Karácsonyi Ajándékötletek Mindenkinek - 1. rész: Férfiak


Csak én gondolom úgy, hogy a férfiaknak nehezebb vásárolni, mint a nőknek? Ha nincs az illetőnek egy kifejezett hobbija, ami lehet valamilyen sport, az olvasás, videojátékok vagy a barkácsolás, akkor fel van adva a lecke, hogy mit is vegyünk a fiútestvérnek, apukának, nagypapának, vagy kedvesnek.
Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem néhány ötletet, amikkel remélhetőleg tudok segíteni azoknak, akik még nem tudják mivel lepjék meg férfi szeretteiket. 



Klasszikus ajándéknak számítanak a kozmetikai csomagok. Szerencsére egyre nagyobb a választék és egyre ötletesebbek is. Tinédzser fiúknak például klassz ajándék lehet ez a Justice Leaugue-es borotvaszett, amihez egy virtuális valóság headset is jár. 

Képregény rajongó srácoknak szerintem tökéletes kiegészítő ajándék. 


Ha már a képregényeknél tartunk, a különféle DC és Marvel filmek hőseivel nyomott pólók is pulcsik is szuper ajándékok. A Pamutlabor oldalán ilyen és más mintákkal ellátott pólókat is találhatunk, többek között nagyon sok sorozat karaktereivel, de vannak kifejezetten nagypapáknak és nagymamáknak készült vicces feliratos darabok is. 


Ez  haj, szakáll és bajuszfésű is nagyon praktikus darab, főleg mivel a szakáll viselés mostanság nagy divat és egyre több férfi hord olyan frizurát, aminek nem elég egy reggeli kézzel összeborzolás. 
A klasszikus Tangle Teezer pasis változatát itt tudjátok megrendelni. 

Ez az Ikeás ételes doboz szerintem nagyon praktikus. A belső része kivehető és összesen három rekesze van, így külön tárolhatjuk benne a főételt, levest, vagy akár a nassolnivalót. 



Nem mindenki ragaszkodik egy illathoz. Ha a szeretted hamar ráun a parfümjeire, akkor remek ajándék lehet ez az öt mini illatot tartalmazó Bvlgari szett, így minden nap épp a hangulatának megfelelő parfümöt használhatja. 


Ajándékozz élményt! Szinte minden városban lehet már tesztvezetésre jelentkezni és nagyon sok helyen vannak különféle szabadulószobák, para parkok stb. Ezek egyszerre jópofa és ötletes ajándékok és egy klassz közös programot is ki lehet belőlük hozni. 


Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést és sikerült ötletet merítenetek belőle az ajándékok beszerzéséhez. 

A ti férfi szeretteiteknek mennyire nehéz ajándékot venni? A fenti típusok közül ajándékoztok valamit az idén? 

Megjegyzések

  1. Hobbi esetén is érdemes megkérdezni, hogy pontosan mit is szeretne, nehogy olyat kapjon, amit az életben nem fog használni.

    VálaszTörlés
  2. Vagy amiből már van neki :) Illetve ez nőknél is elgondolkodtató. Én pl. a sminkelést tekintem hobbinak, gyűjtő vagyok és impozáns high-end márkás kollekciót tudhatok magaménak, pont ezért lő nagyon mellé néha 1-1 ismerős amikor vesz pl. egy Essence szájfényt vagy vmi no name szemhéjpúdert, mondván "a sminknek úgyis örülök". Hát ez nem így van sajna, ennél azért árnyaltabb a dolog egy gyűjtőnél :)

    Vagy pl. van bormániás ismerős, neki sem tudnék könnyedén venni borászati dolgot hisz mindenből van neki már a legjobb..most nem fogok venni egy gagyibb dolgot a hobbijához. De pl. áthidaló megoldás egy vicces póló a hobbijával kapcsolatban.
    Nekem pl. van rúzsokkal díszített felsőm, hát telitalálat :) :) Ezerszer, mint egy drogériás valami ami már (csúnyán fogalmazva) nem üti meg az ingerküszöbömet mert 1. ha jó a cucc akkor már beszeteztem, 2. ha nincs olyanom, akkor bizony okkal nincs.

    VálaszTörlés
  3. Még pár gondolat: mi rendeltünk Cewe-nél egyedi fotós szilikontokot férfi rokon telójára egy számára kedves fotóval. Ki lehet választani a teló típusát, illetve hogy milyen tok legyen (szilikon, ütésálló, stb.) Pasiknak ez sztem telitalálat, hasznos és személyes is.

    Élményt sokszor adunk/kapunk családban és baráti körben is.
    Hobbival kapcsolatban: apumnak (gitáros) adtunk erősìtős hangfalas bögrét. Horgászós-pálinkázós havernak pedig piás-pecás társast.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)