Weekly Inspiration

Talán többen is észrevettétek, hogy az elmúlt héten kicsit eltűntem. Ennek egyrészt az volt az oka, hogy rengeteget dolgoztam. Nekem a hosszúhétvége most három rendezvénnyel telt, így az előző hét ezek véglegesítésével telt. Nagyon szeretem a munkámat, így egyáltalán nem bántam, hogy sokszor még este nyolckor és otthon is dolgoznom kell, mert tényleg élvezem amit csinálok. Változatos, érdekes, kreatív és pörgős. Igen, néha nagyon elfáradok és szinte sose tudom magam rendesen kipihenni, de úgy érzem hogy megéri az egész. 
Viszont ezt sajnos egyre kevésbé érzem a bloggal kapcsolatban. Imádom, szeretem a blogot, szeretek bejegyzéseket írni, fotózni. De az elmúlt két hétben úgy éreztem, hogy felesleges vagyok és igazából senkinek sem tűnt fel, hogy "nem vagyok itt". Abba a hibába estem ismét, hogy gyors egymásutánban több játékot is rendeztem. Nagyon hálás vagyok a szeretetért amit kapok tőletek és úgy érzem, hogy ezt valahogy meg kell hálálnom. De sajnos, azt vettem észre, hogy 2-3 ember kivételével, amikor véget ért a játék és már nem volt "tétje" a kommentároknak, az emberek eltűntek a blogról. Kihasználtnak éreztem magam emiatt. Tudom, hogy az én hibám is a dolog, de tényleg nagyon rosszul esik, hogy egyesek csak akkor hajlandóak időt szakítani rám és a blogra, ha haszont remélnek tőle. És bevallom, a múlt hét folyamán, 10-12 óra munka, plusz az otthoni teendők után sokszor pityeregve ültem a bejegyzés-sablon fölött, mert úgy éreztem, hogy feleslegesen töröm magam, szánom rá 1-1 bejegyzésre azt a fél, másfél, két órát, ha csak egy vagy két ember hajlandó akár egy szóval is méltatni a munkámat. Ne értsetek félre, egy vagy két embernek is nagyon örülök. Tudom, hogy vannak olyan bejegyzések, amik nem mozgatnak meg több olvasót. De rosszul esik, hogy sokan csak akkor vannak itt, ha nyereményjáték van a blogon. Sőt a legtöbben. Mert csak a nyereményt tartják elég motivációnak ahhoz hogy egy percet rám és a blogra szánjanak az idejükből. Nekem viszont az a motiváció, ha tudom, hogy amit írok, megjelenítek, az tetszik Nektek, hasznos, szórakoztató. Szükségem van a visszajelzésre, hogy érdemes fáradoznom a bloggal. A véleményetek motivál, az hogy amit csinálok, hasznos és szeretve van. Magamnak is írok, de főként nektek. Úgy tekintek rátok, mint a bizalmasaimra, a barátaimra, de legalábbis kedves ismerősökre, akikkel naponta pár percet együtt ki tudunk kapcsolódni. Most pedig egy kicsit olyan érzésem van, mintha én lennék a felesleges barát, aki senkinek sem hiányzik a társaságból, ha nincs ott. Nem tudom, hogy ezt olvassa e egyáltalán valaki. nem nyavalygásnak szántam, inkább csak éreztetni akartam Veletek, hogy milyen erővel bírtok ti, olvasók. Nem a számok, a statisztikák, hanem az, ha ti megtiszteltek a véleményetekkel. Ez az, amiért nekem érdemes tovább csinálnom az egészet. :)


Csodás ez a kép. :)


Nagyon tetszik ez a szett.


Hjajjj ez a lakk! *.*


Természetes pillákkal és visszafogottabb tusvonallal akár hétköznapra is el tudom képzelni ezt a sminket. :)


Nagyon elegáns!


Tökéletes színek nyárra.


Imádom!


Olyan szépek ezek a színátmenetes rózsák. :)


Nyami! Egy finom joghurtos mártogatóssal és valami grill étellel tökéletes nyári menü. De így önmagában is. ;)


Szeretnék egy ilyen nacit. :)


Heti álomházikó... és kert, meg medence. *.*


Nyárra elfogadnám ezt a gyűjteményt! :P


De jó lenne most itt üldögélni! :)


Olyan szépek! *.*


Valószínűleg csak Photoshop, de akkor is szépséges! :)


Annyira szép ez a smink!


Gyönyörű!


Csini ez a szett! :)


Drámaian pozitív változást jelent, ha egy smink-kedvelő nő megtalálja a "go-to" palettáját, azt a pirosítót, ami minden sminkhez illik és a tökéletes szempillaspirált. Legalább olyan érzés, mint megtalálni a tökéletes farmert vagy fekete magassarkút. ;)


Az az asztal nagyon szépséges!


Szeretnék egy ilyen táskát nyárra! :)


Szerelmes vagyok ebbe a ruhába! :)


A következő hétvégén nálunk epertorta készül majd. :P


Varázslatosan szép ez a ruha!


Jájjjj de cuki! :D

Szép hetet lányok! :)

Hogy telt a hosszúhétvége? Kipihentétek magatokat? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Sziaaaaaa! :)

    Nálam is volt hasonló mostanság, hogy van-e értelme írnom, de szerintem csak csináld az élvezetért! Sokan ha jönnek is, nagyon ritkán kommentelnek, azt hiszem a magyar blogolvasók ilyenek. Én személy szerint a személyesebb posztokat kedvelem, jó néhány komzetikai posztot meg sem nyitok, de próbálok aktívkodni, ha van értelmes mondanivalóm (nem csak annyi, hogy dászíp).

    Ha holnap ráérsz kávézni délután, akkor viszont szólj, mert ismét Győrben leszek és kitárgyalhatjuk a dolgokat :D :*

    VálaszTörlés
  2. Szia! :) Én még csak pár hónapja (?) olvasom a blogod, és még egyszer sem kommenteltem (egy nyereményjáténál igen), de ettől függetlenül mindig örültem az új bejegyzésnek és elolvastam szinte mindet! :)

    Mint egyik bloggerina a másiknak, szerintem ne keseredj el, ha nem érkezik komment, mert tényleg néha lusta az ember, vagy én is sokszor vagyok úgy egy bloggal, hogy nem 'merek' még írni, mert biztos van egy bejáratott olvasókör akivel beszélgetsz (pedig én is nagyon szoktam örülni ha 'vadidegen' hozzászólás van :)).

    VálaszTörlés
  3. Én csendes olvasód vagyok, néha ha olyan téma van és tudok rá reflektálni, akkor hozzászólok, de sajnos mostanában a saját blogomra sem jut elég időm, így mindig csak elolvasom mások bejegyzéseit, írni már nincs időm. Megértem, hogy így érzel, de azokért, akik csak a játékok miatt jöttek és nem értékelik a valós tartalmat, nem is kár szerintem. Én tudod mit szeretek a blogodban? Az ilyen és ehhez hasonló eszmefuttatásokat. Amikor csak simán elmondod valamiről a véleményed, mintha tényleg egy kávé mellett ücsörögnénk egymással szemben. Mostanában egyre kevesebb ilyen van (amit teljesen megértek, hiszen most a munkád a legfontosabb) de nekem nagyon hiányoznának ezek a posztok, ha abbahagynád.
    A lényeg a lényeg:én szeretem amit csinálsz, és szerintem még sokan mások is rajtam kívül :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Anna! Abba ne hagyd amit csinálsz!! Hisz Te vagy a legjobb!!! Én minden nap néztem h mikor kerül ki új bejegyzés. Màr privát levelet is akartam írni. Elhiszem h szomorú vagy hanem írnak de hidd el rengetegen olvasnak és néznek. Fel a fejjel!
    Sok sikert a munkádhoz és a blogodhoz !
    (Marika)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Anna! Ha tudnád hányszor néztem, hogy van-e már új bejegyzés!? Abba ne hagyd kérlek,mert színvonalas minden cikked!Biztos, hogy nem csak egyedül vagyok, aki zugolvas Téged!
    Aggódtam is, hogy vmi baj történt.
    Egyébként pedig rózsacsokor,gyűrűk,Hamupipőke ruha és epertorta!Ági

    VálaszTörlés
  6. Szia! Kb fél órán keresztül írtam egy kommentet , erre elveszett -.- már nem tudom olyan jol megfogalmazni, de az a lényeg, hogy ez a legjobb blog és ne hagyd abba ! :D ^^
    Eszti

    VálaszTörlés
  7. Szerintem aggodalomra semmi ok! Rengeteg feliratkozód van és nagy a blog látogatottsága. Az, hogy kevesen írnak nem jelenti azt, hogy nem jók a cikkek! Én is állandó olvasó vagyok, de vannak témák amikhez tényleg nem tudok érdemben hozzászólni, mert nem értek hozzá... pl. smink, divat, stb. Én boldog lennék, ha ilyen nagy népszerűségnek örvendene a blogom, de mivel egy szűk témában írok, a lehetséges olvasók száma is kisebb. Eleinte aggódtam emiatt - úgy éreztem, hogy unalmas vagyok - de aztán rájöttem, hogy az a kis kör, aki velem van, elég aktív és én elsősorban nekik írok, alkotok. A nyereményjátékok nálam elég ritkák, mert már nem stresszelem magam a számokkal, de tény és való, hogy jólesik látni, ha egy-egy bejegyzés népszerűbb, mint a többi, vagy ha hébe-hóba olyan olvasókat is sikerül kommentelésre csábítani, akik ritkán szólalnak meg. Sokan szerintem azért nem kommentelnek, mert unalmasnak tartják azt írogatni, hogy "jajj de szép", "nagyon tetszik" stb. pedig igazából én ezeknek a kis két-három szavas kommenteknek is nagyon tudok örülni, gondolom te is! :) Szóval ne csüggedj, csak írj tovább!

    VálaszTörlés
  8. Hát én ezt a bejegyzést telefonról nyitottam meg, (mint minden nap a blogot, azokon a napokon is ameddig nem írtál) de most ideültem a géphez írni egy hosszabb hozzászólást mert egyszerűen nem értem, miért kell folyton azon rágódni, hogy mennyi kommentet írtak. Én egy olyan olvasód vagyok, aki nagyon régóta olvas, szinte minden nap ránézek az oldalra. Nem vagyok se blogger, se feliratkozó, a nyereményjátékokra sem jelentkeztem egyszer sem, szerintem nem a nyerésről szól ez az egész, én az olvasóimat ha annyira jutalmazni akarnám akkor más formában tenném, amiből mindenki egyformán kap. Mellesleg nem negatívoskodásért, de sok blogger van aki szinte minden egyes kommentelőnek válaszol, ha érkezik hozzászólás a posztja alá, nos itt, ez annyira nem divat. Nem tudom hogy ez abból adódik-e hogy meguntad hogy ilyen kevesen írnak, vagy más okból. Én pl. gyakran telefonról nézem, van hogy munkában, és onnan kissé kényelmetlen kommenteket irogatni. Ez nem jelenti azt egyébként, hogy nem szoktam sosem semmilyen esetben írni a bejegyzések alá, mert igen, de nem gyakran, és nem érzem úgy hogy ez létfontosságú lenne. Általában szinte mindig tetszenek a dolgok, szinte kivétel nélkül, ezért is járok ide nap mint nap, nem érzem szükségét minden bejegyzés alá odaírni hogy "jajj ez a poszt milyen szép lett", mert kicsit unamas és ismételt lenne, és szerintem a számokat azokat te is látod, és magáért beszélnek.
    Ebből az egészből csak azt akartam kihozni, hogy szerintem emiatt ne keseredj el, semmi okod rá, sokan olvasunk és szeretünk úgy is, hogy úgymond "csendesebb" vendégei vagyunk a blognak.

    A bejegyzéshez pedig a konkrét hozzászólásom:
    Amiket nem csípek, azok a mű, előnytelen, rendkívül mesterkélt, szabályosra fotóboltolt vastag és túlhangsúlyos szemöldökök, pláne ha alul még fehérrel ki is van húzva. :D ez nem feltétlenül vonatkozik ebben a posztban megjelentre, (azért egy kicsit igen) de sok bejegyzésben megfogalmazódott bennem, ígyhát elmondom. A ruhák szuperek, a cicákat, pedig minden bejegyzésben egytől egyik imádom, ahogy itt is! :)))

    VálaszTörlés
  9. Fel a fejjel, a frontoknak is van ehhez köze.
    Tudod, hogy én is olvaslak, még ha nem írok akkor is ❤

    Csaknkapkostam a fejem a sok szép kép láttán! Azt az ombre virágos manit el fogom készíteni ^_^ Köszi az inspirációt!

    VálaszTörlés
  10. Szia!Imádom a blogod, annyira őszinte és egyedi vagy!Az írásaidat nagyon szeretem, a heti képválogatásnál is a bevezető szöveg a kedvencem!Csak így tovább! <3

    VálaszTörlés
  11. Egyet tudok tanácsolni: ne csinálj több nyereményjátékot. Lehet, hogy nem nyafogás akart ez lenni az elején, de mégis az lett. Sokadjára. És lehet, hogy másnak nem, de nekem uncsi. És egy kicsit szánalmas. Kommentek után könyörögsz konkrétan... Ha szereted csinálni, akkor csináld. De ha csak azért írod ezt a blogot, hogy szép és kedves szavakat olvass, akkor felesleges. Ha írnak, írnak, ha nem, hát akkor se dől össze a világ. Attól még olvashat valaki, mert nem kommentel. Én is felnézek néha, ahogy időm engedi, de őszintén megmondom, hogy csak a képeket nézem... Mert néha olyan elgépelésekkel van tele a szöveg, hogy fáj olvasni. Bocsi. Vissza szoktad olvasni, mielőtt nyilvánossá teszed? Mert ha nem, akkor bizony kéne. Ha nincs rá időd, akkor hagyd későbbre.
    A lényeg: ha csak kommentekért nyereményjátékozol, inkább hagyd abba amit csinálsz ;)
    További szép estét!
    (csak, hogy ne gondolj egy névtelen trollnak) Vivi

    VálaszTörlés
  12. Na most kaptál hideget meleget:)Szerintem is elsősorban csináld azért tovább, mert szereted csinálni,feltölt kikapcsol akik kedvelnek úgy is visszajárnak még ha nem is komentelnek(mindíg).
    (Amúgy szerintem újságban lenne a helyed,mint cikkíró ilyesmi)
    Nem baj ha néha pihensz,kevesebb a bejegyzés.
    Folytasd szeretünk! :)

    VálaszTörlés
  13. Na most kaptál hideget meleget:)Szerintem is elsősorban csináld azért tovább, mert szereted csinálni,feltölt kikapcsol akik kedvelnek úgy is visszajárnak még ha nem is komentelnek(mindíg).
    (Amúgy szerintem újságban lenne a helyed,mint cikkíró ilyesmi)
    Nem baj ha néha pihensz,kevesebb a bejegyzés.
    Folytasd szeretünk! :)

    VálaszTörlés
  14. Én is nagyon szeretem a blogodat, rendszeresen olvasom, de mint az előző kommentelők közül valaki, azt én is észrevettem hogy nincs olyan poszt amiben ne lenne helyesírási hiba. Én attól még elolvasom amit írsz, és szeretem a stílust és a témákat is, de tényleg zavaró egy kicsit hogy szinte kivétel nélkül vannak benne elgépelések. És persze mindenki ember, mindenki hibázik, de ha elmondásod szerint több órát is szánsz egy-egy cikk megírására, akkor erre már nem értem miért nem lehet kicsit jobban figyelni. Már többször gondoltam rá hogy megírom ezt, most megérett, tényleg minden cikknél megjegyeztem magamban hogy hát ebben is találtam helyesírási hibát.
    Szerintem se legyen nyereményjáték, semmi értelme. Csak kidobod rá a pénzt, közben meg megnyeri valaki akinek az elmondásod szerint nem is szívesen adnád. Engem pl. sosem motivált. Szerintem ne hagyd abba semmiképp, de a kommentekért való könyörgésnek szerintem sincs létjogosultsága, ha te magad sem reagálsz rájuk.
    Alexandra

    VálaszTörlés
  15. @Natalia, köszönöm, hogy írtál. Sajnos ma is dolgozom hatig. :-/

    @theodora, köszönöm! Nagyon jól esett amit írtál. :)

    @Panna, örülök, hogy tetszenek az írásaim. Nagyon köszönöm, hogy írtál. :)

    @Marika, egy tündér, vagy köszönöm. Távolról sem vagyok a legjobb, még csak jó sem, de nagyon sokat jelent, hogy így gondolod. :)

    @Ági, köszönöm! :)

    @Eszti, nagyon drága vagy. :)

    @Szilvia, köszönöm, hogy írtál. Én is örülök akár egy-egy szónak is. Annak meg pláne ha valaki időt szakít arra, hogy véleményt írjon. :)

    @Névtelen, azok a rajzolt, mű ps-tökély szemöldökök nekem sem tetszenek. :D Sajnos nekem még még a régi blogger-kezelő felület van a blogomon, így nem tudok mindenkinek konkrétan válaszolni, de a kommentárok után meg szoktam köszönni mindenkinek, hogy írtak. Természetesem ha olyan hozzászólás érkezik, akkor reagálok rá, de tényleg egyszerűbb lenne, ha mindenkinek személyre szólóan tudnék válaszolni.

    @Azrail, köszönöm! :)

    @Névtelen, nagyon köszönöm! :)

    @Vivi (habár ip cím alapján van egy sejtésem, hogy igazából ki vagy), az elgépeléseket sajnálom, de néha ha 10 órás munkanap után, plusz az otthoni teendők, edzések után ülök le írni (gyakran éjfélkor vagy később) akkor bizony néha mellé ütöm a billentyűket és nem veszem észre a hibákat sem. Ha mindig arra várnék, hogy legyen egy nyugodt órám hiba nélkül bejegyzést írni, akkor nem gyakran lennének bejegyzések a blogon.:D Nem azért csinálok nyereményjátékot, hogy kommentáljanak, de úgy érzem, hogy aki rendszeresen ír, az megérdemel picit több esélyt a nyerésre. Én egy olyan ember vagyok, aki szeret másoknak meglepetést és örömet okozni, ezért szeretek játékot rendezni. Az viszont szerintem érthető, hogy nem esik jól, ha valaki csak a nyeremény miatt van itt. Ez olyan mintha valaki csak az ingyen holmikért blogolna. Két lehetőségem van. Vagy nem lesz több játék, vagy lesz de próbálom megemészteni, hogy van aki csak azért jön ide. Nem tudom, hogy melyiket választom. Abban szerintem nincs semmi rossz,ha érdekel az olvasóim véleménye. Sőt, szerintem ez manapság elég ritka. Sajnálom, ga nyafogásnak vetted le azt a bejegyzést, hidd el nem annak szántam. Nekem is lehetnek rosszabb napjaim, de ettől függetlenül nem hagyom cserben az olvasókat. Szerintem sokan tűntek el a süllyesztőben az elmúlt évek alatt a magyar blog világból, sőt a legtöbben egy szó nélkül léptek le. Én nem tervezem ezt és becsülöm azokat, akik a sok munka, magánéleti gondok, család mellett is kitartanak és rendszeresen írnak. Még akkor is, ha néha van pár durva elgépelésük. ;)

    @Karamella, annyira drága vagy, nagyon jól esik amit írtál. :) Igen, számítottam rá, hogy vegyesek lesznek a reakciók, de engem nem zavar. Ezért nincs moderálva egy kommentár sem. :)

    VálaszTörlés
  16. @Alexandra, köszönöm. Igyekszem rá figyelni, de néha tényleg nem veszem észre, ha elgépelek valamit. (Fáradtság, időhiány, stb) De tényleg próbálok rá figyelni a jövőben. :)

    VálaszTörlés
  17. Jaj ne már! Én is évek óta olvaslak, egyik kedvenc bloggerem vagy, de ennek ellenére talán 1-2 alkalommal kommenteltem csak, és játszani sem szoktam.

    VálaszTörlés
  18. Én már azt hiszem évek óta itt vagyok :D De nem szoktam nagyon kommentelni, telefonról nyitom meg sokszor a bejegyzéseket és van, hogy írok valamit de nem küldi el, és a hosszú szövegem szépen az internet olyan részére száll, amiről én már esélytelen, hogy vissza hozzam :D Nah de a lényeg, hogy nem kell játékot szervezni, én sem csinálok már nagyon régóta, aki kommentel azokat megbecsülöm, válaszolok neki stb. Sok helyen írtam valamit és nem csak egy mondatot, de még válaszra sem méltattak, így oda többet nem véleményeztem... de azért vannak olyanok, akik mindig minden egyes véleményt, kommentet megköszönnek, válaszolnak stb. Én is így csinálom, tőlem telhetően próbálok legjobban, leggyorsabban felelni :D Én szeretem a bejegyzéseket, a képeket sokszor kapok jó ötletet is, amiket néha ki is próbálok :) Jah és ami nem tetszik és ami miatt nem is írok ide az a kommentelős ablak :DDD Én ezt nem szeretem (de pl a facebookos fajtákat sem, ahol össze van kombinálva a profilommal...nah de ez az én véleményem)

    VálaszTörlés
  19. Az helyesírást én nem értem miért veszik sokan ilyen szigorúan, érthető, hogy ez egy nyilvános blog és legyen egy minősége mind stílusban, mind helyesírásban... de azért az elgépelések, amiket az ember később már automatikusan jól olvas (ha pl nem is jelzi hibásnak) és ezért nem olvasni, vagy nem kommentelni az nekem sok :D Persze ez mindenkinek a saját joga, csak gondoltam én is megosztom a véleményem. Jó magam is sokszor elgépelek valamit, és van, hogy egy bejegyzéssel akár 2-2,5 órát töltök, és mégsem tűnik fel a hiba, sokszor átolvastatom valakivel, de még van, hogy ők is átsiklanak felettük... ez van ezt kell szeretni... vagy nem :D És azért a minőségét és a beleölt órákat ne két helyesírási hiba határozza már meg. Sok könyvet olvasok-olvastam, amik elvileg több kézen-szemen futnak át, de mégis mindig találok bennünk hibákat. :)

    VálaszTörlés
  20. Üdv, ismét én. Bár IP cím alapján úgyis azonosítasz :D Fantasztikus, hogy pár számból rájössz, hogy ismersz ^_^ Szerinted... Szerintem fogalmad sincs, ki vagyok, ugyanis nem ismerjük egymást, de ha te ezt másképp látod, áldásom rá...
    Na nem ezért jöttem. Csak válaszolni, reagálni szeretnék pár dologra.
    Ha órákat töltesz el egy-egy bejegyzés megírásával, akkor igazán maradhatna kb 10 perced, míg visszaolvasod és javítod az elgépeléseket. Másrészről viszont érdekelne, hogy pl. egy "weekly inspiration" bejegyzésen, amibe kb 10-20 mondat van, mit lehet órákat eltölteni? Oké, a képek berakása... Na de ott kevés a szöveg, gyorsan visszaolvasok és kész.
    A másik: maradjunk ennél a típusú bejegyzésnél. Oda mégis mit lehet hozzászólni? "Jaj de ügyesen összeszedted Pinterestről a képeket"? Én, és szerintem sok más ember is úgy van vele, hogy egy "nagyon szép" kommentet nem fog odaírni, mert se építő jellege nincs a blogra nézve, se haszna. Csak azért, hogy örülj? Oké, te tudod :)
    Nem akarlak tovább fárasztani, de most már igazán kikívánkoztak ezek a dolgok :) Szoktalak olvasni, ritkán, mint írtam inkább a képeket nézem meg. És nem csak az elgépelések miatt, hanem időhiányban szenvedek én is sajnos... Képeket nézni gyorsabb, mint olvasni (is) ;)
    Apropó, még erről jut eszembe: nem szép dolog mindig azzal takarózni, hogy sok a munkád, elfoglalt vagy, ezért nincs időd írni, vagy elgépelés nélkül kirakni valamit. Elhiszem, de akkor se szép dolog :) Szánj rá akkor 1-2 órát naponta, mondjuk lefekvés előtt, kikapcsolódás gyanánt, írj amennyit sikerül, és majd folytatod következő nap. Nem kell mindent egyszerre :)
    További szép napot!
    Vivi

    VálaszTörlés
  21. Még nem olvastam vissza vissza mindenki véleményét. Pedig szoktam.
    Ismét azt mondom ne hagyd abba! Szerintem már kijelenthetem, hogy évek óta itt vagyok veled. Rengeteget tanultam tőled smink terén és az öltözködésben is. De van még mit tanulnom. Most a pirosítóval szenvedek. Igen-igen ilyen béna vagyok. Nem tudom rendesen felvinni szerintem. Aztán a bronzosítót is meg kéne tanulnom...stb.
    Igyekszem minden nap írni. Van hogy nem sikerül. Van olyan is, mikor több napot írok meg egy nap.
    Azt is tudom, hogy neked is rengeteg a dolgod. Fantasztikus munkát kaptál. Kicsit talán irigy is vagyok. Persze nem úgy, de szerintem te ezt érted. Remélem azért tudtál pihenni a rendezvények után.
    Ha szabad kérdezni történt változás a kiadónál?
    Nekem hétvége java takarításból és hasonlókból állt. Kicsit tudtam festeni is.
    A képek: A sort fantasztikus, az étel szintén. A lakkokat én is kérném. A gyűrűket meg inkább nem kellett volna látnom. Kellkellkell. Gondolkodom , hogy Ebayről rendelek tibeti ezüstöt. Valami sok kövest, mondjuk türkizzel.
    A sminkeket pedig mentettem.

    VálaszTörlés
  22. Fantasztikus a blogod, már régóta követlek. Szeretem nagyon, főleg az inspirációs bejegyzéseid dobják fel leginkább a napom. Soha sem kommentelek, nem jelentkezek játékra sem, de őszintén elismerem és tisztelem azt a rengeteg erőt és kreativitást amit belefektetsz ebbe a szuper kis blogba. Szerintem sokak nevében mondhatom ezt.
    Ha nem is tudsz a létezésünkről , azért titkos olvasóidként mi itt vagyunk mindig! ;)

    VálaszTörlés
  23. Én magam is csendes olvasód vagyok, szinte a kezdetek óta. Mindig is lenyűgözött a stílusod és ahogy írsz, amilyen lélek van a blogban. Ez ritka manapság. Az elgépelések nekem fel se tűnnek mert annyira lenyűgöz az ahogy írsz. És igen, néha kiadott könyvekben is találni hibát. Vivi biztosan könyvet is csak azért olvas hogy a hibákra felhivhassa az író figyelmét.
    Több ilyen inspirációs bejegyzés is könyvjelzőzve van a böngészőmben mert néha ha rossz kedvem van akkor visszajárok és elolvasom őket.
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/08/weekend-inspiration_30.html
    Vivikém kérdezem te tudnál ilyet írni? Nekem már az is több óra lenne hogy ezt kigondoljam. Nyilván nem olvasod olyan belemélyedve a blogot ha nem tűnik fel hogy itt tényleg értékek és gondolatok vannak leírva nem csak pár körömlakk van kielemezve.
    Arra nem tudok mit mondani, hogy te akarod beosztani Anna idejét. Nagyon megkeseredett, életcél nélküli ember lehetsz te ha azon rágódsz hogy más fáradtan mellé üt pár billentyűt. Ő legalább alkot valamit, maradandó nyomot hagy. Te mit csinálsz, kicsi csillagom azon kívül, hogy itt okoskodsz?

    Bocsánat hogy így kifakadtam de nem szeretem az ilyen szőrszálhasogató embereket.

    Én továbbra is hűséges olvasó vagyok és kérlek sose hagyd abba mert nekem tényleg szebbé teszi a napjaimat ez a blog.

    VálaszTörlés
  24. Szia! :)
    Szeretném, hogy tudd nem a nyereményjátékok miatt olvaslak és kommentelek. Őszintén mondom, hogy szeretem a blogodat. Tetszik az, hogy mindig leírod a véleményed a bejegyzések elején, ha pozitív ha negatív. Kevés ilyen embert ismerek. Nekem feltűnt, hogy nem vagy itt, de gondoltam, hogy lehet valami a háttérben, ezért nem is kérdezősködtem.
    A tusvonalas sminket viselem a mindennapokban, bár alul feketével nem húzom ki a szemem, hanem a fehéret használok, illetve a szemöldököm is természetesebb.
    Köszi a tippet a virágos manikhoz, lehet ha több időm lesz megpróbálom én is :D
    Szóval kérlek Anna ne foglalkozz másokkal, mi szeretünk és sok- sok bejegyzést kérünk még.
    :)

    VálaszTörlés
  25. Bennem is szoktak ilyen gondolatok megfogalmazódni, de aztán úgy vagyok vele, hogy ez van, kár érte szomorkodni, végülis a lényeg, hogy azért csak elolvassák jó néhányan, ha nem is kommentelnek. De amúgy én megértelek, mert én is nagyon szeretem olvasni a visszajelzéseket és hát a blog az nem egy egyirányú platform. No mindegy is, a képekhez annyit, hogy csodásak, kedvencem a ház, az elegáns outfit részlet, a kistáska és az átmenetes mani.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)