NOTD - Pastel Pepper


 Ma a Lovely új, tavaszi kollekciójának egyik mesésen szép lakkját mutatom be nektek. A trendkiadás neve Butterfly, azaz a pillangók színei inspirálta. Csodás neon színű lakkok, matt fehér körömlakk, pasztell színű tusok és körömdíszítők és ékszerek mellett két ilyen bors-lakk is helyet kapott a kínálatban. 
Életem párja Nőnap alkalmával meglepett az egyikkel, a Nr. 2 számozásúval, őt láthatjátok most élesben. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan teljesít, nézzétek meg a bejegyzést. ;) 



 A lakk csomagolása a klasszikus Lovely üveg, fehér kupakkal. Szerintem helyes rajta a kis pillangó és a felirat. Arra had térjek ki, hogy szerintem kár, hogy az egyes termékek csak számot kaptak, nevet nem. Én el tudnám képzelni, hogy akár a pillangók fajtáiról nevezni el a lakkokat. A kis képen látható például nagyon hasonlít a Blue Morpho pillangóhoz és ez a név szerintem illene is hozzá. :P De ez már csak az én túlzóan kreatív elmém szüleménye. :D 

Az ecsete klasszikus szögletes, pont a megfelelő méret, a kellő mennyiségű festéket veszi fel és egyszerűen lehet vele dolgozni. Pedig én tényleg még a legjobb ecsettel is képes vagyok agyonmaszatolni magamat. :D


 Két rétegben tökéletesen fed.


 Az első réteg nagyon-nagyon gyorsan szárad. Mire a kisujjamon is kifestettem a körmöm, a hüvelykujjamon, már teljesen száraz volt.


 A második rétegnek körülbelül 8-10 perc kellett, mire teljesen megszáradt önmagában. Nem használtam fedőlakkot, vagy szárító lakkot/spray-t.


 A fekete "borsdarabok" nagyon jól látszódnak- Az üveg csalóka, mert elsőre úgy tűnik, mintha kevés lenne benne a fekete darabka, de nem.


 A finishe fényes. Egy kicsit élénkebb színt kapunk, mint ami az üvegben van.


 A fekete szemcséktől egy picit érdes a felülete, de egyáltalán nem zavaró, teljesen beleolvad az alapszínbe.


 A tartósságát tekintve egyenlőre olyan mértékben tudok nyilatkozni, hogy két napja van rajtam, elég sok gépelés. főzés, pilates után teljesen ép, nem pattogott le, a fényéből sem vesztett. :)


 Nekem nagyon tetszik ez a szín, egészen biztosan az egyik kedvenc tavaszi lakkom lesz.


 Az ára 600Ft körül van, ami szerintem teljesen jó ár, hiszen a fedése és a száradási ideje is szuper és a tartósságát tekintve sincs benne égbekiáltó hiba.


Ha tehetitek vessetek egy pillantást erre a kollekcióra, mert szerintem nagyon szuper és tényleg mesésen szép lakkok vannak benne. :) 

Ti vettetek valamit a Butterfly kollekcióból? Mit szóltok ehhez a lakkhoz?

Megjegyzések

  1. Ezt én is megvettem, de én mákos lakknak neveztem el :) Alapból nem szeretem az ilyen lakkokat, de úgy éreztem, hogy kicsit túl kell lépnem önmagamon. Be kell vallanom, hogy egész jó kis lakkok, mert a másik is a kosárban landolt. :) Nyomdázva is jól mutatnak. Jah és akár egy réteg is elég a kisebb körmökön...úgy vettem észre a mostani picur körmeimen.

    VálaszTörlés
  2. Ma nézegettem a Rossmannban, de nem éreztem ellenállhatatlan vágyat iránta.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is épp ez a lakk van a kormeimen :) és megvettem mellé a kék tust is :)

    VálaszTörlés
  4. Felkenve nem is olyan rossz :D Üvegben egyáltalán nem tetszett, ezért ottmaradt, de így egészen tetszetős :D

    VálaszTörlés
  5. Ma voltam Rossmanban és láttam, h kint van az új kollekció, de nem néztem meg. Majd pénteken.
    Leragadtam Catrice Viennart trendkiadásánál. Az a pirosító....oh jaj. Az eladó lány mondta, h csütörtökön kapták meg. Abból nézegettem a szürke lakkot. Hát...a színe szép, de vékonynak találom az ecsetet és nehéz fogni azt a parányi kupakot. A kék meg nem is olyan, mint a képeken. Vegül Miss Sportiból vettem világos kéket és egy toppert.

    VálaszTörlés
  6. Viszont, ha ezt is megveszem....akkor agyon csapom magam. Mostanában nagyon lakkos lettem és többet vettem. Konty, teljesen alap smink, nagy fülbevaló és szép ( feltűnő) manikűr. Ez a mostani mániám.

    VálaszTörlés
  7. Tegnap beszereztem, ma biztos felkenem. Mikor kipróbálomltam mintán, meglepett, hogy nem is pasztelles, remélem tetszeni fog magamon. Jól áll! :)

    VálaszTörlés
  8. Jól néz ki, tetszik, hogy egyenletesen terülnek a borsdarabok.

    VálaszTörlés
  9. Kicsit lehetne pasztellesebb, de nem rossz. Bár ezek a mákos lakkok annyira nem nekem valók.

    VálaszTörlés
  10. Tegnap annyira megtetszett a rózsaszín csillámos mani a képválogatásban, hogy este megcsináltam magamnak --ahogy tőlem telte--mikor hazaértem munkából.

    VálaszTörlés
  11. Fú de klassz, még nem is láttam ezeket...rohannom keeell!! :D

    VálaszTörlés
  12. első gondolat: kell! főleg hogy gyorsan szárad,szuper bónusz tulajdonság :))

    VálaszTörlés
  13. tetszik, tetszik, de arra jutottam, hogy ilyen mákos lakkokat én is tudok magamnak itthon csinálni. :)

    VálaszTörlés
  14. @Manna, én pár éve csináltam egy pont ilyet egy régi Essence lakkból fekete csillámmal, de sajnos pár hét alatt megromlott.

    VálaszTörlés
  15. Tegnap Odil, most meg te... A sírba visztek :D kell ez a lakk!

    VálaszTörlés
  16. @Szilvi, vedd csak meg, nem fogsz benne csalódni! ;)

    VálaszTörlés
  17. Nem láttam még ezt a kollekciót, mondjuk nem hiszem, hogy nagyon megmozgatna, mert ez a lakk sem teszi ezt velem - pedig ha pasztellesebb lenne, máris jobban felkeltené az érdeklődésemet! :)

    VálaszTörlés
  18. Jajj nagyon szépséges, nem is tudom miért nem vettem meg amikor a legutóbb Rossmannban voltam :D Holnap megyek is érte! Ja és annyira jó, hogy ilyen kis cuki, apró glitterek vannak benne, úgy érzem nem tetszene nagyobbakkal.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)