A nap szettje

A mai nap szettje remekül illik ehhez a borongós időjáráshoz. Viselheted randira, csajos programokon, városnézéshez, utazhatsz is benne, de akár egy koncertre is felveheted. Ha alacsonyabb vagy válassz hozzá vastag talpú szandált, ha pedig kicsit teltebb az alakod viselj alakformáló fehérneműt, ami gyönyörű nőies vonalakat varázsol majd. :)

Szükséged lesz egy koptatás nélküli sötétkék csőfarmerre. Ilyet találsz a Zara, a Stradivarius és a New Yorker üzleteiben is. Amit a képen látsz, az a Tally Weijl-től van, csakúgy mint a barna felső. Ezt az egyszerű szerelést feldobhatod egy leopárdmintás sállal. Az itt látható darabot a Mango üzleteiben találod meg. Az egyedi hasított bőr saru a Pull&Bear-től van, a fonott kistáska pedig Pimkie. A karkötő és a fülbevaló a Bijou Brigitte üzleteiben lelhető fel.
A körmödet fesd ki egy bronz vagy arany színű lakkal és a parfümöd legyen egy fűszeres, édes, különleges illat, mint amilyen a "Trésor" a Lancome-tól. Ezt a Douglas-ban vagy a Müller-ben találod.
Ehhez a szereléshez természetesen egy hippis, laza frizura passzol. Itt találsz egy kis videósegítséget. Ha nem szeretnél a hajvasalóval vagy sütővassal bajlódni, előző nap hajmosás után (vagy csak vizezd be a hajad) tegyél a hajadra göndörítőhabot, majd válaszd el középen és mindegyik oldalon válaszd 3-3 részre és ezeket fond be egyesével. Így összesen 6 kis fonatot kapsz majd, amik éjszaka megszáradnak és gyönyörű, természetesen hullámos frizurát kapsz, ha kibontod őket. Ezután nincs más dolgod mint választani a videóban szereplő két változat közül.
A smink elkészítését leírom pontról pontra.
  • Természetesen az első lépés az arctisztítás és hidratálás. Hagyj elegendő időt, hogy az arckrémed beszívódjon.
  • Vidd fel az alapozódat és gondosan dolgozd el, különösen a hajvonalad és az állad környékén, hogy ne maradjon foltos a bőröd. Ha szükséges használj korrektort, majd fixáld az egészet porpúderrel. ( L'Oréal mindkettő a képen)
  • A képen látható L'Oréal szemhéjpúder arany színű, csillámos árnyalatát vidd fel a belső szemzugodba alul és felül. Felül dolgozd el a szemhéjad közepéig. A barna L'Oréal szemhéjpúdert vidd fel a külső szemzugodba és dolgozd befelé, amíg össze nem ér az arany színnel. Ügyelj rá, hogy a két szín csak a mozgó szemhéjadra kerüljön. Mosd őket össze. A barna színnel húzd ki az alsó szempilláid tövét is vékonyan. A matt nude színű Rimmel szemhéjpúdert vidd fel a szemöldökcsontodra és dolgozd el a másik két színnel.
  • Húzd ki a szemedet egy sötétbarna szemceruzával. (Bourjois a képen)
  • Fesd ki a szempilláidat két rétegben. (Bourjois Ultra Curl a képen)
  • Vigyél fel az arccsontodra pirosítót egy ecsettel. (Essence a képen)
  • Kenj fel egy rózsaszínes nude szájfényt. (H&M a képen)
safari girl

Racer back top
€13 - tally-weijl.com

Lip Gloss
£2.99 - hm.com

Mango Echarpe LéOpard Chocolat
€20 - placedestendances.com

Nail Varnish
£0.99 - hm.com





Remélem elnyerte a tetszésed ez a szett! Milyen összeállítást látnál legközelebb az oldalon?



Moon Angel

Megjegyzések

  1. Tetszenek ezek a "nap szettje"-s bejegyzéseid ;)Az a legjobb bennünk , h látom hogy néznék ki benne :D fura , de szerintem azért , mert nagyon jól leírod ! N.

    VálaszTörlés
  2. ja, és legközelebb írhatnál egy westernes szettről is :) N.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)