NOTD - Best of Spring


Nagyon szeretem az olyan manikat, amikben többféle minta és textúra szerepel. Most egy ilyet készítettem. :) Habá a virágok elég kis bénák lettek, de nekem mégis tetszik, mert olyan kis vidám és tavaszias hangulatú. :) Még több képért kattintsatok a linkre! :)
A hüvelykujjamra a Lovely zöld színű Baltic Sand lakkja került, a mutató és középső ujjamra az Essence "That's what I mint" árnyalatát kentem. A mutatóujjamra egy Lora lakkal készítettem a pöttyöket, majd a Lovely mattíó lakkot kentem rá. A középső ujjamra egy Catrice pelyhes lakk került.


 A gyűrűs ujjamra és a kisujjamra az Essence "Upper Green Side" lakkra került alapnak.


 A gyűrűs ujjamra két Catrice és egy Lora lakk segítségével készítettem a virágokat.


 A kisujjamra az Essence 101 Kiskutyás lakkját kentem fel.


Nekem nagyon tetszik a matt-fényes, sima-érdes, pöttyös-virágos kombináció. :)

Nektek tetszenek az ilyen mixelt, többféle mintát és textúrát felvonultató manik? Melyik az abszolút kedvenc tavaszi körömlakkotok? :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)