Lovely "Pastel Green" szemhéjtus teszt


 Mára egy szemhéjtus tesztjét hoztam el nektek, mégpedig a Lovely limitált kollekciós pasztell alma-menta zöld színű tusát mutatom be nektek. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan teljesített, nézzétek meg a teljes bejegyzést. ;) 



 A csomagolás egyszerű, mutatós, kecses kis "fiola".


 Nekem külön bejön a retro stílusú felirat. :)


 Infók. Az ára, ha jól emlékszem 600-700Ft és én még a héten is láttam belőle a Rossmann-ban szóval érdemes kutakodni, ha valakinek megtetszene. :) Egyébként 2gramm mennyiséget kapunk.


 A klasszikus folyékony tus, vékony ecsetes applikátorral.


 Kinti fényben. Én nagyon béna vagyok a folyékony tusokhoz, ráadásul ez a tus eléggé folyós. Nem mondom, hogy nem szenvedek néha vele. :D De ismétlem ez az én hibám is, mert inkább a filces és zselés tusokhoz vagyok hozzászokva. :) 
Sajnos a felvitelnél más problémák is vannak. Baromi nehéz szép, egyenletes vonalat húzni vele. Ha pedig még egyszer átmegyünk rajta, akkor fennáll a veszély, hogy egyenetlen lesz a vonal, így építgetjük, formázzuk és oda a szép vékony kis tusvonalunk. 
Szóval nem az a fajta tus, amit gyorsan 1 perc alatt feldob az ember lánya. Kell hozza kézügyesség és türelem.


A másik negatívum, hogy lassan szárad. Vigyázni kell vele, hogy felkenés után ne pislogjunk, mert elkenődik. Viszont, ha egyszer megszárad, akkor nem megy sehová. Nekem 6-8 órát simán kibírt a szememen, nem kopott vagy maszatolódott el, még 30 fokban sem. A színe egy rétegben inkább menta, több rétegben én inkább almazöldnek mondanám.

Összegzés: Szép színe van és nagyon tartós, de nem egyszerű felkenni. Az ára szerintem igazán baráti és különleges kis darab, nem sok márka kínál számunkra is elérhetően menta színű tust. Kapásból csak a Stila jut eszembe, de ahhoz nem egyszerű hozzájutni. A felvitele nem valami egyszerű, tényleg csak azoknak ajánlanám, akik gyakorlott folyékony tus használók. Amúgy szerintem szuper nyári darab, még egy egyszerű kis nude sminket is fel lehet vele dobni. :) 

Értékelés 5/3

Sajnos nekem nem valami egyszerű a felvitel, így sokszor szenvedek vele, ezért pontozom le. Plusz számomra zavaró, hogy építgetni kell a szép egyenletes színért. Ennek ellenére imádom ezt az árnyalatot és bőszen gyakorolgatom, hogy szépen fel tudjam kenni. :) 

Nektek megvan ez a tus? Mit szóltok hozzá? Szeretitek a színes szemhéjtusokat? :)

Megjegyzések

  1. Először én is gondolkodtam, hogy lehet kell ez nekem. Aztán rengeteg helyen olvastam, hogy nagyon nehéz vele bánni, és hogy építgetni kell, hogy tényleg szép színt kapjunk. Örülök, hogy ebben te is megerősítettél, mert otthagytam végül. És azt hiszen jól döntöttem :)

    VálaszTörlés
  2. Én is végül ott hagytam a boltban, kicsit sajnálom, de nem halok bele szerencsére a hiányába :)

    VálaszTörlés
  3. Én sem vettem meg, pont az ecsete miatt. Van ilyen ecsetű tusom, és nem szeretem,mert sietős reggeleken nem jó, és azt is építgetni kell a színe miatt.

    VálaszTörlés
  4. Én még nem olvastam róla tesztet sehol, de pont úgy gondoltam, hogy ezek lehetnek a negatív tulajdonságai, amit le is írtál :) szóval örülök, hogy nem vettem meg, pedig a színe nagyon tetszik, de nem tudnék bánni vele sajnos :(

    VálaszTörlés
  5. Szép színe van, csak nekem már túl almazöld :)

    VálaszTörlés
  6. Olyan gyönyörű színe van a tusnak! *.* Én még gondolkozok a megvételét illetően! :P Az ecsete miatt hezitálok csak..

    VálaszTörlés
  7. Én szeretem az ilyen ecsetes folyékony tusokat, de ha egy rétegben nem pigmentált, én biztos nem vesződök vele.
    (amúgy én hajszárítóval szoktam szárítani a szememet, ha sietek...)

    VálaszTörlés
  8. hmm,pedig olyan szép a színe, kár érte :(

    VálaszTörlés
  9. Köszi Csajok! :) Mindig nagyon jól esik, ha ennyien írtok! :) <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)