Haul (Leárazások,Drogéria,Sleek)

Ennek a zsákmánynak egy részére még karácsony előtt tettem szert de mivel tudtam, hogy úgyis veszek majd pár dolgot a leárazásokon, így nem akartam gyors egymásutánban 2 haul bejegyzést a blogon, így egybe csaptam a kettőt.
Azt nem mondom, hogy elégedett vagyok ruhák terén, mert sajnos a kinézett kabát és csizma sem lett meg, de azért pár dolgot vásároltam. :)


A képek egy része nem lett valami jó minőség, ezért előre is elnézést kérek, de sajnos ezek a szürke-napfény nélküli napok nem a legjobban fotózásra. :-/ Fehérneműket is vásároltam a New Yorker-ben és a H&M-ben de ezekről értelemszerűen nem rakok ki képet. :D A New Yorker-es sima testszínű, levehető pántos, csipkés, a H&M-es pedig ilyen, kék színben.

Ha kíváncsiak vagytok, miket vásároltam, akkor a lenti linken megnézhetitek a teljes bejegyzést és a fotókat! :)




 Ők a karácsony előtti szerzemények. :)

Maybelline Master Drama szemceruza - Őt azért vettem meg ismét, mert az előzőt azt hittem, hogy elhagytam, de aztán meglett, úgyhogy most van egy utánpótlás is.


Balea tusfürdő - Nagyon kellemes illata van, amolyan igaz relaxálós. :)

Garnier sampon és balzsam - Ennek az illata tetszett meg és mivel épp akciós volt, lecsaptam rájuk. :P

Balea sminklemosó - A látszat csal, mert ez a kétfázisú, nem a sima kék, de a fotózás megpróbáltatásainak hála összerázódott. :D


Catrice Art Collection paletta - Nővérkémnek hála ő a második a birtokomban. :) Jelenleg türelmesen várja, hogy eldőljön a sorsa, de az általam vásárolt darabbal itt láthattok tesztet. :)

Rimmel Space Dust "Aurora" - Szerintem őt mindenki ismeri. :)

Astor rúzsok - 600Ft-ra akciózták le őket a Rossmann-ban, így egyértelmű volt, hogy hazajön velem néhány árnyalat. :P

Maybelline Color Sensational rúzs - Ő régi kívánságlistás volt, de nehéz olyat találni amibe nem másztak bele. Most szerencsém volt. :)


 A Rimmel lakkról nem akarok kisregényt írni, szerintem csak az nem találkozott vele blogger körökben aki nem akart. :D


 A Maybelline rúzs árnyalata a "278 Rose Diamonds".


 Az Astor rúzsok. "103 Mauve Organza" és "200 Cherry Silk".


 A Mauve Organza jelenleg a tesómnál van kölcsönben, a küldetéssel, hogy neki is vegyem meg, mert ez bizony az ő imádott Chanel rúzsának (ami már nem kapható) a dupe-ja. :)


 Szerintem gyönyörű színe van, ha valaki Rossmann közelben jár, akkor érdemes megnézni az akciós kosárkában, plusz pont a Rossmann-nak hogy le voltak fóliázva, így nem lehetett belenyúlkálni. ^^


 Szerettem volna egy brutál vörös rúzst, ez az árnyalatot pedig már régóta kinéztem magamnak, az akciós ár pedig megadta a végső lökést a megszerzéséhez. :)


 Csodás, krémes és brutál pigmentált, nagyon tartós. IMÁDOM!!! :)


 A Maybelline rúzs. Nagyon fényes, csillogós árnyalat. :)


Ők már a leárazásos szerzemények. A New Yorker-ben vettem ezt a pihe-puha mályvás-rózsaszínes kardigánt.


 A Tally Weijl-ből hazajött velem az áhított farkasos póló. :P


 Plusz féláron a farmering amit már ősszel kinéztem magamnak. L-es méretben vettem meg, mert szeretem ha picit nagyobb, overize így horhatom cicanacival is. :)


Abszolút bagatell dolog, de imádom a cuki melegítőket, ezt a szívecskéset nem tudtam otthagyni. Sportoláshoz, itthon lazításhoz tökéletes. :)


 Természetesen nem hagyhattam ott a masnis harisnyát sem a Tally-ban. :P


A H&M-ben végre találtam egy tökéletes statement nyakláncot. Igaz nem volt akciós, de hasonlóra már régóta vágytam. :)


Pénztárcát is szerettem volna venni, mert az előző Mango pénztárcám kb. 6-8 éves volt és már eléggé megviselt állapotba került. Most is a Mango-ból választottam, akciósan nagyon jó befektetés volt. :)


 Néhány sminkterméket is beszereztem, köztük sok régóta kívánságlistás volt. :P


S-He Stylezone lakk - Belé azonnal szerelmes lettem, úgyhogy haza is jött velem, a legutóbbi DM túrám során.

Astor rúzs - Még egy árnyalat, ami megtetszett. :P

Miss Sporty rúzs - Ennek a színe nagyon hasonlít egy MAC rúzsra, habár a minőség terén nem veheti fel vele a versenyt, de nem tudtam otthagyni. Róla van szó.

Essence pigment - Annyira de annyira szép ez a kék árnyalat, hogy nem tudtam otthagyni, szinte könyörgött az akciós kosárból, hogy had jöjjön velem. Valószínűleg nyeremény lesz majd. :P


 Hát nem csodás? :) Itt láthattok róla swatchot!


 Ő pedig az újabb csodás Astor rúzs. :)


 Nekem egyébként nagyon tetszik a csomagolás, igazán elegáns.


 Az árnyalat neve. :)


 Ő a Miss Sporty rúzs, habár élőben nem ilyen a színe, de ahogy említettem a fényviszonyok borzalmasak voltak.


A Sleek Ultra Mattes V1 Bright palettát Yndre Blog Sale-jén vettem. Mostanában elsősorban matt színeket szeretnék vásárolni így ő is és a Dark testvérkéje is kívánságlistás volt, habár őt sajnos lenyúlták előlem. :P


 Nagyon örültem neki, mert vadiúj, csupán csak swatcholt paletta, a dobozában érkezett.


Tavaszra és nyárra tökéletes lesz, habár a második sor kékjét és a szürke árnyalatot már a szilveszteri sminkemben felavattam. :P

Hát ennyi lenne. :) Jövő héten majd még hozok egy szokásos YC Haul-t is, mert épp várok egy rendelést. :) 

Ti vettetek valamit mostanában? Esetleg a leárazásokon? Ha van haul bejegyzésetek, szívesen várom a linkeket is! ;)

Megjegyzések

  1. Nagyon jó dolgokat vettél, a Sleek paletta tesztjét kíváncsian várom :-)

    VálaszTörlés
  2. Szuper dolgok! :D Most én is rúzsmániás lettem, pedig régen ki nem állhattam a rúzsokat :D :D :D

    A pénztárca mennyibe került? :D Az enyém is darabokban van...Venni kéne újat, de ami tetszik is, meg jó nagy is, azok mind hat meg hét ezerért vesztegetik :D Annyit meg nem adok ki pénztárcára :D

    VálaszTörlés
  3. Iluss, leárazva 3000Ft volt. :) Volt feketében is.

    VálaszTörlés
  4. Szupi dolgok! :) A rimmel lakk megvan nekem is.
    Azt a balea kétfázisú szemfesték lemosót én si meg akarom venni, ha elfogy a mostani. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik az a kardigán és a masnis harisnya is! :)Én is ezt a sminklemosót használom, nekem bevált.
    Nekem kellett vennem utánpótlást az éjszakai hidratálókrémemből (L'oreal) és egy szemkörnyékápolót (Garnier) (bár ezt egy rokonom fizette utókarácsonyi ajándék gyanánt). Egy ideje kinéztem a Bershkában egy harisnyát, apró masnikkal díszítve, amit teljes áron is megvettem volna, de leárazták majdnem a felére. Szükségem volt egy praktikusabb csizmára is a hideg, havas időben a magassarkúm helyett. A CCC-ben ezt is letudtam. Hazajött még velem a New Yorkerből egy meleg pulóver. Aztán mikor mentem ki, láttam, hogy az egyik üzletben némely darabokra 50%-os akció van. Továbbmentem, már mehetnékem volt haza és gondoltam, ott úgyse találok semmit, általában nem szoktam, de visszafordultam, mert gondoltam azt a pár percet mégis megéri, sose lehet tudni. Nagyon jól tettem, mert tavaszra szerettem volna egy barack színű kardigánt, és itt most 1500 Ft-ért ezt megkaphattam. Az utolsó darab volt. Néha nekem is lehet szerencsém :D. Szóval, kövessétek Ti is a példámat! :D

    VálaszTörlés
  6. Mennyi sok szép dolog, ezeket a rúzsokat lehet, hogy megnézem majd magamnak közelebbről is! :)

    VálaszTörlés
  7. Ohh azok a rúzsok! Mindegyik nagyon szép!
    Az a she lakk nekem is nagyon tetszik, de még nem sikerült eldöntenem, hogy érdemes e megvennem :) remélem megmutatod majd, hogy milyen felkenve :)

    VálaszTörlés
  8. A bordó, szívecskés macinaciba azonnal beleszerettem, sürgősen New Yorkerbe kell mennem!
    Szuper dolgokat vettél, a rúzsokról várom a sminkes posztokat! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. Én mostanában kezdtem el megbarátkozni a rúzsokkal. Eddig nagyon idegenkedtem tőlük, de mostanában a smink elkészültekor úgy éreztem, hogy hiányzik valami. És ez a valami a szájfejtés. Egyelőre nagyon komfortzónában mozgok, olyan színt használok, ami látszik, hogy ott van valami, de nem az tűnik fel rögtön. Bár én inkább szemfestés párti vagyok, így lehet, hogy nem is nagyon fogok elmozdulni innen. :D Nagyon szép színeket vettél.

    Látom meglett a masnis harisnya :)

    VálaszTörlés
  10. A rúzsokra nagyon kíváncsi vagyok, gyönyörű mind :) Én a New yorkerben néztem ki néhány melegítőnacit, de 5000 (4000) ft-ot sajnálok értük, pedig nagyon édesek :)

    VálaszTörlés
  11. Engem is a rúzsok érdekelnének nagyon, meg persze a paletták, mert azok is csodásak :)

    VálaszTörlés
  12. Az a naci nekem is jól jönne.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)