Catrice "Hip Trip" paletta swatchok+vélemény

A Catrice nyári trendkiadását most szinte minden Rossmann-ban akciósan lehet megvásárolni. Én még augusztusban csaptam le erre a palettára, de múlt héten három üzletben is láttam még belőle, ezért gondoltam, hogy mutatok színmintákat és írok róla véleményt, hiszen már volt alkalmam kitapasztalni.


 A paletta egyszerű, átlátszó csomagolást kapott, díszítésképpen ezüstös minta van rajta. Jól záródik, a színeket fémes panel rejti.


 Volt hozzá kétvégű applikátor is, az egyik felén a szokásos szivacsos applikátor, a másik felén egy gyér ecsetke. Láttam már ennél rosszabbat is, de végszükséges esetén talán használható.


 Az első szín egy gyönyörű sötétkék, egy élénk égszínkék és egy fura, zöldes-foltos árnyalat.


 A második hármasban egy rózsaszínes-barackos szín, egy bőrszín és egy matt krémszín szerepel. Külön pozitívum, hogy ezek mindegyike matt árnyalat.


 Természetes fénynél az ablak közelében. A felső sorban alap nélkül, az alsó sorban alappal készítettem a swatchokat. A legintenzívebb árnyalat a sötétkék, ez szerintem gyönyörű. A világoskékkel nagyon jól passzol, akár teljes sminket is lehet velük csinálni.

Most jön az amit nem értek. Ezt a fura, semmilyen, 0 pigmentáltságú zöldet miért kellett belerakni. Highlightnak? De mihez? Önmagában a szemhéjon nem látszik, sőt inkább betegessé tesz. Egy szép sötétbarna szín szerintem ésszerűbb lett volna a palettában.


Természetes fényben. A rózsaszínes-barackos árnyalat szép és visszafogott, én még pirosítónak is használtam egyszer, szóval ez még praktikus is.
A két kedvencem a bőrszín és a matt krémszín, ami tökéletes highlight. A bőrszínt és satírozáshoz szoktam használni, mert szuperül "felmelegít" szinte minden árnyalatot.

Összegzés: A kék árnyalatok nagyon szépek, a rózsaszínes még pirosítónak is használható. A bőrszín és a világos árnyalat szerintem telitalálat és azt sajnálom, hogy ezt a két matt árnyalatot nem tudták beletenni a Nude palettába. A zöldnek semmi de semmi keresnivalója nem lenne abban a palettában. További negatívum még, hogy a fém panel nagyon gyorsan összeporolódik a használatkor, ez főleg a sötétkék színnél csúnya.

Értékelés: 

5/3,5 

Nem egy olyan paletta, ami nélkül nem lehet élni, de szerintem 900Ft-ot megért. A nude palettához kiegészítésnek tökéletes, így utazáshoz szuper, hiszen a kékekkel akár egy színesebb smink is kreálható, plusz sos-pirosítónak ott a rózsaszín. ;)
Ha valakinek megtetszett, érdemes körülnézni a Rossmann-ban az akciós termékek között. Én még a pirosítóból, a bronzosítóból, a rúzsokból és a lakkokból is láttam. :)


Mit szóltok hozzá? Megvettétek ezt a palettát?

Megjegyzések

  1. De klassz színek, nagyon jó hogy megosztottad, holnap úgyis menni akartam Rossmannba. Jó tippeket adsz, én sokat utazok így egy ilyen paletta tökéletes lenne, és a rózsaszín tényleg klassz lehet pirosítónak.

    VálaszTörlés
  2. Háát nem rossz végülis, de nem is olyan nagy szám :)

    VálaszTörlés
  3. Eh, én jobbra számítottam a Catrice-tól, tetszik tetszik, de mégse rabolta el a szívem :(

    VálaszTörlés
  4. Én is jobbra számítottam volna Catrice-éktől, de táskába dobósnak nem lenne rossz :-)

    VálaszTörlés
  5. Hát ez a paletta nem nyerte el a tetszésem. A sötétkék gyönyörű, imádom az erős, jól pigmentált színeket, ezért sem tetszik ez a paletta. Pedig anno, ki is néztem még magamnak, de miután láttam swachokat róla, le tettem róla.

    VálaszTörlés
  6. ez a sötétkék szín tényleg nagyon szép, de nem költenék rá. tényleg nem egy létfontosságú paletta :)

    VálaszTörlés
  7. én"jobbra" számítottam, de nem katasztrófálisan rossz :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)