Weekly Inspiration

"Az élet olyan mint egy hullámvasút." Közhely, de igaz. Vannak jó és rosszabb időszakok. Mindenki életében történnek tragédiák és mindenkinek vannak jó napjai, hetei. Az teljesen személyiségfüggő, hogy ezekből ki mennyit oszt meg a külvilággal, vagy épp melyik részét. Mindenki ismer olyan személyt, aki csak panaszkodni tud és szerintem olyat is, aki úton útfélen a sikerességét bizonygatja vagy épp az élete szuper részleteivel traktál mindenkit. Én azt gondolom, hogy teljesen rajtad múlik, hogy hogyan éled meg a nehézségeidet. Vannak akik egyszerűen nem tudják meglátni a jót a mindennapokban, vagy értékelni az apró dolgokat, mások pedig nem szeretnek beszélni a nehézségeikről, csak a jó dolgokról. 
Voltak pillanatok az életemben, amikor azt gondoltam, hogy innét nincs tovább, ezt már nem lehet rendbe hozni, ezt sosem fogom kiheverni, de valahogy végül mindig sikerült talpra állnom. Megtanultam, hogy ha minden darabokra hullik körülötted, akkor meg találnod magadban az erőt, hogy ezeket a darabokat összeszed és kirakd velük az előtted lévő utat. Ugyanakkor megtanultam azt is, hogy sosem szabad biztosra venni a sikert, az emberi kapcsolatokat és a jó dolgokat az életedben, azzal az elgondolással, hogy ez neked jár. Hálásnak és szerénynek kell maradni minden helyzetben, még akkor is ha úgy érzed, hogy a világ tetején állsz. Magas helyekről ugyanis nagyot lehet zuhanni. 
Én hiszem, hogy minden negatív tapasztalatból, hibából, kudarcból, szakításból, csalódásból és gyászból tanul valamit az ember és mindezek formálják a személyiségünket. Vannak, akik mindezt kifogásként használják, akár éveken keresztül is. De én hiszek abban, hogy a sok "emiattot" igenis át lehet változtatni "ennek ellenérére". Csak akarnod kell és kitartanod.


Számotokra mi az ami, segít a nehéz időszakokban?


"Ha elesel, az egy baleset, de ha lent is maradsz, az már választás kérdése."


Mivel nálunk egyelőre kora tavaszi idő van, gondoltam ebben a válogatásban idevarázsolok nektek egy kis téli hangulatot. 😊


A szürke néhány árnyalata.


Igazi must have darab ez a pulcsi.


Csodaszép ez a nyaklánc.


Szerelmes vagyok ebbe a hajszínbe.


A Pantone szerint a 2018-as év színe a lila lesz. Mit szóltok hozzá? Én szeretem a lilát.


Heti háttérkép.


Odavagyok ezért az outfitért.


Forrócsoki-torta... Nyami!


Tökéletes téli nude színek.


Álomszép ez a smink.


Az indokolatlan sodrófától eltekintve csodás kép. (Lehet, hogy a színfalak mögött férj-fegyelmezés zajlott... 😂)


Heti álomház.


Imádom ezt a konyhát. Piros, remélem látod, erről Te jutottál eszembe. 😊


Más id odavan még a szép bögrékért?


Hát nem ennivalóan aranyosak (szó szerint) ezek a sapi-sütik?


Ő lesz a következő Colourpop palettám. Imádom Kathleen Lights kollaborációit a márkával. Egyébként is ő az egyik youtuber akit mindig nézek. 😊


Hangulatos


Csini!


Csodásak ezek az ecsetek.


Imádom ezt a képet.


Nyami! Ez jól hangzik.


Csodás ez a hálószoba.


Central Park hóban.


Nem bánnék egy picike havat, de aztán jöjjön gyorsan a tavasz.


Odavagyok ezért a fürdőért.


Mesés ez a manikűr.


Heti ruhaszerelem.


Heti cukiság 😍

Képek: Pinterest/Weheartit

Szép Hetet Mindenkinek! 

Mit gondoltok a nyitósorokról? Hogy indult számotokra az év? Melyik volt a kedvenc képetek?

Megjegyzések