NOTD - Blue Overdose


 Elég régen volt már manikűrös bejegyzés a blogon, de most jópár új lak került a birtokomba, úgyhogy el foglak titeket árasztani a körömlakkos-manis bejegyzésekkel, ígérem. :) Elsőként egy kék-túladagolás következik, ha kíváncsiak vagytok rá, tudjátok mit kell tenni! ;) 



 A főszerep a Lovely Baltic Sand "Nr.6" lakknak jutott. Komolyan ilyen szép lakkoknak adhatnának már valami fantázianevet, nem?


 Gondoltam feldobom még egy kis kékkel. Elvégre nem elég kék, áh neeem! :D


Ehhez a bloggertaliról hazahozott két lakkot választottam, egy H&M csodát, amit a középső ujjamra kentem és egy szintén Lovely lakkot, ami a gyűrűs ujjamra került.


 Bevallom utólag kicsit megbántam a másik Lovely lakkot, mert ez a homoklakk önmagában is egy csoda, nekem a pelyhekkel már sok.


 A H&M lakkal viszont egymásnak lettek teremtve. Először is, a csillámok pont olyan színűek, mint a Lovely lakkban, ezért nem változtatja meg a színét, csak extra csillogást ad neki. A felületét pedig egy árnyalatnyival simábbá és fényesebbé teszi, ahogy azt a képeken is láthatjátok.


A homoklakkról. A szokásos Lovely ecset, könnyű vele dolgozni, habár egy picit sok festéket vesz fel. Nekem két rétegben fedett tökéletesen, a száradási idő az első rétegnél kb. 3 perc, a másodiknál 5-8 perc.


 Gyűrűs ujj a H&M lakkal kiegészítve. Itt látható, hogy fényesebb és simább a felülete így.


 A tartósságát tekintve... háát... nem vagyok elájulva tőle. Nekem a második napon a körömvégeimen már lepattogzott. Szerencsére csak pici darabokban, de akkor is idegesítő.


 Lakásban, ablaknál szintén a gyűrűs ujjam a H&M lakkal és a kisujjam simán a homoklakkal.


 Szerintem csodás kis sand csoda ez, egészen egyedi szín, nem is tudom a homoklakkok közül melyik márkának lenne hasonló árnyalata. A tartóssága (vagy inkább annak hiánya?) ellenére szerintem gyakran fogom használni, mert annyira csodás színről van szó.





Még egyszer a felhasznált lakkok. A bal oldalon a Lovely "Nr.115"-ös lakkja.


Dexter is legusztálta a lakkot, fiúkutyaként tetszett neki, elvégre kék. Egyébként Gergőnek is nagyon tetszett, azt mondta ezt még ő is viselné. :D Remélem csak viccelt. :D

Nektek megvan valamelyik lakk? Szeretitek a kék vagy homoklakkokat? :)

Megjegyzések

  1. Imádom, olyan szééép ez a lakk :D Jól mutat rajtad, szerintem jó a glitter is rajta :D Cuki az a kutyi-nózi :D A fiúknál pedig sosem lehet tudni, láttam én már egyet a mást :D

    VálaszTörlés
  2. Annyira szépséges az a Lovely lakk, a mani pedig nagyon tetszik! : )

    VálaszTörlés
  3. Az első képen virágoknak néztem a sima pelyheket. Szép, élénk.
    Ma néztem lakkot, de nem fogott meg semmi. Valami szép zöldet szeretnék.

    VálaszTörlés
  4. Hát ez mesés! Nekem olyan sellősek ez a mani ^^

    VálaszTörlés
  5. Sűrgősen ki kell probálnom ezt a kék lakkot, annyira jól néz ki rajtad: )

    VálaszTörlés
  6. Eszméletlenül jó lett, annyira nagyon tetszik :) Az a fedő szuperül feldobja.

    VálaszTörlés
  7. Én inkább csak az egyszerű, természetes színű manikűröket szeretem, de ez nekem is nagyon tetszik. Gyönyörű ez a kék szín!

    VálaszTörlés
  8. Neked biztosan jól áll , azonban nekem nagyon sok, inkább a pasztelles színvilágot és a természetes , klasszikus manikűrt részesítem előnyben.
    (Marika)

    VálaszTörlés
  9. waah hát ilyen kékből tényleg nem elág! gyönyörűek ezek a lakkok:)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jól néznek ki együtt! :)

    VálaszTörlés
  11. Nekem is megvan ez a Lovely lakk, szeretem. Bár múltkor egy nap után lepattant, azt annyira nem élveztem :D

    VálaszTörlés
  12. Örülök, hogy mindenkinek tetszett! :)

    VálaszTörlés
  13. Utolsó mondat :D
    Nagyon szépek ezek a lakkok és szerintem így egy ujjon még nem túl sok a két Lovely lakk együtt, jól néznek ki! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)