Avon Újdonságok Teszt/Vélemény

Az utóbbi időben több Avon újdonságok érkezett hozzám, amiket lelkesen tesztelgettem és úgy döntöttem, hogy egy bejegyzésen belül mesélek róluk Nektek. Egy alapozót, két parfümöt és egy lábápoló krémet teszteltem. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassátok tovább a posztot. 

Legjobban az Urban Defence alapozóra voltam kíváncsi, hiszen a hazai kínálatban ritkán találni 50-es SPF-el rendelkező alapozót és hiába van a nyakunkon a tél, a fényvédelemre ekkor is figyelni kell. Ígérete szerint korrigál és szépít, valamint Clima komplex A-, C-, E-vitaminnal, antioxidánsokkal és 50-es fényvédő faktorral védi a bőrt a környezeti hatásoktól. Hat árnyalat kapható belőle, én a legvilágosabb Light árnyalatot választottam. A csomagolás egyszerű, letisztult és praktikus. Habár 30ml-es a tubus, mégis olyan picike, hogy nagyon jó kis utazós darab lehet, már csak azért is, mert a tubus jól zár.

Továbbra sem a kedvenceim a tubusos alapozók, mert nehéz őket adagolni. Az Urban Defence állaga ezt némileg megkönnyíti, hiszen nem túl folyós, inkább a krémesebb a kategóriába sorolható. Van egy enyhe púderes illata, ami engem nem zavart különösebben.

A Light árnyalat nekem picit sárga volt, mivel inkább a rózsaszín vagy neutrális árnyalatok passzolnak a bőrömhöz, de eldolgozás után ez annyira nem volt feltűnő.

Van egy minimális oxidáció, így emiatt én inkább félretettem a tavaszi és nyári hónapokra, amikor van egy pici színem és nem ennyire feltűnő a dolog. A finishe egyébként nagyon szín, természetes. A fedése gyenge, inkább színezett hidratálószerű, építeni nem igazán lehet, mert akkor foltos lesz. Nekem legjobban az ecsettel való felvitel vált be, mivel a szivacstól egyszerűen eltűnik a bőrről, kézzel pedig nem tudtam szép eredményt elérni az orrom környékén. Összességében egy nagyon jó kis mindennapi terméknek tartom, bár a világos bőrűek gondban lehetnek a színválasztékkal, mivel a legvilágosabb szín is inkább sárgás és van egy kis oxidáció is. A finishe nagyon szép és dicséretes a magas fényvédelem is. Egyelőre azt hiszem elteszem a tavaszi hónapokra.

Az Avon Luck Lucky Me illatpárosra már csak a csodaszép üvegek miatt is nagyon kíváncsi voltam. Szerintem gyönyörűek ezen a színátmenetes üvegek, különösen a női illat esetében, a lila és pink, a dombornyomott üveggel és az arany kupakkal, egyszerűen odáig vagyok érte.

A férfi illat illatjegyei: timutbors, rozmaring, ámbra

Egy nagyon kellemes, friss, finoman fűszeres őszi-téli férfiillat, ami tökéletes azoknak akik nem szeretik a túl tömény és édes illatokat. Inkább a fiatalabb korosztálynak készült és tökéletes nappali viseletre. A tartósságát tekintve átlagosnak nevezhető, bőrön nagyjából négy órán át érezhető intenzíven, de ruhán egész nap megmarad az illata. Mivel a kupak jól zár, így utazáshoz is ideális. Az ára is nagyon kedvező, hiszen 75ml-t kapunk 4000 Forintért. Kapható belőle ünnepi szett is 5000 Forintért amiben a parfüm mellett egy miniatűr verzió és egy sampon/tusfürdő is van.

A női illat illatjegyei: pezsgő, ámbra, vaníliabab

Ez a gyönyörű üveg egy igazán élettel teli, kacér őszi parfümöt rejt. A vanília aromája finoman végigkíséri az illat teljes jelenlétét, ami nagyon szépen felmelegíti a gyümölcsös és virágos akkordokat is. Van benne egy kis pikáns fűszeresség, ami nagyon kellemes a hideg napokon. Ez az illat is inkább a tini és 20-as korosztály számára lehet vonzó. Hétköznapra, randira és buliba is nagyon jó választás. A tartósságát tekintve nagyon szépen szerepelt, bőrön nagyjából hat órán át érezhető intenzíven, hajon és ruhán másnapra is megmarad az illata. 50ml-es kiszerelésben kapható, ami 4790 Forintba kerül, de kapható belőle ünnepi csomag is, amiben testápoló és mini parfüm is van. Ez 6000 Forintba kerül.

Nagyon szeretem az Avon Foot Works termékeit, különösen a lábápoló krémeket. A Vanilla Berry lábápoló krém sem okozott csalódást. Valami fantasztikus bogyós gyümölcsös joghurt illata van és szuperül ápolja a lábat, ami a hideg időben nagyon jól jön. Most 600 Forintért kapható, ami nagyon jó ár a 75ml-es kiszerelésért. Nekem ez nagyjából két hónapra elegendő szokott lenni. 

Próbáltátok valamelyik terméket? Ha igen, mik a tapasztalataitok?

Megjegyzések