Sleek "Flamingo" Pirosító Teszt


Ez a pirosító számomra már régóta kívánságlistás darab volt a Rose Gold árnyalattal együtt. Még nyár elején rendeltem meg a Pink Panda oldaláról, így azt hiszem ennyi idő után már elég pontos és részletes véleményt tudok írni róla. Ha kíváncsiak vagytok rá, nézzétek meg a teljes bejegyzést. :)



A csomagolás a jól ismerte egyszerű, fekete, igényes és jó minőségű műanyag. Jól záródik, de nem a kinyithatatlan körömletörős-körömlakklepattogtatós fajta. :)


A hátulján az árnyalat neve, száma és a fontosabb információk.



Itt még érintetlenül. A színe egy csodás pink árnyalat, némi korallos beütéssel.


A textúrája selymes, nagyon-nagyon minimálisan porzik. Eléggé pigmentált, de nem zavaróan és nagyon egyszerű eldolgozni a színt, nem marad foltos.


Ez szerintem egy olyan árnyalat, amit egész évben lehet viselni. Nem a brutálisan nyárias pink mint mondjuk az Essence pirosító paletta árnyalata, vagy a Sleek "Pixie Pink"-je.


A finishe fényes. Nem csillámos, még szaténnak sem nevezném, de van egy fajta nagyon szép ragyogása, ami eldolgozva szinte alig látszik, de egyfajta egészséges fényt ad a bőrnek. A tartósságát tekintve semmilyen negatívumot nem tudok említeni. Nem lett foltos, nem kopott, 8 óra után (eddig ez volt a legtöbb idő, hogy viseltem) is teljesen a helyén maradt, habár a fényéből veszített egy keveset, de ez azért is lehet, mert egyszer használtam mattító papírt. :)


Swatcholva a bal oldalon egy húzással, a jobb oldalon eldolgozva.


Itt szépen látszik, hogy milyen szép fényt ad. :)

Összegzés: Nagyon kellemes szín és textúra, az ára is igazán baráti, meglehetősen nagy mennyiség, a csomagolás praktikus, tükör is tartozik hozzá, kényelmesen szállítható. A tartósságát tekintve nagyon meggyőző, kellemes viselet, egyszerű felvinni és eldolgozni, minden évszakban kihasználható. :) Kell ennél több? 

Értékelés: 5/5

Én nagyon szeretem és 100%-ig elégedett vagyok vele. Ha valaki pink pirosítót szeretne de nem Barbie-s színt és szereti ha a pirosító nem matt és krétás, akkor érdemes kipróbálni ezt szerintem. :)

Nektek tetszik ez a pirosító? Próbáltátok már? Van kedvenc Sleek pirosítótok? :)

Megjegyzések

  1. Kár, hogy nem tettél fel róla képet úgy, hogy az arcodon van, megnéztem volna :) Egyébként nagyon különleges a színe, tetszik :) Nekem a Sleek-től a Rosegold árnyalatú pirosító kívánságlistás már évek óta :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik mindkét pirosító. Szeretem a különlegesebb színűeket :)

    VálaszTörlés
  3. Ahányszor olvasok tesztet vagy nézegetek sminket valamelyik Sleek pirosítóval blogokon, mindig elcsábulok. Gyönyörű színe van ennek Flamingonak is. Lenne pár kívánságlistás közülük. Szerencsére A Rose Golddal már volt dolgom, őt nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
  4. Meg kéne tanulnom a pirosító használatot. Mert ugye függ az arcformától...stb. Ez a szín viszont olyan szép...

    VálaszTörlés
  5. Nálam a Rose gold a kívánságlistás darab :]

    VálaszTörlés
  6. Igazi őszi árnyalat! Csodás! Imádom a Sleek pirosítókat!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)