Téli Zaful Kívánságlista


Az ünnepek alatt, amikor volt egy kis szabadidőm több webshop kínálatát is átböngésztem és a Zaful oldalán rengeteg szuper darabot találtam, amikből most összeállítottam egy kis kívánságlistát. Talán számotokra is hasznos és érdekes lehet, hiszen rengeteg szuper téli darabot találhattok náluk nagyon olcsón. 
A Christmas Deals logó alatt továbbá rengeteg akciós darabot is találtam, ezek között is érdemes szétnézni. 
De most jöjjenek azok a darabok amiket én kinéztem magamnak. 




Egy szürke kötött pulcsi szerintem igazi must have darab. Ez a bő szabású, garbó nekem nagyon bejön, mert lazább és elegánsabb szettekbe is bele lehet kombinálni. 


Teljesen odavagyok ezért mustársárga színért, hiszen egyszerre élénk, de mégis tökéletes szín a hideg hónapokra és mindenféle hajszínnel nagyon jól mutat. 
Egy sima farmer-basic felső szettet is nagyon fel tud dobni egy ilyen kardigán. 


Ez az ejtett vállú bordó pulcsi egyszerre szexi, de mégis garantált, hogy nem fogunk benne fázni. Ráadásul ez a szín valami fantasztikus, szerintem mindenkinek kell legalább egy ilyen árnyalatú felső télre. 


Szintén alapdarab szerintem egy szép fehér vagy törtfehér kötött pulóver, hiszen ezt is viselhetjük a hétköznapi szettekben, de akár egy elegáns összeállítás részeként is. Ebbe a darabba egy kis extrát csempész a csavart hátrésze. nekem nagyon tetszenek ezek a pulcsik és ilyen darabok itthon nem is láttam. 


Ha már a csavart hátú daraboknál tartunk, akkor egyszerűen nem hagyhattam ki a listából ezt a gyöngyökkel díszített pulcsit, ami több színben is kapható, de nekem legjobban ez a fáradt rózsaszín árnyalatú ragadta meg a képzeletemet, mert ezt egész évben szívesen viselném szerintem. 


Ez a barackos rózsaszín fonott hátú pulcsi is nagyon extra, igazán nőies darab. Egy sima farmer, bakancs szettet is azonnal csajossá és romantikus hangulatúvá tesz. 


A szoknyák közül legjobban ez a gombos, kordhatású darab tetszett meg. Nagyon tetszik a színe, mivel fekete és barna kiegészítőkkel is remekül párosítható. 


Az egyik kedvencem a listából ez az újságosfiú stílusú kalap, amit szerintem nagyon extrává tesz a láncos díszítés az elején. Egyszerre elegáns és vagány. 


Két táskát néztem ki magamnak, az egyik ez a virágokkal hímzett láncos kis darab, ami nagyon hasonlít a Gucci idei kollekciójának stílusára, de persze az ára sokkal barátibb. 


Munkába tökéletes lenne ez az egyszerű, letisztult és elegáns hátizsák, ami a sportosabb és elegánsabb szettekkel is jól passzol és a mérete is pont megfelelő. 




Remélem hasznosnak és érdekesnek találtátok ezt a kis listát. 😊

Ti rendeltetek már a Zaful webshopjából? Esetleg van olyan darab amit most kinéztetek náluk? 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)