L'Oréal Paris Cannes 2019 Limited Edition Termékek Teszt/Vélemény



Már javában zajlik a Cannes-i filmfesztivál, aminek ihletésében a L'Oréal Paris egy gyönyörű limitált kollekciót álmodott meg. A Notino jóvoltából most kipróbálhattam a termékeket, sőt néhány bőrápolási újdonsággal is megleptek, ezekről is szó lesz ebben a bejegyzésben. 
Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 



A mára már méltán híres Volume Million Lashes szempillaspirál és a Color Riche rúzsok egy igazán ünnepi, nagyon dívás piros csomagolást kapott, a filmfesztivál arany pálmaleveles logójával megbolondítva. Szerintem gyönyörűek a termékek, igazi gyűjtői darabok.


A spirál a jól megszokott nagy méretű szilikon kefével rendelkezik, ami épp a kellő mennyiségű festéket veszi fel, így nagyon könnyű vele dolgozni. A festék intenzív fekete és gyorsan szárad. Szép dúsít és szétválasztja a pillákat, de sajnos a hosszabbító hatása rajtam nem látványos. Ha valakinek alapból szép, hosszú pillái vannak és csak dúsítani szeretné őket, akkor érdemes tenni vele egy próbát. Nagyon tartós, rajtam körülbelül tíz órát simán kibírt anélkül, hogy elkenődött volna. A lemosása egy kétfázisú lemosóval gyerekjáték, de nekem a sima micellás víz nem hozta le maradéktalanul.


Pillák csupaszon és a Volume Million Lashes egy rétegben.


A Color Riche rúzsoknak nem csak a csomagolása gyönyörű, de  maga a rúzs is egy különleges dombornyomatot kapott. A két limitált kiadású árnyalatból a kedvencem az igazi dívás piros 357 Red Carpet, ami egy krémes, intenzíven pigmentált rúzs. Nagyon tartós és kellemes viselet az ajkakon. Ez az a piros árnyalat, ami szerintem mindenkinek jól áll és minden nőnek be kell szereznie.


A 303 Rose Tendre egy gyönyörű, finom halvány rózsaszín, tökéletes hétköznapi árnyalat. Van egy nagyon finom kis szatén fénye. Mindkét rúzsnak a jellegzetes édeskés L'Oréal rúzs illata van, amit én személy szerint nagyon szeretek. 


A színminták egy húzással készültek.


A L'Oréal Hydra Genius termékekkel régóta szemeztem, de végül nem szereztem be, mivel az összetevők között a harmadik helyen szerepel az alkohol és sajnos illatanyag is van benne. Előbbi sajnos huzamosabb ideig nekem szárítja a bőrömet, utóbbit pedig igyekszem kerülni. Ennek ellenére izgatottan kezdtem próbálgatni a terméket. Hozzám a normál-kombinált bőrre készült verziója került, tehát a bőrtípusomnak megfelelő. A csomagolás masszív, igényes üveg és nagyon tetszik a metál kék pumpás rész. Igazán elegáns, amolyan fürdőszoba-dísze termék. Aloe vizet és a hyaluron savat tartalmaz és ígérete szerint tartósan hidratálttá és ragyogóvá teszi a bőrt. 
Az illata valóban egy picit erős. Az állaga folyós, amolyan szérumszerű. Könnyű eloszlatni és gyorsan be is szívódik. Kellemes érzés a bőrnek és valóban nagyon frissítő. Ha valaki nem érzékeny az alkohol és illatanyag tartalmú termékekre és egy könnyed hidratálót keres nyárra, akkor ez szerintem tökéletes választás lehet.  Kapható belőle egy normál-száraz és száraz-érzékeny bőrre kapható változat is.


Mivel kémiai hámlasztót használok, így a peelingek nekem mostanában kimaradtak, viszont a L'Oréal Paris cukros radírjairól csak jót olvastam eddig, így nagyon örültem, hogy a csomagban ott lapult az egyik. A mitesszerek elleni, tisztító kivi magos peelinget nagyon izgatottan kezdtem tesztelni. Heti három alkalommal ajánlott használni.  A tiszta, száraz bőrre kell felvinni. Felvitel után egy nagyon kellemes meleg érzést ad a bőrnek. Ezután langyos vízzel finoman a bőrbe kell masszírozni,  majd leöblíteni. A bőröm nagyon puha és friss lett tőle, nagyon kellemes gyümölcsös az illata és a használata is egyszerű, mindenképpen ajánlom, hogy próbáljátok ki.


Összességében nagyon tetszettek a termékek, a rúzsok fantasztikusak és a peeling is szuper. A hidratálót is el fogom használni, habár a benne lévő alkohol miatt nem hiszem, hogy napi szinten nyúlnék érte. A szempillaspirált inkább azoknak ajánlanám, akiknek már alapból hosszú pilláik vannak és inkább dúsítani szeretnének rajtuk. 

Ti próbáltátok már valamelyik terméket? Inkább a rózsaszín vagy a piros rúzs nyerte el a tetszéseteket?


Megjegyzések