Tangle Teezer Teszt/Vélemény


Úgy érzem hogy a magyar beauty-blogger körökben én vagyok az utolsó aki még nem írt az ikonikus Tangle Teezerről. Hosszú-hosszú évekig csípőig érő hajam volt és akkor el sem tudtam volna képzelni, hogy azt a hajmennyiség és hosszúságot egy ilyen kis találmánnyal próbáljam megszelídíteni. Aztán eltelt pár év, a hajam most már a vállamig ér, a hajkeféim pedig szép lassan elfogytak, így amikor utánpótlást kerestem, úgy döntöttem kipróbálom a híres Tangle Teezert, hogy vajon megéri e a hájpot, amit kap. A választásom a klasszikus fekete Original modellre esett. Erről olvashattok véleményt most. 


Első körben a klasszikus Original szériából választottam egy sima fekete darabot. Ebben a kollekcióban első sorban pink és lila darabok találhatóak. Én a fekete mellett döntöttem, mert úgy érzem már kinőttem a rózsaszínből és lilából, jobb szeretem a letisztult, elegánsabb darabokat. Az Original széria darabjai 2410 Forintba kerülnek a Notino webshopban. Én is innét rendeltem.


A hajkefe tüskéi nem túl sűrűek és rugalmasak, így dús, göndör hajhoz is könnyedén használható, habár a márkának van kifejezetten erre a típusra tervezett darabja is. Én kipróbáltam nedves és száraz hajon és mindkettőn nagyon jól működik. Egyáltalán nem húz, mégis hatékonyan kifésüli a hajamat.


Nagyon jól kézre áll, pedig nekem eléggé kicsi kezem van, emiatt féltem is picit tőle, hogy mennyire tudom majd biztosan megfogni. Szerencsére nagyon jó a kialakítása. A méretéből adódóan utazáshoz is ideális, hiszen egy közepes neszesszerben is kényelmesen elfér, de akár a mindennapokon is bedobhatjuk a táskánkba. A tisztítása is nagyon egyszerű. A beleakadt hajszálakat egyszerűen ki lehet belőle szedni kézzel is. A száraz sampon és hajlakk nyomait pedig langyos vizes öblítéssel eltüntethetjük.


Engem teljesen meggyőzött a Tangle Teezer és biztosan fogok még belőle venni egy tartalék darabot is. Nagyon egyszerű használni, nem húzza a hajamat, kis helyet foglal és tisztítani is könnyű. Szerintem megéri az árát és nem véletlenül vált ilyen híres termékké az évek alatt. 

Ti próbáltátok már a Tangle Teezer keféket? Melyik kollekció a kedvencetek?

Megjegyzések

  1. Nekem rózsaszín-kék színben van, Pixiboxban jutottam hozzá, így ez jutott. (-: Nagyon kíváncsi voltam, nekem fenékig ér a hajam, és sima, vékony szálú. Pozitívan csalódtam, mert valóban nem rossz termék, pedig én nem kedvelem a hajkeféket, fésű párti vagyok. Nálam előfordul, hogy kirepül a kezemből használat közben, ráadásul balkezes vagyok, így a kialakítása sem éppen engem céloz. :D Azóta vásároltam egy vizes hajra való változatot is, az fogott meg benne, hogy nyeles. (-: Én azt is ajánlom száraz hajra is, nekem kényelmesebb használni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)