A nap szettje - Trench Coat Weather


Itt egy szett, főszerepben a ballonkabáttal, ami igazi alapdarabja a női ruhatárnak. Viselhetjük elegánsan és lazán is, utóbbira remek példa ez a szett, ami szerintem jó választás egy hétköznapra. Tavaszias, színes, vidám és kényelmes viselet. ;) 


A ballonkabát kiválasztásakor a következő szempontokat érdemes figyelembe venni. Ha magas és vékony vagy, akkor bátran válaszd a hosszabb, dupla gombolású fazonokat. Ha alacsony vagy, akkor a térd fölé, vagy csípőig érő fazont keresd. Ha teltebb az alakod, akkor az egysoros gombolású kabátok között válogass. 
Szín tekintetében teltebb alakhoz mindenképpen a legelőnyösebb a sötétebb szín. A fekete vagy sötétkék és a sötétebb bézs. 
Ha a bőröd inkább sötétebb, sárgás tónusú, akkor a bézses, homokszínt keresd. Ha a bőröd rózsaszínes tónusú, akkor a legjobban a púderesebb vagy szürkébe hajló szín passzol hozzá. 
Én most egy klasszikus színt és fazont választottam ami átlagos alakhoz tökéletes választás, illetve az a színárnyalat, ami minden bőr mellett jól mutat. Egy sima világos koptatású farmert és egy élénk korallos narancs pulcsit választottam hozzá. Utóbbit jól kiegészíti a nude köves nyaklánc. 
Táska és cipő tekintetében a bézs és púder színt választottam, ezek jól kiegészítik egymást. A táska most a nagyon divatos hasított bőr anyag. Egy világos bézs övet is választottam a szetthez, ami nagyon jól illik a ruhák és kiegészítők színvilágához. 

Általános szabály, hogy feltűnő nyaklánc mellé látványos fülbevalót kár felvenni, de mivel a nyaklánc nem minden esetben látszik (ha rajtunk van a sál és a kabát), így a fülbevaló is érvényesülhet. Én egy sima arany színűt választottam. A köves fülbevaló már tényleg sok lett volna a nyaklánc mellé, de ezzel a darabbal szerintem jól mutatnak együtt. 

Ha ilyen fülbevalót viselünk, akkor érdemes feltűzni a hajunkat, hogy jobban érvényesülhessen. Itt egy szuper, dús, és nagyon egyszerű frizura-ötlet. Ha dús hatású kontyot szeretnél, akkor érdemes beruházni egy hajtőemelő készítményre, vagy dúsító porra. A fenti képen láthatsz egyet. ;)


Én ehhez a szetthez egy visszafogott, matt szemsminket készítenék barna és bézs tónusokkal. Az ajkakra nude szájfény kerülne és a hangsúly a szemöldökön és az arcon lenne, utóbbit kiemelhetjük egy kis bronzosítóval, pirosítóval és highlighterrel.

A szetthez illő mani egy nude barackos-rózsaszínes lakk és egy élénkebb barackos lakk kettőse lenne. ;)

Mit szóltok ehhez a szetthez? Tetszik nektek a frizura? Szoktatok hasonlót viselni? Milyen szettben viselitek a ballonkabátot? :)

Megjegyzések

  1. szuper! hordanám :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a szett úgy tökéletes, ahogy van! ♥ Nagyon tetszik. Úgy várom már, hogy ilyen idő legyen. :)

    VálaszTörlés
  3. Jöhet ahogy van!Bárcsak tudnék ilyen fonatot rittyenteni hozzá! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem fekete ballonkabátom van. Farmerrel vagy szövetnadrággal egyaránt fel szoktam venni. Viszont mindkét esetben magassarkúval, mert szerintem alacsony vagyok picit.
    Olyan szépek az ilyen kontyok. Csak nekem olyan vékonyszálú a hajam...nem lehet belőle ilyen szépet készíteni.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is csak fekete ballonom van... De igazából mindenhez hordom, a "két fekete ruha mindig megy egymáshoz" elvet követve:D

    VálaszTörlés
  6. Szuper, simán hordanám és fogok is hasonlót hamarosan, mert egyre jobb az idő szerencsére :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)