Mini Haul

Tegnap felkerekedtem, hogy hajtóvadászatot indítsak a Lovely Baltic Sand zöldeskék lakkja után. :) Mázlim volt, mivel az első Rossmann-ba ahová betértem, még egyetlen egy darab csücsült a display-en, ami nyilván csak rám várt. :P :D
Ezután még elcsábultam egy Rimmel vízálló spirálra, mivel akciós volt és egyébként is akartam egy vízálló spirált. :)
Utána pedig betértem az Euro Family-be, gondoltam körülnézek Lora lakk ügyileg és milyen jól tettem... :)


Szerzemények...


Rimmel Extra Super Lash vízálló spirál és Lovely Baltic Sand


A Lora állvány igazi meglepetés volt, ugyanis csodás új lakkokat találtam, alig tudtam választani és visszafogni magam, mert 2db lakk csak 300Ft. :P Végül őket hoztam el. A csodás neon korallos színből rögtön kettőt is vettem, mert olyan csodás és úgy gondoltam szuper nyeremény lenne majd egy szorgalmas ki kommentálónak. ;)


Az a csodás türkizes-zöldeskékes petrolos szín szerelem volt első látásra és a csillámos árnyalattal szerintem mesésen fog mutatni.


A rózsaszín Barbie lakk is meseszép és a pelyhes lakkot, sem tudtam otthagyni, olyan mintha apró rózsaszirmok lennének benne... :)


Kicsit hasonlítanak? :) Arra gondoltam a Lovely lakk érdes felületét remekül egyensúlyozná a Lora, sőt még egy kis extrát is adna neki, mivel a Lora lakkban színes csillámok is vannak. :)


Hát ennyi lenne ez a mini-mikro kis haul, hamarosan hozok majd teszteket a lakkokról. :)


Nektek megvan valamelyik? Próbáltátok már a homokos-lakkokat? Esetleg a Lora lakkokat? :)

Megjegyzések

  1. Tetszik a Lora neonos korall, a korall színért oda vagyok :) Nekem is meg van a kék lovely baltic sand, tetszik a csillogása, de ez a felület még nekem annyira szokatlan, nem tudom eldönteni, hogy tetszik e vagy zavar, hogy ennyire érdes :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Lora lakkok közül a csillámosak tetszenek. :-) Benézek a közeli százasba ahol van Lora állvány (igaz alig van rajta körömlakk, általában csak egy pár darab és sosem ilyen szépek). A Lovely új spirálját, ami műszempilla hatást ígér nem nézted? Én megvettem mert mindig is vágytam a műszempilla hatást ígérő drágább párjára. Mindössze 650 forint volt és, bár nekem elég hosszú és sűrű pilláim vannak, nagyon bevált. :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lakkokat vettél. Én most sajnos lakk-stoppon vagyok :( (legalábbis a párom szerint :P )

    VálaszTörlés
  4. Volt több Lora spirál is és láttam egy új Miss Rose-t is. Gondolkodtam rajtuk, de mivel megvettem a Rimmel-t így nem akartam még egy spirált venni. :D
    Viszont volt még két Lora amik nagyon tetszettek, az egyik egy abszint színű, a másik pedig hasonló a sellős-fedőlakkhoz, de abban csillagok és szívecskék vannak. :P

    VálaszTörlés
  5. Csillagok és szívecskék??? Hú, még nem láttam, de már szerelmes vagyok belé. :-))))

    VálaszTörlés
  6. Épp ma nekem is sikerült végre beszerezni a Baltic Sand kollekcióm hiányzó két darabját, annyira szép az a kék, már fel is kentem a körmeimre :) Amúgy tényleg nagyon hasonlítanak a Lora lakkal egymásra, már várom a tesztet :) A többi Lora lakk is nagyon szép.

    VálaszTörlés
  7. Nekem az összes Baltic Sand lakk megvan és imádom őket! :)
    A Lora lakkokra kíváncsi lennék, milyenek körmön, remélem megmutatod majd őket úgy is! :)

    VálaszTörlés
  8. Örülök, hogy végül neked is sikerült megkaparintani a Baltic Sand lakkocskát. :)

    VálaszTörlés
  9. Nem is tudom melyik Lora lakk tetszik jobban...talán a türkizes, alig várom, hogy csinálj vele manikűrt :)

    VálaszTörlés
  10. Szép kis lakkokat vásároltál :) A Rimmel spirállal szerintem elégedett leszel, én évek óta csak az ilyen csomagolású spirálokat használom és nagyon szeretem őket :) Most éppen a szürke, göndörítős változatot nyűvöm :)

    VálaszTörlés
  11. Mennyi szép Lora lakk. = A múltkor én is álldogáltam az állvány előtt, ahol 290 FT volt 2 db, de végül erős voltam, és nem hoztam el egyet sem... Pedig vagy fél órát álmélkodtam és gondolkodtam, hogy melyik az, ami tetszik. :D

    VálaszTörlés
  12. Másfél hete nálam is beütött, hogy valami kék lakkot szeretnék. Azt hiszem nekem is kell ilyet keresnem.

    VálaszTörlés
  13. nagyon széép szinekre tedtél szert!

    VálaszTörlés
  14. Nagyon tetszik mindegyik lakk, a kék baltic sendet én is szerettem volna, de sehol nem találtam, így csak a másik 2 van meg....

    VálaszTörlés
  15. Nincs még egy homokos lakkom, valahogy eddig nem vonzott, de most elgondolkodtam :-)
    A korall Lora lakk nekem is nagyon tetszik! Van már jópár korall lakkom, de ez is elférne a gyűjteményembe :-)
    Várom a képeket a lakkokról!

    VálaszTörlés
  16. Hol lehet ezeket a lakkokat venni?

    VálaszTörlés
  17. Euro Family-ben érdemes megnézni, egyéb Euros boltokban és a Vianni-ban. ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)