2013 Tavaszi-Nyári trendek (Nálunk is elérhető márkák darabjaival)

Ahogy ígértem itt vannak a szezon legmenőbb trendjei olyan darabokkal demonstrálva, amiket nálunk is könnyedén be tudtok szerezni. Ha kíváncsiak vagytok egy cukiság márkájára vagy árára, akkor kattintsatok a képre, amin szerepel, az oldalon ahová átirányít, minden infót megtaláltok. :)


Macskák

cats



Szelíd vagy vadon élő, most mindegyik nagyon divatos. A cicás felsők hódítanak ebben a szezonban. :)


Koponyák

skulls



A koponyás holmik már az előző szezonban is nagyon divatosak voltak és ez most sincs másként. Szuperül variálható a többi trenddel, pl. a military vagy szegecses darabokkal. Ha nem akarsz sokat költeni de szeretnél egy koponyás holmit, akkor keress egy cuki sálat vagy egy gyűrűt. ;)


Bajuszkák, Szívecskék és Masnik

mustaches&hearts and bows



Nálatok melyik a nyerő? Én mindhármat imádom. Egy bajuszkás ékszer, egy szívmintás felső és egy masnis kiegészítő és már fel is turbóztad a ruhatárad. ;)


Pöttyök

polka dot



Az egyik legcukibb trend szerintem. Ráadásul nagyon jól variálható, mert szinte minden darabhoz fel lehet venni. A masnik, pasztellszínek és farmer darabok is nagyon szeretik. :)


Csíkos

stripes



Elsősorban a fekete-fehér csíkos darabok hódítanak a szezonban, de nyáron előtérbe kerül majd a matrózos trend is, Ha teltebb az alakod, akkor a függőleges csíkozást neked találták ki. Ráadásul ez most hiperdivatos is. ;)


Zászlós

flag



Az amerikai és brit zászló mintája továbbra is nagyon divatos. Szintén remekül megfér a többi trenddel és egy egészen apró kis kiegészítőtől is azonnal trendi lesz a szetted. :)


Military

military



Tavasszal elsősorban a katonai stílusú kabátok hódítanak, de nagyon menők még a terepmintás darabok, a katonai bakancsok és a hátizsákok is. Utóbbiaknak nagy hasznát veheted majd a fesztiválszezonban. ;)


Szegecsek

studded



Szintén egy olyan trend ami már évek óta hódít. Edén előtérbe kerültek a szegecses loaferek és bakancsok, de nagyon trendi ha a sortodon vagy a kardigánodon viseled őket. :)


Színátmenet

ombre



A smink és frizuratrendek után a divatba is átszivárgott az ombre trend. Szuper kis DIY projekt lehet, hiszen otthon is készíthető ilyen ruhadarab. Szeretnétek erről bővebben olvasni? :P


Azték

aztec



Az azték mintás darabok a szezon egyik legnagyobb durranásának számítanak, különösen nyáron hódítanak majd. Szintén egy olyan trend amit nagyon olcsón be lehet csempészni a ruhatáradba. Elég egy cuki kis ékszer vagy egy sál, esetleg egy táska, hogy trendkövetővé válj. :)


Virágok

floral



Tavasszal nem csak a természet borul virágba hanem mi is. :) Szintén olyan trend ami már évek óta kirobbanthatatlan a kifutók világából. Én ezt személy szerint nem bánom. A virágos holmik is nagyon jól kombinálhatók az egyéb trendekkel, legyen az épp farmer vagy szegecses, esetleg pasztellszín vagy csipke. :)


Mutasd meg vagy mondd el!

short tops and writings



Hódítanak a pocakvillantós pólók és topok. Ezt a trendet csak akkor vállald be, ha megfelelő az alakod hozzá. Ha úgy érzed hogy nem állna jól egy ilyen top, akkor választhatsz feliratos felsőt is, hiszen ezek is nagyon divatosak.


Geometria 

geometric and stars



A geometrikus minták is előkelő helyen szerepelnek a befutó trendek között. Szintén egy olyan trend, ami kiválóan alkalmas az alak formálására. A képen látható ruhák mindegyike karcsúsítja a derekat. ;)


Púder cipellő 

powder



Mindegy hogy sneaker, balerina vagy magassarkú, most mindegyik fazonból hódít a púder és nude szín. Így lehetsz igazán divatos, miközben hű maradsz a stílusodhoz. :)


Egzotikus 

exotic

exotic by annakillerangel featuring h&m


Déli gyümölcsök, buja virágok, lenge szoknyák és ruhácskák, dögös rojtok és szexi állatminták jellemzik ezt a trendet. Nyárra kötelező egy-egy ilyen darab.


Csip-csip-csipke

lace



Egy újabb trend ami betonszilárdan áll a divatvilágban. Lehet dögös vagy bájos, alkalmi vagy hétköznapi, a csipkével sosem tévedhetsz.


Denim 

denim



Nagyon divatosak a farmerdarabok is. Egy farmerkabát, egy mellény vagy ing, esetleg egy sort nyárra mindenkinek jól jön. :)


Villogj! 

neon



A neonszínek továbbra is hódítanak. Egy színes nadrág, egy blézer vagy kabát, esetleg egy dögös szoknya tökéletes választás lehet arra hogy becsempészd ezt a trendet a ruhatáradba. :)


Pasztell

pastel



Ha az élénk színek távol állnak tőled, akkor próbálkozz a pasztell fagyiszínekkel. A menta és a barackszín különösen divatos idén tavasszal.


Metál és flitter

glitter and metallic



A buliszettjeidet ebben a szezonban a metálos és flitteres darabokkal dobhatod fel, de akár a hétköznapi ruháid közé is becsempészhetsz 1-1 ilyen holmit. :)


Feltűnő ékszerek 

massive jewelry



Nagyon divatosak most a hatalmas, már-már túlzó ékszerek. 1-1 ilyen darabbal is feldobhatod az összes szettedet, így nem kell több ékszert is viselned. Ha mégis szeretnél több darabot viselni, akkor tartsd meg a kellő távolságot a két ékszer között. Pl gyűrűt és karkötőt ne viselj egyszerre, és a fülbevaló-nyaklánc páros is felejtős, de egy különleges fülbevaló és egy merész karkötő nagyon ütős páros lehet. ;)


Van kedvenc trendetek az új szezonban? Van olyan ami nem igazán tetszik? Kinéztetek 1-1 darabot amit meg akartok szerezni? :)





Megjegyzések

  1. Hosszú szoknya milyen felsővel mutat jól? Tudom hogy neked is van, emlékszek rá, és tetszett is, szóval tudnál mutatni pár variációt? :) De ha lehetséges, akkor felvéve, nekem úgy jobban átjön, mint így, csak a ruha :)
    Előre is köszi ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)