradise Extatic spirál, a Maybelline szivacsos korrektora vagy precíz szemöldökformázója. 
🍁 Testápolás - Ahogy egyre hidegebb lesz, fokozottan kell figyelni a bőrápolásra is. Szerencsére rengeteg márka jelentkezik ősszel finom illatú termékekkel. A The Body Shop például idén egy sütőtökös-vaníliás kollekcióval rukkolt elő. 
🍁 Csillogó chokerek - Még mindig ez a legtrendibb fazon, de most már a csillogó medálokkal, láncokkal és strasszkövekkel ékesített darabok a legmenőbbek. 
🍁 Térd alá érő szoknyák - Nagyon divatosak most a térd alá érő szoknyák. Lehet bársony, tüll, plisszírozott, lamé vagy akár farmer is. Abszolút irodabarát trend. 
🍁 Meleg parka - a vékony farmer és bomber dzsekiket érdemes már lecserélni egy parkára. Továbbra is a military zöld hódít leginkább, de ha valami egyedibbet szeretnénk, akkor jó választás lehet a bordó, a kék vagy akár a bézs is. 
🍁 Mini - Az őszi szezon trendi minijei műbőrből, hasítottbőr utánzatból, farmerból vagy bársonyból készülnek. Ezek amellett, hogy divatosak, praktikusabbak az anyagok vastagsága miatt. 
🍁 Őszi parfüm -  A tökéletes őszi parfüm fűszeres és/vagy édes, melengető aroma. Az én egyik személyes kedvencem Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa parfümje, ami egy édes, gyümölcsös-fűszeres illat. 
🍁 Őszi pirosítók - Ilyenkor érdemes beszerezni néhány mélyebb színű, bordósabb pirosítót, amik jól harmonizálnak a sötét rúzsokkal. 
🍁 Meleg sál - Ahogy hidegszik az idő, annál szívesebben burkolózom reggelente meleg, puha sálakba. Ti is így vagytok vele? Ráadásul ez remek módja annak, hogy feldobjuk a hétköznapi szettjeinket. 
🍁 Virághímzéses cipők - A virágmintával ékesített lábbelik most nagyom trendinek számítanak. Ha egy feltűnőbb bokacsizmát vagy bakancsot szeretnénk, akkor érdemes ilyet választani. 
🍁 Neccharsinya - Persze szigorúan a sima testszínű fölé. Szerintem szexi és merész és nagyon jól fel lehet vele dobni egy basic szoknyás szettet is. 
🍁 Csillogó cipellők - Lehet flitteres, csillámos vagy épp metálfényű, a szürke őszi napokba egy kis glamúrt csempészhetünk ezekkel a darabokkal. 
🍁 Virághímzéses táskák - A hímzett virágminta most egyébként is nagyon trendi és a kiegészítőkön is előszeretettel jelenik meg. Ha egy feltűnőbb, különlegesebb táskát szeretnénk a szezonra, akkor ilyet érdemes választani. 
🍁 Kockás ing - Az oversize darabokat akár cicanadrággal is viselhetjük, de remek választás farmerral vagy egy másik felső fölött hordva. 


Autumn Must have List 1



🍁 Trendi nadrágok - Boyfriend fazon még mindig nagyon divatos. Ha pedig a sima skinny változat mellett tennéd le a voksod, akkor most a magas derekú fazonok a legdivatosabbak. 
🍁 Kézápolás - Egy jó kézkrémet érdemes beszerezni a hidegebb hónapokra. Szerencsére már itthon is válogathatunk nagyin finom illatú termékek közül. 
🍁 Extra ápolás az arcnak - Egy, a bőr igényeinek megfelelő arcmaszk szerintem minden évszakban must have és ez alól az ősz sem kivétel. Problémás bőrre például nagyon jó választás lehet a L'Oréal agyagos maszkja. 
🍁 Klasszikus táskafazonok - Ha a hátizsákok és a virágokkal hímzett darabok nem felelnek meg az ízlésünknek, jó hír, hogy ebben a szezonban nagyon divatosak  a klasszikus formájú és stílusú táskák. 
🍁 Virágmintával hímzett felsők - A virágokkal hímzett felsők is nagyon trendik idén ősszel. Ha valaki nem kedveli a feliratos darabokat, de egy kicsit extrábbra vágyik a sima basicnél, akkor érdemes körbenézni az üzletekben egy ilyen felső után. 
🍁 Hajápolás - Ahogy beköszönt a hideg idő, a hajunk ápolására is érdemes nagyobb figyelmet fordítani. Ha nem akarunk házi készítésű maszkokkal bajlódni, akkor szuper pakolásokat vehetünk készen is. A Kérastase 200 ml-es pakolása például hosszú ideig elég. 
🍁  Pompom - Idén ősszel nagyon trendik a pompomos pulcsik és felsők. Ha valami extrább darabra vágysz, akkor egy ilyen beszerzését javasolnám. 
🍁  Sötét ajakrúzsok - Ha ősz, akkor jöhetnek a mély bordó, dögös piros és vagány lila árnyalatok. Ha pedig mégis a nude színek felé hajlanál, akkor a szürkés, taupe-lilás színek között érdemes körülnézni. 
🍁 Bársonyos - Ebben a szezonban nagyon trendik a bársony bokacsizmák és bakancsok. Ha unod már a megszokott darabokat, akkor egy ilyennel feldobhatod a hétköznapi szettjeidet is. 
🍁 Elegáns kabát - Az őszi szezon elegánsabb kabátjai a derékövekes, nude vagy bézs árnyalatú szövetkabátok. A duster fazon is nagyon trendi. 
🍁 Kis virágos ruha - Vastag harisnyával, térdzoknival és csizmával, vagy egy bársony bokacsizmával tökéletes őszi szettet kapunk, ha beszerzünk egy ilyen kis ruhát. 
🍁 A klasszikus bakancs - Ez a fazon mindig divatos és persze az sem elhanyagolható tényező, hogy nagyon kényelmes. 
🍁 Holo highlighterek - Most hódítanak a holo, unikornisos, duochrome highlighterek és egyre több márka dob piacra palettát velük, szerencsére a drogériás árkategóriában is. 
🍁 Az otthon illata - Egy finom illatos gyertya az otthonunkat is ősziessé és hangulatossá teszi. A képen látható illatok között van gyümölcsös, édes és kellemesen fűszeres is. Ti melyik illatkategóriát kedvelitek? 

Ezek voltak tehát az idei ősz must have darabjai. Remélem, hogy hasznosnak találtátok ezt a kis listát és esetleg a kommentárok között leírjátok, hogy ti mit tennétek még hozzá. 😊

Mi az amit be szeretnétek még szerezni, akár most hétvégén a Joy-napokon? Mi az amit már kipipálhattok a listáról? 


Megjegyzések

  1. A L'Oréal szempillaspirál brutális, de nekem az agyagos maszkok nem váltak be.
    Jó kis poszt volt. Felkerült pár tétel a kívánságlistámra.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)